2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

ΟΛΛΑΝΔΙΑ VS ΣΛΟΒΑΚΙΑ & ΒΡΑΖΙΛΙΑ VS ΧΙΛΗ................


Με το δικαιο τους να ουρλιαζουν στο γκολ που δεν μετρησε ο ρεφερι του αγωνα , οι Αγγλοι .

Το 2-0 σε πολυ λιγο εγινε 2-2 , ομως το γκολ δεν μετρησε!! Αδικια κι' ας ηταν καλυτεροι οι Γερμανοι. Κανεις δεν γνωριζει την εκβαση του αγωνα αν ηταν 2-2 το σκορ.

Με γκολ καθαρο , μα πεντακαθαρο οφσαιτ η Αργεντινη περασε μπροστα στο σκορ την ωρα που περνουσε απιστευτα δυσκολα , απο ενα Μεξικο που μπηκε οχι για να αιφνηδιασει αλλα για να καθαρισει το ματς απο την αρχη. Τσαμπουκαλεμενο , ομως η διαιτησια επαιξε το δικο της παιχνιδι ακομη και οταν διαβουλευοταν ο ρεφερι του αγωνα τους βοηθους του. Τελικα ; Μετρησε το γκολ και η Αργεντινη σπρωχτηκε ξανα απο την διαιτησια θυμιζοντας αλλες εποχες ( το χερι του ΘΕΟΥ ).

Ειναι λοιπον καποιοι παραγοντες που σε βγαζουν απο συνολικη σκεψη και απο αποτελεσμα που απλα το περιμενεις γιατι ετσι το ειδες. Ειναι ομως και το ονομα που προστατευεται απο ενα ολοκληρο συστημα και γι' αυτον τον λογο στο εδινε στο 1,40 και κατοπιν στο 1,45.

Ζησαμε την ελπιδα και σαν << φτωχοι >> συγγενεις πηραμε την Τεκιλα παραμασχαλα και φυγαμε απο την μεγαλυτερη , αλλα οχι εντιμοτερη διοργανωση του κοσμου.

Και η Αγγλια και το Μεξικο εχουν τρομερα παραπονα . Συνεχιζουμε το Μουντιαλ.

======================

117. Ολλανδια - Σλοβακια. Εδω δειχνει οτι με Χ/1 Ημιχρονο Τελικο πληρωνομαστε.

Ετσι απλα χωρις πολλα πολλα. Οχι , δεν δινω τυχη στους Σλοβακους καθως εχουν να αντιμετωπισουν μια πιο ισσοροπημενη αμυνα (αν βγουν μπροστα) , ενω αν φανε πρες θα κανουν και το λαθος που θα τους βγαλει εκτος ( 1-0 ο σκορακιας ).

121. Βραζιλια - Χιλη. Ευκολο να το λες , ομως αν σπρωξουν την Βραζιλια οταν θα (αν) κινδυνευσει στον αγωνα τοτε περναμε στην επομενη φαση. Καλη η Χιλη αλλα << φτωχη συγγενης >> του αθληματος κι' αυτη. 2-3 γκολ ειναι καλη περιπτωση.

---------------------------------

119. Μπραγκε - Εργκριτε. Δυνατη η γηπεδουχος στην εδρα της , δυσκαταβλητη η Εργκριτε.

Με την παροδο του χρονου η Εργκριτε να παρει το ματς. Το σημειο 2 στο 2,35.

118. Γιονσεπινγκ - Συριανσκα. Εδω τα ποσοστα δεν βγαζουν ισοπαλια αν και ειναι δυνατη.

Στο τελος το γκολ θα μπει απο την Γιονσεπινγκ και θα χαλασει το Χ. Το σημειο 1 στο 2,25 αποδοση. (2-1).

120. Νορκεπινγκ - Ανγκελχολμς. Αν και δυσκολα η γηπεδουχος (2-1) θα παρει τον αγωνα που και αυτος εχει πολυ Χ , ομως η Νορκεπινγκ με +1 γκολ θα νικησει.

---------------------------------

Το Μουντιαλ λοιπον συνεχιζεται καθως και οι υποχρεωσεις , γι' αυτο καπου εδω θα σας αφησω κλεινοντας τραπεζι στο στεκι για καλη τηλεθεαση και καλη παρεα.

Γεια και χαρα σε ολους.

ΧΑΙΡΕΤΑΙ.......................................

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

120 -> 1 1,55
117 -> X-1 4.00
120 -> 1-1 2.20

Άντε να δούμε...καλή μας επιτυχία!(coco) ;-)