2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΟΛΛΑΝΔΟΙ ΑΠΛΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΧΗΤΙΚΟΥΣ ΙΑΠΩΝΕΣ.............


Στις 14.30 οι Ολλανδοι θα δειξουν το κατα ποσο σοβαροι ειναι και θα παρουν την νικη επι ενος αξιου αντιπαλου , οπως ειναι η Ιαπωνια. Οι Ιαπωνες θα προσπαθησουν να κανουν δυσκολη την ζωη τοσο των Ολλανδων οσο και των παικτων του στοιχηματος , ομως στο τελος απλα θα χασουν την παρτιδα.

Γκανα με Αυστραλια το επομενο ματς στις 17.00 και αναλυοντας τον αγωνα βλεπω οτι η Γκανα ειναι απλα μια καλη ομαδα και τιποτε παραπανω. Δινω λοιπον δικαιωμα στους Αυστραλους τουλαχιστον να πετυχουν πρωτοι τερμα ( στο Β' Ημιχρονο ) και να παρουν το ματς. Υπαρχει βεβαια και το βαρυ 4-0 απο τους Γερμανους , αλλα αυτο πρεπει να το αφησουν στην ακρη και να παιξουν για πλασσαρισμα τουλαχιστον στην 2η θεση στον ομιλο τους. ( Χ/2 Ημιχρ. Τελ. ).

======================

======================

Ειπαμε εχθες για μικροεκπληξη στην Νασιοναλμανσαφτ γιατι αυτο πιστευαμε λογω του οτι σαν Ευρωπαιοι γνωριζονται καλα , ομως η εκπληξη ηταν μεγαλη(;) καθως η Σερβια νικησε με 0-1! Το στραπατσο το τρωνε οι παικτες του στοιχηματος ( βλεπε εχθες Αγγλια ) με τα δυνατα πονταρισματα σε σημεια που δειχνουν ανετα νικη και ομως εκει σπαει το ρημαδι στο Χ η και στο 2πλο ! Καταλαβαινουμε λοιπον οτι μας πιανουν κοροιδα.

Η σελιδα προσπαθει και τα αποφευγει τα παιχνιδια αυτα , η εστω τα κοντραρει οχι εριστικα.

Ζωντανο παραδειγμα φιλου (κολλητου) που με (μου) λεει χαρακτηριστικα ..... εεεεεε ρεεεε εσυ τα ισοπεδωνεις ολα!!! Οχι ,,, δεν ισοπεδωνουμε τιποτε εμεις . Αυτοι τα ισοπεδωνουν ολα , προσβαλοντας μας νομιζοντας οτι ειμαστε κουτοι. Μας παιρνουν και τα Ευρουλακια μας με τεχνικο τροπο. Εξηγηστε μου γιατι δεν κερδισε η Αγγλια εχθες ; Μονον αν αποκλειστει θα το βουλωσω. Θα πω οτι δεν αξιζε καν! Γιατι ομως οι γνωστοι BOOKS την δινουν φαβορι κατακτησης του τροπαιου ; Μηπως ηταν ομως μια κακη εννενηνταλεπτη παρουσια ;

Παμε παλι. Δεν χαριζουν λεφτα πιανοντας την νικη των Αγγλων και των Γερμανων και...και..και. Παρτε μετρα και βλεπετε που μπορει μια ομαδα να κανει ακινδυνη ηττα!

Που να μην την πληρωσει ακριβα δηλ. Ο καθενας με τα δικα του μετρα.

Δεν βαζουμε ετσι απλα ενα σημειο (ποιος μιλαει) και περιμενουμε να βγει.

Στοιχημα εχει καθε μερα , καθε ωρα και καθε λεπτο. Παιζουμε χωρις να πονεσουμε οικονομικα λιγα Ευρω , με στοχο ομως να παρουμε πολλα!!!!

Αυτο ειναι το δικο μας στοιχημα της δικης μας σελιδας. Γι΄αυτο φωναζω συνεχως.

Οι καιροι δυσκολεψαν και αυτοι συνεχιζουν να μας δουλευουν.

Χαλαρωνουμε τωρα και συνεχιζουμε στο 3ο μερος .

-------------------------------------------

-------------------------------------------

115. Ουλου - Τουρκου. Χ. 3,20.

102. Εστερ - Σουντσβαλ. Χ. 3,20.

103. Λιουγκσκιλε - Γιονσεπινγκ. Χ. 3,25.

==============================

==============================

Αυριο ειναι μια αλλη ημερα.

Θα γινει προσπαθεια συνδεσης απο νωρις. Πιεση χρονου μπορει να μας κρατησει ακομη και χωρις ενημερωση!!!

Φοβερο καιρικο φαινομενο εχθες τουλαχιστον απο Χορτιατη (ορος) Ν. Ηρακλεια Αεροδρομιο.

Στην Καλαμαρια σκοτεινιασαν τα παντα τις απογευματινες ωρες , μαυρισαν ολα και αρχισε ενας δυνατος αερας με οχι απλα εντονη βροχοπτωση , αλλα με μια λυσσαλεα βροχη (τουλουμι) και με κεραυνους θαρρεις σκαγοντας διπλα σου καποιος να παιζει μαζι σου και θελει να σε τρομαξει. Κατοπιν ολα ηρεμησαν και το βραδυ ο υπνος ηταν ευχαριστος.

Κλεισαμε τα κλιματιστικα και το πρωι επιτελους το κεφαλι δεν ηταν βαρυ.

Αυτα τα του πρωινου καφε .

Χαιρεται..................................

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΣΙΜΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΒΡΕΞΕΙ ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑΛΕΣ ΝΕΡΟΥ ΑΛΛΑ ΝΤΑΝΕΣ ΕΥΡΟΥ.213)ΣΚΟΡ 3-1.214)Χ/1.215)ΣΚΟΡ 1-2 ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΑΧΕΙ ΒΕΛΕΙ Η ΜΕΡΣΙΝΑ?