2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.........


Καλημερα σας φιλοι της στηλης.
Ο Ολυμπιακος υποδεχεται την Μπορντο για τον θεσμο του CHL για τους 16.
Η ωρα που θα πατησουν το χορτο του Γ. Καραισκακης οι Βεντελ Γκουρκιφ Σαμακ εφτασε. Η Γαλλικη ομαδα ανανεωνει τα συμβολαια των παικτων της. ( Καρλος Ενρικε , Σανε , Μπεγιον , Ζουσιε , Μενεγκατσο Μ. Σαλμε ).
Απαιτηση απο ολους για μεγαλη προσοχη! Οχι αλλα αμυντικα λαθη ειπε ο Μπαντοβιτς προς τους παικτες του. Διαιτητης του αγωνα θα ειναι ο Αγγλος Χ. Γουεμπ. Αυτοι χαριζονται στο σκληρο παιχνιδι. Εκτιμηση μας ειναι οτι θα νευριασουν ολο το γηπεδο.
ΠΡΟΣΟΧΗ η κερκιδα.
Στοιχηματικα τωρα για το παιχνιδι.
101. Ολυμπιακος - Μπορντο. Ειναι πολυ καλος ο Ολυμπιακος στο Γ. Καραισκακης.
Η Μπορντο θαπροσπαθησει να παρει τα ηνια του αγωνα. Οταν δει ποσο επικινδυνος ειναι ο Θρυλος θα κλειστει πισω για να παρει την ισοπαλια. Ειναι οντως επικινδυνη ομαδα ( στην κοντρα ) η Μπορντο , ομως καπου εκει θα χασει τον ελεγχο. Και να το γκολ στον Πειραια.

1-0 ο Θρυλος. Για να γινει αυτο πρεπει να κρατησει στην αρχη το παιχνιδι των Γαλλων. Μετα ειναι ευκολα τα πραγματα . Ετσι το βλεπουμε εμεις. 1-0. Ασος στο 2,85.
116. Χαρτλπουλ - Καρλαιλ. Αργα αλλα σταθερα περιμενουμε το Καρλαιλ να πετυχει το νικητηριο τερμα ( 1-2 ) και να μας δωσει το 2,55.
114. Τρανμιρ - Χαντερσφιλντ. Ξερετε η Τρανμιρ δεν ηταν τιποτε πριν απο λιγο καιρο. Η ομαδα ομως προχωραει πλεον καλα , δεχεται γκολ με το σταγονομετρο , ειναι σφιχτη και παιζει με μια καλη ποιοτικα ομαδα που μπορει να φευγει με τρεις βαθμους απο τετοιες εδρες.
Ομως οχι απο την Τρανμιρ. 1-1 θα ληξει το ματς. Χ και 3,20.
128. Γκειτσχεντ - Ολντρινχαμ. 2. 2,25.
131. Ταμγουορθ - Κετερινγκ. Χ. 3,10. ΠΡΟΣΟΧΗ...ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ ΕΔΩ. Παει για διπλο. Ο σκορακιας καθαρα το δινει 0-2!!
==================
124. Πορτ Βειλ - Λινκολν. Αστε το στο 1-1 σκορ. Καλα ειναι! Αλλιως το Πορτ Βειλ θα κανει το 2-1. Η στηλη παιζει 1-1 σκορ.
103. Ντονκαστερ - Λεστερ. 2-1 σκορ την Ντονκαστερ παιζουμε λεμε !!!
Τελος απο SIMOSSHOW.
GIOUL ΕΠΙΛΟΓΗ.

==============

Γκρισμπι. Χ. __ Μπερτον. __ Κετερινγκ. __ Μιλγουολ. __ Μπορντο.
ΣΚΟΡΑΡΕ Ο GIOUL ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΑΙΞΑΤΕ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΔΑ ΠΗΡΑΤΕ ΜΟΝΑΔΑ ΤΗΝ ΜΠΕΡΤΟΝ ( αναβολη ) ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΤΕ ΤΕΤΡΑΔΑ 150 ΕΥΡΩ.

---------------------------

Καλη στοιχηματικη ημερα.

ΧΑΙΡΕΤΑΙ και με τις ευχες μας για τον Ολυμπιακο της Ελλαδας. ΠΡΟΣΟΧΗ στην αρχη μονο , επικρατηση και πιεση στο κεντρο , και τα αλλα ερχονται απο μονα τους..................

Δεν υπάρχουν σχόλια: