2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΣΤΑΝΤΑΡ.............


Οι παικτες του στοιχηματισμου θα παιξουν το διπλο και θα το παρουν.

Οι παικτες του Νιομπλια εκει που θα φτασουν θα κυνηγησουν την προκριση .

Ναι......Ο Παναθηναικος τα εκανε θαλασσα στην Αθηνα κοντρα στους Βελγους χανοντας με 1-3. Ο Παναθηναικος ομως της Ευρωπης ειναι κατι σαν ακριβο αρωμα που αξιζει να το εχεις .

Αξιζει να τον εχουμε στις επιλογες μας ενω δεβ ξερουμε το κατα ποσο θα σκεφτουν τον μετεπειτα αγωνα με τον Ολυμπιακο για το πρωταθλημα Ελλαδας. Στο κατω κατω κι' αυτοι κουρασμενοι θα ειναι και οι αλλοι το ιδιο παρα μονον με διαφορα μιας ημερας.

Εχει τον τροπο ο ΠΑΟ να κτυπησει τους Βελγους στο σπιτι τους. Και δεν χρειαζεται να πουμε για τους προηγουμενους του αγωνες! Αν και εσει πιστευετε οτι θα παρει το ματς ακολουθατε. Εμεις τολμαμε οτι σε καποια στιγμη του αγωνα το σκορ θα ειναι 1-2 και ολα θα παιζονται για την ισοφαριση του πρωτου αγωνα. Φυσικα δεν υπαρχει περιπτωση να μην κανει ο ΠΑΝΑΘΑΣ το 1-3 και να στειλει τον αγωνα σε συνεχεια. Εμεις εχουμε κανει τον σκοπο μας παιρνοντας το 1-3 και φυσικα το διπλο οσοι το παιζετε μονον αυτο.

Η φανελα ειναι βαρια και θα κανει το χρεος της για μια ακομη φορα. Εχει τους παικτες που θα << σκοτωσουν>> την Στανταρ Λιεγης. ΕΜΠΡΟΣ ΠΑΝΑΘΑ.

**********************

**********************

Βερντερ Βρ. - Βαλενθια. Και παλι 1-1 θα ληξει ο αγωνας αυτος. Επιθετικα θα κατεβει η Βερντερ στο Βεζερσταντιον κι' αυτο γιατι η ομαδα δεν παει καλα αμυντικα κατ' εμας.

Η Βαλενθια θα κοιταξει πρωτα να μην δεχθει γκολ. Εχει ελλειψεις τους μεσους Αλμπελδα Μπανεγκα και τους μπακ Ματιε και Σαλτορ. Το Χ στο 3,25.

***********************

***********************

Αντρελεχτ - Αμβουργο. 1/Χ Ημιχρονο Τελικο. Το Χ στο 3,20. 2-2 το τελικο σκορ. Ο Σκορακιας μαχεται με ολες του τις δυναμεις. Προβλεπει 2-0 ενω κατοπιν να γινεται 2-2.

Μααα καλα τι πινεις ;

************************

************************

Σπορτινγκ Λισ. - Ατλετικο Μαδριτης. Οσο κι' αν σκεπτομαι και προβληματιζομαι στην ισοπαλια , η εντυπωση που μου δινει η Σπορτινγκ ειναι οτι στο τελος θα κερδισει την Ατλ. Μαδριτης. 2-1 βγαζουμε το τελικο αποτελεσμα και την Σπορτινγκ προκρινομενη.

Το σημειο 1 στο 2,15.

************************

************************

Το παιχνιδι της Φουλαμ με την Γιουβεντους δεν θα το παιξω ωστοσο θεωρω οτι οι Ιταλοι θα περασουν απο το μεγαλο νησι νικητες. Το 2,55 φανταζει σιγουρο αλλα το 3-1 του Τορινο ισως κρατησει σε αμυντικο σχημα τους Γιουβεντινους. Εκτος η Γιουβε παιζει την κοντρα αψογα. Εχει ομως εκτος τους Μπουφον Κασερες τον φορ Αμαουρι και τον μεσο Τζοβινκο.

Απο την Φουλαμ θα λειψουν ο Τζονσον που ειναι φορ , και ο αμυντικος Παντσιλ.

Το σκορ απο τον σκορακια ειναι με δεδομενο την κακη αμυντικη λειτουργια της Φουλαμ και του γεγονοτος του πρωτου αγωνα (3-1) που δινει ανεση κινησεων στην Μεγαλη κυρια το 1-2.

====================

====================

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ GIOUL.

-----------------------------

Βαλενθια. Χ. (2-2) Ωπα και τα σκορ!!!

Παναθηναικος. 2.

Αντρελεχτ. 1. (2-1) Νατατααα!!!

Λιβερπουλ. Χ2 (Δ.Ε). 1-1 ΣΚΟΡ.

Σπορτινγκ Λισ. Χ. (1-1) ΣΚΟΡ.

*************************

Για αλλη μια φορα σας καλυψαμε τις οποιες αναγκες σας ως προς το στοιχημα.

Να δουμε ποτε θα σας καλυψουμε τις αναγκες αναγκες σας.

Συνεχιζουμε ολοι μαζι με την ελπιδα σημαια μας και το ηθικο ανεβασμενο.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ........................................


Δεν υπάρχουν σχόλια: