2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

ΤΣΕΠΟΥΙΣΑΟ ΜΕ ΤΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΧΘΕΣ........................


Περασε η προταση με τα τρια σημεια εχθες και νααααα τα χαμογελα λεμεεεεε.
Δεν κανουμε τιποτε αλλο απο αυτο που ξερουμε.
Στο γνωστο στεκι <<>> o Γιωργος με τον Μπορελι (φοβερο διδυμο) στο στοιχημα οργιαζουν. Εδω στο στεκι της Πασσαλιδη στο μεγαλο παρκο , η καρδια του Μουντιαλ ειναι μεγαλυτερη , καθως αναλυονται με παθος τα οποια παιχνιδια και με τολμη αντιμετωπιζονται. Οι μεγαλες οθονες (τηλεορασεις) σε συνδιασμο με τα της ωρας και την κρυα βερελισια μπυρα , κανει τα παιχνιδια σκετη απολαυση.
Το Χ της Σλιγκο με την Σεντ Πατρικς ηρθε , το Χ Ημιχρονο με 1 Τελικο της Κολομπους επισης , ενω και το 0-1 γκολ που εδινε 3,10 στο παιχνιδι αναμεσα στο Τοροντο και το Λος Αντζελες.
Παμε σε λιγο να τα παρουμε και συνεχιζουμε. Ο Σκορακιας <<πατωσε>> χαχαχαχα. sorry but.....
=====================
=====================
219. Γερμανια - Αγγλια. Ειναι ικανη η Γερμανια , ακομη δεν εδειξε το αληθινο της προσωπο η Αγγλια. Μπορουν πολυ-πολυ καλυτερα οι Αγγλοι παντα ομαδαρα οι Γερμανοι καθως εκει που θελουν νικες τις πραγματοποιουν. Θεωρω οτι στο Β' Ημιχρονο θα πετυχουν γκολ και οι δυο και αν εχει τυχη καποιος αυτος ειναι ο Γερμανος.
Δεδομενο κραταμε το Χ Ημιχρονο και αν τολμησουμε θα παμε στο Χ Τελικο. (1-1) ο σκορακιας που λεει οτι γελαει καλυτερα οποιος γελαει τελευταιος. Δεν κανουμε κοντρα , απλα χασατε κυριε.
220. Αργεντινη - Μεξικο. (1,40 - 3,75 - 6,75).
- Καποιος θα παει σπιτι του αποψε. Λετε;
Η Αργεντινη χτυπαει σε ολα τα σημεια του αγωνα (βαζει γκολ). Το Μεξικο εχει καλο Β' Ημιχρονο , εκει ακριβως που ξαναφορτσαρει η Αργεντινη.
Προσοχη. Αν περασει το Α' Ημιχρονο με Χ (κρατησε το παικτη) δηλ. 0-0 τοτε ο Ντιεγκο Αρμαντο Μαραντονα και οι αλλοι σφιγγουν! Ο κοουτς των Αργεντινων θα τους αγκαλιασει και θα πανε αποδυτηρια. Βγαινοντας εξω ξεκινανε και απο το 60' αρχιζουν παιχνιδι. Αν μεχρι εκει παει στο 0-0 , τοτε sorry αλλα εγω δινω τυχη στο ΜΕΞΙΚΟ!!!
Εχουν παιξει το 2005 και εφεραν 1-1.
Η Σελιδα που τολμα. Πρωτη γκολ (69') η ομαδα του Μεξικου και το διπλο στο 6,75.
Μα και βεβαια η Αργεντινη ειναι ομαδαρα παικτη μου. Παιξε το εσυ Ασσο.
Εμεις εδω παμε με καποια στοιχεια και αναλυουμε τα ματς. Στο κατω - κατω δεν σε (σου) πιασαμε και το χερι με τον στιλο να το βαλεις διπλο!
SIMOSSSHOW. ΤΕΜΕΤΕΡΟΝ ΠΑΙΔΑΣ.
==================
Καπου στις 17.00 θα επανελθουμε με προταση των αγωνων των 19.00 και μετα.
Ο Πρωινος καφες τελειωσε στο παρκο της Πασσαλιδη. Ειναι φοβερο στεκι με απολυτη ησυχια μεχρι τις 10.00. Μετα ερχονται τα μικρα παιδια και παιζουν στο γεματο δραστηριοτητες παρκο απολαμβανοντας τις χαρες και την ξεκουραση.
Να δωσω παλι τους χαιρετισμους στους φιλους της σελιδας και να υποσχεθω οτι με δυναμη θα προχωρησω(-ουμε) για δυνατοτερα ταμεια. Παμε γι΄αλλα.
Αντε παμε ταμειο. Σ' νακρια που λενε και οι Κοζανιτες. Στην ακρηηηηη.
Χαιρεται και παντα τετοια........................

============================
============================
115. Φιλαδελφεια - Σιατλ. Χ. 3,20.
116. Ν. Ινγκλαντ - Σικαγο. Χ. 3,20.
220. Αργεντινη - Μεξικο. Χ. Ημιχρονου. 2,15.
Ωρα αναρτησης των τριων σημειων. 21.05.
************************************
************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια: