2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

ΚΙ' ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.............


Μεγαλα τα λαθη στην αμυνα του Ολυμπιακου , που εκμεταλευτηκαν με τον καλυτερο τροπο οι της Μπορντο. Δυνατα ξεκινησε η γηπεδουχος και απο λαθη ανεβασε αποδοση.

Πετυχε ενα γκολ ομορφο σε εκτελεση , ωστοσο εκει που πηγε δεν ξαναπαει.

Στην εκπνοη του Α' Ημιχρονου ο Ολυμπιακος πετυχε τερμα που ομως σωστα ακυρωθηκε σαν οφσαιτ. Καπου εκει πιστεψε οτι μπορει να κανει την ανατροπη.

Μπαινοντας στο Β' Ημιχρονο και συνεχιζοντας να εχει την κατοχη μπαλας εφτασε στο 1-1 ακομη και με 10 παικτες . Στην συνεχεια εμεινε με 10 παικτες και η γηπεδουχος.

Ο Ολυμπιακος στην προσπαθεια του να πετυχει γκολ μπαμ και κατω αφησε χωρους και απο αριστερα εγινε η σεντρα που δεν μπορεσε να διωξει ο Νικοπολιδης και επερχομενος με μεγαλο αλμα και κεφαλια Marouane Chamakh εγραψε στο 88' το 2-1.

Η ΜΠΟΡΝΤΟ στους 8. Στο 5' λεπτο το γρηγορο γκολ ηταν το σημειο οπου μεχρι να συνελθει ο Ολυμπιακος εχασε μεγαλο κομματι απο το παιχνιδι. Οσο μπορεσε αλλα και οσο μπορουσε επαιξε ο Ολυμπιακος εχοντας το 0-1 του Πειραια να τον βαραινει. Κοσμο ειχε στο πλευρο του και η βοηθεια του ηταν μεγαλη. Σε δυο περιπτωσεις θα μπορουσε να σκοραρει ομως τελικα δεν εγινε. Τωρα γυριζει αμεσως στην Ελλαδα και προετοιμαζεται για το μεγαλο ντερμπι. Αυριο ο Παναθηναικος που και αυτος ειναι με την πλατη στον τοιχο θα προσπαθησει να γυρισει το 1-3 της ΑΘΗΝΑΣ .

Δυσκολη αποστολη , ομως ο ΠΑΝΑΘΑΣ θα τα δωσει ολα για ολα. (;) Το διπλο στο 2,70.

***********************

***********************

Για το κυπελο ΕΛΛΑΔΑΣ ο ΑΡΗΣ Θεσ/νικης στο Κλ. Βικελιδης στις 17.00 σε ενα καταμεστο γηπεδο υποδεχθηκε την Ν. Καβαλα του Ψωμιαδη. Με πεναλτι ανοιξε το σκορ και την ωρα που εκλεινε το ημιχρονο ισοφαρισε η Ν. Καβαλα και εκλεισε το ημιχρονο με 1-1 (Χ).

Ο ΑΡΗΣ ομως μπηκε δυνατα στο Β' ημιχρονο και με συντονισμενες προσπαθειες καταφερε αλλα δυο πληγματα ενω εχασε και αλλες ευκαιριες να μεγαλωσει το σκορ.

Ειναι η εποχη οπου επαναλαμβανω ο ΑΡΗΣ σε γηπεδο χαλι παιζει μπαλα και σκοραρει.

Οι φιλαθλοι εδωσαν και παλι εξετασεις και πηραν Αριστα.

Στο δευτερο παιχνιδι στην Ν. Καβαλα ετσι οπως παιζει ο ΑΡΗΣ περναει και απο εκει με νικη οποτε ο τελικος ειναι ορατος.

3-1 το τελικο αποτελεσμα ενω λιγο πριν ο Εντι Τζονσον βγαινει τετ-α-τετ μετα απο μπαλια ακριβεια με τον κιπερ της Ν. Καβαλας και με ολη την ανεση που τον διακατεχει πλασαρει επανω του και δεν παραβιαζει για τεταρτη φορα την εστια των Αργοναυτων.

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ.................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: