2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ.............

Να δεις που κατι μου θυμιζει εμενανε αυτη η ατμοσφαιρα.
Και να λενε οι δημοσιογραφοι ( εντος εμβελειας ) .... δεν ξαναγινε , και ποτε δεν εζησα τετοιο πραμα κ.τ.λ.
Εεεμ. Πως να ζησεις ρε Παοκτση ; Ερχεσαι ποτε στο Κλ. Βικελιδης ; Οχι βεβαια.
Ουτε και 'γω παταω στην Τουμπα. Πατητουρα σχεδον της Μποκα Τζουνιορ. ΣΧΕΔΟΝ.
Γιατι αυτο που εζησα εγω δεν το εζησες εσυ. Καλα κανεις και περηφανευεσαι ( στρογγυλο γηπεδο )για την ομορφη ατμοσφαιρα , και να την ξαναζησεις , ομως περνα απο το ταμειο για τους 286 πυρσους ( στο Χαριλαου τους μετρησαν ακριβως ) για το προστιμο.
Η ιδια πολη , οι ιδιοι ανθρωποι το ιδιο παθος. Οι ιδιοι στοχοι ; ΟΧΙ. Κατηγορηματικα οχι.
Θα δειξει. Μεγαλο συνολο ο ΠΑΟΚ , νικησε τον Παναθηναικο που αρχιζει να παθαινει νευρικο κλωνισμο. Και μονον με την ιδεα οτι θα χασουνε τον τιτλο του πρωταθλητη , παει να τους στριψει. Παντως οι μεγαλοι του ΠΟΚ ειναι σε θεση να μαλωνουν στα παιχνιδια τους και να εκμεταλευτει ο ΠΑΟΚ τα συμβαντα , ουτως ωστε να βγει κερδισμενος.
Γριφος το Κλ. Βικελιδης. Εδω ομως που εφτασε δεν πρεπει να λυγισει.
Ουτε στην Ξανθη , ουτε ομως στο Κλ. Βικελιδης. ΑΝ περασει κι' αυτες τις εδρες , μενει να απλωσει το χερι του και να παρει το στεμμα. Βημα βημα , τεμπο τεμπο προχωραει το κατασκευασμα του Σαντος και ακολουθει ο λαος. Μεχρι στιγμης ολα πανε καλα.
Καλη συνεχεια .
Τον ΑΡΗ τον εφτασαν οι Καβαλιωτες. ( -2 ). Ενταξει. Το ειχαμε 2 Ημιχρονο. Το δικαιουμασταν. Δεν βγηκε. Κι' ο ΑΡΗΣ δικαιουταν κατι καλυτερο . ΔΕΝ το πηρε.
Και ξανα μανα αρχισαν ολοι να λενε το ποσο ωραια παιζει ο ΑΡΗΣ , και τι ομαδαρα ειναι αυτη , και το 'να και τ' αλλο. Μμμμμ. Εγω ξερω οτι οι ομαδαρες παιρνουν αποτελεσμα.
Ανελαβε ομως ρε παιδια ο Κοκε την ευθυνη. Δη. τι θα κανει. Σε αλλα ματς θα σκοραρει δις , τρις , τετρακις; Ασε να βαλει κανενας αλλος γκολ κε Κοκε.
Το μονο που θα κανω ειναι υπομονη και τιποτε αλλο. Για μενα ειστε τρεις (3) μηνες στην ομαδα ολοι σας. ΟΧΙ μονον ο Εκτωρ Ραουλ Κουπερ. Θα σας κρινω την επομενη σεζον.
ΟΣΟΙ μεινετε. Με τον Εκτωρ Ραουλ Κουπερ. Τωρα θελω ηρεμα ησυχα και μεθοδικα , να παμε τελικο και να παρουμε την κουπα. ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ.
Θελω να παμε και ταμειο. Δυσκολιες ε; Μεγαλες.
Καληνυχτα και ονειρα γλυκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: