2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

ΕΥΚΟΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ..........................

Μαθημα που το παιρναμε ευκολα σημερα λεμε.
Πρωι - πρωι δινουμε τα γραπτα μας τακα - τακα και απλα περιμενουμε την αναρτηση το βραδυ να δουμε αν περασαμε το μαθημα.
Η Παραγουαη θα παρει το ματς με την Σλοβακια. Το διπλο στο 1,85. Ο Σκορακιας το δινει 0-3!
Ιταλια - Ν. Ζηλανδια στο 1,10 ο Ασσος. Υπαρχουν φοβοι να μην πεσει γιατι πληρωνει πολυ καλα (χαχαχαχα).
Βραζιλια - Ακτη Ελεφαντοστου. Στο 1,60 ο Ασσος για την Βραζιλια.
Ελατε τωρα ολοι μαζι. Ολοι μας δεν τα βλεπουμε αυτα τα σημεια ; Σσσσσσσσς.
Ολοι μας αλλα και ολοι ανα τον κοσμο. Ε ! ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ. ΑΠΑΝΤΕΣ. Ειναι ετσι ; Τολμα παικταρα μου. Τολμα.
Παιζεις λοιπον τα παιχνιδια αυτα η τα βλεπεις και γουσταρεις τα ινδαλματα σου στο γυαλι ;
Καλα εγω δεν κανω τον εξυπνο. Απλα δεν τα παιζω παικτη μου.
Θα παιξω μονον το 0-3 της Παραγουαης η και το διπλο στο 1,85 ακομη ακομη.
Ενα φιλικο στο 4-3 υπερ των Ιταλων το 2009 ειναι καταγεγραμμενο . Για περιπτωση UNDER η OVER ; Θα παρω το OVER ελπιζοντας στην ταχυτητα των Ν. Ζηλανδων και ( επιτελους ) στην τεχνικη των μακαροναδων.
Βραζιλια - Ακτη Ελεφαντοστου θα επαιζα ευχαριστως γκολ - γκολ , δηλ. να σκοραρουν και οι δυο . Με πρωτη την ομαδα του καφε και της Σαμπας ενω κατοπιν οι Παραλιακοι να ισοφαρισουν. Μετα ; Δεν ασχολουμαι αλλο . Να πω ομως οτι δεν με (μου) εμπνεουν οι της Ακτης , οπως και η φετινη Γκανα (το ελεγα απο την αρχη) το Καμερουν και γενικα ολες οι Αφρικανικες χωρες . Η Ν. Αφρικη ηταν η ομαδα του Χ η Γαλλια καταδικασμενη , η Ιταλια ατολμη κ.λ.π. Να πω οτι προλαβα να βαλω για κατακτηση το ΜΕΞΙΚΟ στο 70 Αποδοση.
Σιγα σιγα προχωραμε και βλεπουμε τις ομαδες να προσπαθουν να προκριθουν.
Η Εθνικη μας ειναι μια απο αυτες . Βλεπει την Αργεντινη σαν τις Νησους Φερροες ενα πραμα! Εμεις ; Σαν τον πλανητη ΑΡΗ που δεν μαθαινουμε νεα του παρα μονον με το σταγονομετρο. Οι αλλοι μισοι ομως τον ξερουμε καλα , αφου εχει εδρα το Κλ. Βικελιδης.
Αντε παιδια , το λεω και το εννοω παμεεε. Ποια Αργεντινη τωρα μωρε και πρασινα αλογα ;
Στο στοιχημα δεν ειναι το ματς ; Εεεεεε. καλα τωρα . Την γνωριζει την Ελλαδα και το Καραισκακη ο Ντ. Μαραντονα. Δωστο κοντε μαγε το ματσακιον και δεν παιρνει κανεις χαμπαρι. Μονον εμεις που θα το πιασουμε το παιχνιδι . VAMOS CAMPEOOOOOOON.
==========================
==========================
Οπως τα ειπες φιλε SAVVASA στο μηνυμα σου . Εβγαλες το 1-2 της Δανιας αλλα χαθηκες εκει με την Ολλανδια (δεν με διαβασες) και δεν επιασες απο ατυχια το Χ/1 της Γκανας , ενω να πω οτι εγω ηθελα Καγκουρω !
Υ.Γ. Τα κλειδια τα βρηκες ; Χαχαχαχαχαχαχα!!!!!
===========================
===========================
119. Ιντερ Τουρκου - Ελσινκι. 2. 1,90. Καθολου καλη στην εδρα της η Ιντερ , καπως κινειται η Ελσινκι και ετσι προβλεπω και ευκολη νικη της. Παντως στα μεταξυ τους ειναι στο 1-1.
125. Βαασα - Λαχτι. 2. 2,90. Φυγαμε απο το σημειο Χ βασιζομενοι στις αντεπιθεσεις φωτια της φιλοξ/νης. ( Τελευταια σε φορμα και προτελευταια στην βαθμολογια!
118. Σιριανσκα - Χαμαρμπι. Καλη εδρα η γηπεδουχος 3-1-1 και γκολς 10-5 . Πετυχαινει με μεσο ορο σε καθε παιχνιδι στην εδρα της 2 γκολ και δεχεται 1 . Η Χαμαρμπι εχει 2-0-3 εκτος και γκολ 10-9 . Δεν ειναι της ισοπαλιας η φιλοξ/νη εχει ομαδα καλη αν και χαμηλα (ποσο ακομη ;) οποτε θεωρω οτι θα αλωσει την εδρα της Σιριανσκα . Το διπλο στο 2,75.
---------------------------------------
---------------------------------------
Στο σημειο αυτο θα σας αφησω . Ξερω οτι σας εχω καλομαθει με τα γραπτα μου , ομως σας υποσχομαι οτι θα τρωμε ολοι μας και σκετα ξερα σημεια χωρις καν να προλαβαινω να κανω καν αναλυση .
Ο καιρος απειλει και η βροχη αρχιζει γλυκα γλυκα να πεφτει . Οπως ειπε ο SAVVASA να πεφτουν καλυτερα τουλουμι τα Ευρω και με αυτο το σκεπτικο θα κλεισω για σημερα.
Να περνατε καλα και να εχουμε καλα ταμεια. - SIMOSSHOW -
Χαιρεται.........................................

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

LOIPON FILE SIMO ,MPOPEI NA BRHKA TA KLEIDIA ,ALLA EXASA TA SHMEIA---------EMEIS OMOS ...PAME SAN ALLOTE ..PAME SAN ALLOTE ..PAME NA BROYME TIS DYO PROTASEIS 1)118--119---120.AYTA STO X KAI TO 121)X/1 TELIKO----2)116 SKOR 1-1.117 SKOR 3-1.122 SKOR 1-0

Ανώνυμος είπε...

ante bre koyvadiarides ...