2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΔΟΞΟΥ ΠΑΟΚ.........


Ηταν ενα ακομη κρισιμο παιχνιδι για τους Θεσσαλονικεις αλλα κλωτσησαν την μεγαλη ευκαιρια μιας και ο Ολυμπιακος νικησε 0-1 τον Παναθηναικο.

Ο ΠΑΟΚ εκανε πολυ κακο παιχνιδι και μπερδεμενος σημερα δεν καταφερε τον στοχο του που ηταν η εξαντληση και των τελευταιων μοριων του στην προσπαθεια του να μπει στην κορυφη του Ελληνικου πρωταθληματος.

Βρηκε παιχνιδι να χασει! Αν περνουσε την ΑΕΚ θα τα εβαζε ολα φωτια και φτου κι' απ' την αρχη. ΚΡΙΜΑ.

Ολα ηταν ομορφα πριν το ματς και ολοι μιλουσαν για στραβοπατημα του Παναθηναικου.
Το στραβοπατημα εγινε αλλα εγινε και μια τρυπα στο νερο. Ωραιο παιχνιδι το ΠΑΟ - ΟΣΦΠ με τους πρασινους να χανουν μοναδικες ευκαιριες , αλλα τον Ολυμπιακο ουσιωδη να παιρνει το ντερμπι. Αυτες οι ομαδες των ντερμπι οποιον και να βαλουν μεσα να παιξει ντερμπι θα ειναι και παλι. Αξιοι και οι 22 προσπαθησαν για την νικη ο καθενας για τον συλλογο τους.
Ο ΠΑΟΚ επρεπε να εκμεταλευτει το γεγονος αυτο!

Βλεπετε ομως η νικη θεωρειτο βεβαιη (-α). Δεν πηγε καλα ομως τιποτε απολυτως και καπου φανηκε ενα κενο στις γραμμες του δικεφαλου του Βορρα εν αντιθεσει με την ΑΕΚ που επαιζε κοντρα επιθεση και προσπαθουσε στην χαση και στην φεξη να κανει κατι.

Το 0-1 εγινε ξαφνικα με τον Χαλκια να ειναι ακομη θεατης. Αργοτερα επιασε δουλεια και ειπε οχι σε σιγουρα γκολ των παικτων της ΑΕΚ.

Τωρα παει το ονειρο ομως θα μεινει μεσα μας η ολη προσπαθεια για την κατακτηση του πρωταθληματος. Παντως οπως και περυσι ετσι και φετος ο ΠΑΟΚ δειχνει (;) να εχει προβλημα μπαινοντας στα πλει οφς. Μπραβο στον κοσμο του που ειναι και θα ειναι παρον στην ολη προσπαθεια που κανει. Σκοτεινο και μελανο σημειο τα τυφλα χτυπηματα βιας που προκαλουν την πολη ολη. ΑΝ δεν ειχαν αυτα τα στοιχεια μεσα στον κοσμο τους ολα θα ηταν εξαιρετα. Πιθανον να υπηρχε και διαυλος επικοινωνιας μεταξυ των ομαδων μας.

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ μπραβο στον ΗΡΑΚΛΗ που βαλθηκε να τρελλανει κοσμο και κοσμακη.

Εχει και συνεχεια; Μας εκπλησετε θετικα. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ηταν και παραμενει μεγαλη και ιστορικη ομαδα. Λιγο νοικοκυρεμα θελει και θα δειξει τις πραγματικες του δυναμεις.

Ο ΑΡΗΣ λιγο ελειψε να χασει και το παιχνιδι. Εκει που χτυπουσε για το 0-2 ξαφνικα τα παρατησε , ισοφαριστηκε και κοντεψε να χασει το ματς. Ο Πανιωνιος εχασε τεραστιες ευκαιριες σε τετ α τετ μοναδικα. Ο Πεσκοβιτς αρεσε κατα καποιο τροπο. Αργησε λιγο να μπει στο παιχνιδι ενω υπηρχαν στιγμες που ηταν ασταθης. 1-1 το τελικο αποτελεσμα και παει τωρα για τον επαναληπτικο με την Ν. Καβαλα. Τα ονειρα των ΑΡΕΙΑΝΩΝ παιρνουν σαρκα και οστα.

Καληνυχτα και αυριο με υγεια τα ξαναλεμε.

ΧΑΙΡΕΤΑΙ...........................

Δεν υπάρχουν σχόλια: