2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ.......................


Στην Καβαλα αρχισαν παλι τα ιδια περι εισιτηριων και τετοια πραματα για να εμποδισουν τον κοσμο του ΑΡΗ να βοηθησει την αγαπημενη του ομαδα.
Μια απο τα ιδια ως προς την αντιδραση του Εμπορικου κοσμου της Καβαλας που με αυτον τον τροπο αποτρεπει εσοδα απο εκδρομεις της Θεσσαλονικης στην ομορφη πολη της Μακεδονιας. Πρεπει να εισαι κατοικος ( ταυτοτητα ) Καβαλας για να παρεις το εισιτηριο και να παρακολουθησεις τον αγωνα αυτο!
Ξανα μανα λοιπον τα ιδια μονο που αυτη τη φορα να φυλατε τα Δελτια των ποδοσφαιριστων του ΑΡΗ και αν ειναι να δωσετε καμμια φανελα στους οπαδους των γηπεδουχων αντι να πανε να τις κλεβουν , η κανενα αυτογραφο των αστερων της ομαδας της Θεσσαλονικης.
Η Καβαλα θα προσπαθησει και δεν λεμε οτι δεν μπορει να καταφερει αθλο , ομως ο ΑΡΗΣ εχει ραντεβου με την ιστορια του. Συνεχιζει τα τελευταια χρονια να ειναι πολυ κοντα σε κατακτηση ενος βαρυτιμου τροπαιου , αυτου που τοσο του λειπει απο την συγχρονη ιστορια του. Η δουλεια του συλλογου καταμαρτυρα ολα αυτα τα χρονια που διανυουμε απο τον κ.κ Σκορδα και μετα οτι ειναι σοβαρη και θελει να παει ψηλα τον συλλογο της Θεσσαλονικης μας.
Ευχη να γινει ενα καλο παιχνιδι και να βγει η ομαδα που θα κατακτησει το τροπαιο στο Ολυμπιακο σταδιο στις 24 - 04 - '10.
Μια μεγαλη συγγνωμη ομως ειναι το ματς που απασχολει την πολη του Βορρα και βγαζει μια ομαδα στον τελικο.
ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΒΕΤ.
================
102. Σπορτινγκ Χιχον. Χ. 3,20.
111. Ντονκαστερ. Χ. 3,20.
130. Παντοβα. Χ. 2,80.
132. Σασσουολο. Χ. 3,00.
Συστημα 3-4 Χ 3 πολ/στη.
-----------------------
-----------------------
Ο GIOUL ΛΕΕΙ.
=============
Γουολσολ. 2. Νοτς Καουντι. 2. Κροτονε. 2. Γκροσετο. 2. Μοντενα. 2.
Μεγαλο κρεσεντο και υφεση στα διπλα. Λετε να δουμε διπλα στο φουλ; Παμε να δουμε.
Απογευμα σιγα σιγα και θα την πεσουμε κατι τις για υπνο. Απο τις λιγες ημερες που η ξεκουραση μπαινει στο καθημερινι προγραμμα. Βλεπετε η 10ημερη αδεια ειναι η αιτια που θρεφουμε << μαγουλα >>.
Το βραδακι θα τα ξαναπουμε με οτι νεοτερο προκυψει.

******************************
Λιγα λογια για τα πουρα. Ετσι για να μαθαινουμε πεντε δεκα πραματακια και να ξερουμε περι τινος προκειται δηλαδη.
Αντε για τους μερακληδες. Ενας ομως εχει το προνομιο. Ε-ΝΑΣ.



Το μήκος του πούρου μετριέται σε ίντσες και η διάμετρός του σε εξηκοστά τέταρτα της ίντσας. Για όσους εξ υμών δεν αισθάνονται άνετα παρά μόνο στο δεκαδικό σύστημα μέτρων και σταθμών αναφέρουμε (προς διευκόλυνση) ότι μία ίντσα ισοδυναμεί με κάτι περισσότερο από 25,5 χιλιοστά.
2
Αναλόγως με το σχήμα τους, τα πούρα διακρίνονται σε δύο μεγάλες κατηγορίες: τα Parejos, που είναι τα «ίσια» πούρα με πεπλατυσμένο επιστόμιο και με ίδιες διαστάσεις σε όλο τους το μήκος, και τα Figurados, όπου εμπίπτουν όλα τα άλλα σχήματα με επίμηκες συνήθως επιστόμιο και διαφορετικές διαστάσεις κατά μήκος του πούρου.
Τα Parejos περιλαμβάνουν στην ουσία τρεις μεγάλες κατηγορίες: την Corona, που είναι η ευρύτερη και η κλασικότερη, με χαρακτηριστικό μήκος τις 5 ½ ίντσες και 42άρα διάμετρο, την Panatela, που περιλαμβάνει σαφώς λεπτότερα πούρα αλλά σε διάφορα μήκη και, τέλος, τη Robusto, όπου συγκαταλέγονται τα «χοντρά» πούρα (με 50άρα διάμετρο τουλάχιστον) ασχέτως μήκους. Στα Figurados, που ήταν πολύ της μόδας στην Belle Epoque και σταδιακά επανήλθαν στο προσκήνιο στα τέλη της δεκαετίας του 1190, συγκαταλέγονται τέσσερις ομάδες: Τα Perfectos είναι τα μικρότερα και πιο ιδιότυπα σε σχήμα αφού ξεκινούν από μυτερό επιστόμιο και καταλήγουν σε μυτερή άκρη, αποκτώντας τη μέγιστη διάμετρό τους στη μέση περίπου του πούρου. Τα Belicosos έχουν επιστόμιο κωνικού σχήματος και όχι μυτερό ενώ το υπόλοιπο πούρο είναι ίσιο σε όλο του το μήκος, όπως ακριβώς και οι Pyramids, των οποίων όμως το επιστόμιο είναι σαφώς πιο μυτερό από των Belicosos, ενώ συνήθως είναι και μακρύτερες σε μήκος. Τα Torpedos, τα οποία πολλοί καπνιστές συγχέουν με τις Pyramids, ξεκινούν με μυτερό επιστόμιο και μεγαλώνουν σε διάμετρο καθ' όλο το μήκος του πούρου, αποκτώντας το μεγαλύτερο άνοιγμα στο κάτω μέρος, που ανάβουμε. Τέλος, τα Diademas είναι πούρα στα παραπάνω σχήματα αλλά πραγματικά γιγαντιαίων διαστάσεων, (μη κουβανικά) προϊόντα της αμερικανικής τάσης για απόλυτη επίδειξη και υπερβολή.
Εμεις θα αναψουμε το πουρο της νικης μετα το τελος του αγωνα γιορταζοντας ταυτοχρονα τα 90α χρονια του συλλογου εν ζωη. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

ΧΑΙΡΕΤΑΙ..............................

Δεν υπάρχουν σχόλια: