2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ..........


Δεν υπηρχε ανθρωπος στο στεκι μας σημερα το πρωι να σχολιασει τα χθεσινα αποτελεσματα.


Αιτια η καταστροφικη ηττα του ΠΑΟΚ που αφησε και τις τελευταιες του ελπιδες στην προσπαθεια που εκανε για την κατακτηση του πρωταθληματος.


Αναγνωριζεται απο ολους εμας η τεραστια προσπαθεια που εκανε αυτο το ομοιογενες συνολο του κ.κ. Σαντος , ενος παναξιου κοουτς που με λιγα προσπαθησε για τα πολλα.


Σημαντικο αυτο που εγινε μεχρι εδω , αλλα τωρα μην διαλυθουν και τα παντα;


Μεγαλη προσοχη απο 'δω και περα για την προσπαθεια να τεντωσει το σεντονι στην Τουμπα.


Ολα παιζονται και ολα ειναι πιθανα. Εκει εστιαζεται η ολη προσπαθεια απο εδω και περα.


Κοσμος διοικηση και παικτες να πανε τον συλλογο στο Τσαμπιονς Λιγκ. Μια θεση για πεντε ομαδες που θα δωσουν αγωνες μεταξυ τους.


Μπαινουμε στην παρελαση και μετα παμε για το Αγιον Πασχα. Πως περναει ο καιρος τοσο γρηγορα!


Το κουπονι δεν μας θελει ομως ειμαστε αναγκασμενοι να προσπαθουμε.


Παμε και σημερα.


433. Ατβιταμπεργκ - Γκεφλε. Το πιθανοτερο ειναι να κερδισει η γηπεδουχος την Γκεφλε που δεν χανει ευκολα εκτος εδρας. Η εδρα θελουμε να δωσει την νικη στην Ατβιταμπεργκ που οταν κερδιζει παιρνει τα ματς με 2-1. 1 και 2,35 αποδοση. Δυστυχως η Ατβιταμπεργκ δειχνει οτι θα εχει προβλημα στην κατηγορια. (0-1).


437. Φορτουνα Ντυσ. - Καιζερσλαουτερν. 2. 2,45. Τεσσαρες και τριαρες πεταει η φιλοξ/νη ενω η Φορτουνα δεν δεχεται ευκολα γκολ. Μονον 5 γκολ δεχθηκε στην εδρα της. Ομως η Λαουτερν παει για μια ακομη νικη και θα την παρει. 1-2 ΣΚΟΡ. 2 και 2,45 αποδοση. Κολλησαμε στο 0-0 ενω πιστευα οτι θα ανοιξει το σκορ. Φυσικα και ειμασταν στο 0-0 ομως πιστευα σε over και 1-2.


439. Ανζε - Καεν. 1. 2,45. Το θελει η Ανζε για να κυνηγησει οσο μπορει την ανοδο . Η Καεν λογικα θα παιξει για την ισοπαλια και η Ανζε που ξερω θα παρει το ματς. ( 2-0 ). Η Καεν δεν δεχεται γκολ εκτος εδρας ευκολα. Ενα γκολ μεσο ορο. 8-3-3 εχει η Ανζε στην εδρα της με γκολ 17-10. 2-2 ΤΕΛΕΙΩΣΕ και παπαλα.


438. Λιντς - Μιλγουολ. Θα << σκοτωθουν >> δυο ομαδες για το ποια θα κερδισει. Εχουν φιλαθλους που πλακωνονται αγρια μεταξυ τους. Θα γινει χαμος. Με κοσμο οι της Μιλγουολ. Αγωνιστικα δεν δινω τυχη στην Λιντς. Θα κρατησω ομως το σημειο 2 του Ημιχρονου στο 4,25 μην τυχον και διακοπει ο αγωνας για να πληρωθω. Η Μιλγουολ παει με ψυχολογια στο φουλ μετα το 4-0 εναντι της Τσαρλτον στο Λοδρεζικο ντερμπι. Ο Μπεκφορντ της Λιντς με 21 γκολ εναντιον του Μορισον της Μιλγουολ με 14 γκολ στην Α' Αγγλιας. Η Μιλγουολ εκτος εδρας με 5-7-6 και γκολ 23-24. Η Λιντς εντος με 11-6-1 και γκολ 33-12. Η τελικη αποφαση δικη σας. Ο Μορισον οντως στο 11' εκανε το 0-1 και πηραμε το σημειο 2 στο Ημιχρονο ( 4,25 ).


Αν κοντραριζα , θα το εκανα στην Ροζεμποργκ κι' ας ειναι μακραν η καλυτερη ολων. Η Σταρτ μπορει να παρει την ισοπαλια και το 4,20 αποδοση εμεις. Ειπα ομως αν την κοντραριζα. Δεν θα το παιξω. Δεν παιχθηκε το σημειο και φυσικα βγηκε πανηγυρικα. ( 3-3 ). Μεγαλο σημειο στο Χ με 4,20 αποδοση.


=====================


Ο GIOUL ΛΕΕΙ.


=============


Παναιτωλικος , Φορτουνα , Λιντς Χ. , Ανζε Χ. Αυτα εδωσε για σημερα.


Τα σημεια αυτα θα υπερασπιστω σημερα και ετσι θα περασω την στοιχηματικη μου ημερα.


ΧΑΙΡΕΤΑΙ..........................

Δεν υπάρχουν σχόλια: