2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Η ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΟΞΑ..............................

Ξημερωνει μεγαλη μερα για την ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
Ο ΠΑΟΚ οπως ειπαμε και αλλες φορες παει στα μερη οπου εγγενηθει.   Συναντησεις με τον Πατριαρχη Βαρθολομαιο και στα μερη ( Συνοικια Περαν ) που ιδρυθηκε.   Η καταγωγη του ειναι απο την πολη.  Την Κωνσταντινουπολη.   Εκει θα δωσει μαχη για προκριση.  Στην ουσια στα μερη του.  Στα πατρια εδαφη.    Στην Ελλαδα στο γηπεδο της Τουμπας πετυχε το γκολ στο 19'ο λεπτο.    Ευχη ολων στην ΠΟΛΗ να πετυχει το γκολ στο 26'ο λεπτο.   Ετσι μας βγαινει το.....1926.    Τυχαιο ;   Δεν νομιζω.
Οπως και να'χει ο ΠΑΟΚ ειται το θελουν ειται οχι περναει το εμποδιο της εμπειρης Φενερ Μπαχτσε.
Το ειπαμε ξανα και θα το πουμε παλι.       Που ρε Τουρκαλαδες να του βαλετε 3 γκολ ;    Και λεω 3 γιατι οτι και να γινει ο Δικεφαλος του Βορρα 1 ( ενα ) γκολ το εχει.     Αρα περναει με το 100%.
Τωρα το σημειο που βγαινει ειναι Χ.    Ισοπαλια θα ληξει και ο ΠΑΟΚ μπαινει στους ομιλους του Γιουροπα Λινγκ.   Τα 2.500 κομματια που ακολουθησαν ευχομαστε να γυρισουν πισω σωα και αβλαβη.    Οπως θα χτυπησει η ομαδα , ετσι να χτυπησουν και αυτοι την μαχη της κερκιδας και να κερδισουν με τις φωνες τους και αυτοι τον αγωνα.     Στοο τελος , αμεση επιβιβαση και αμεση επιστροφη για γερα γλεντια.
Ο ΑΡΗΣ δεν πρεπει πιστευω να ακουει κανενας τους το επισημο Ραδιοφωνο του.   Χωρις να το θελουν;  η ετσι νομιζουν οτι εμψυχωνουν τους φιλαθλους;   Περασαν απο τωρα;   Χαμηλα το μικροφωνο και μετα ολοι μαζι μετεχουμε στον χαμο.   Ομως να μην σας λεμε εμεις τι να κανετε !    Καντε οτι ειναι σωστοτερο για τον μεγαλο μας συλλογο.   Για τον ΑΡΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ.
Να μην καθυσηχαστει κανεις.     Το μερος ειναι διαφορετικο , ειναι πιο φιλοξενο και πιο Ευρωπαικο.
Αυτο ειναι και που θα τους μπερδεψει.    Τσιτα ρεεεεεεε!    Δεν σε ( σου ) δινει κανεις απλοχερα κατι.    Πρεπει να το παρεις με δυναμη με τσαμπουκα και με πραγματικη μαχη.
Λιωστε 90' λεπτα κοντινετε τις γραμμες σας και με συνεχη αλληλοκαλυψη δωστε δειγματα γραφης και κανετε τον Εκτωρ Ραουλ Κουπερ υπερηφανο για το οικοδομημα του.
Κανετε ολη την πολη να χαρει γιατι κακα τα ψεμματα εχουν φαει πικρες και πικρες.    Ηρθε η ωρα να υψωσουμε το μποι μας και να γυριζουμε υπερηφανοι.    Παραλληλα δε , αυριο στην Λεσχη Φιλων ΑΡΗ θα ( να ) γινεται ενας χαμος απο νεα μελη μιας και με 100 Ευρω γινεσαι και εσυ μελος για ενα χρονο.
Η με 50 Ευρω ανα εξαμηνο.   Με καρτα ακομη ακομη!     Για να γινει ο ΑΡΗΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΤΡΑΝΟΣ.    Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΡΗΣ.     Ξεπερασαμε τα 6.000 μελη.     Τι λετε ωρε ;
Εσεις μπορειτε να κανετε ακομη ενα ρεκορ.    Σαν αυτο του τελικου που κατεβηκε 30.000 κιτρινος ΛΑΟΣ.     Τα ρεκορ αυτα μονον ο ΑΡΗΣ.      Ας ακολουθησουν και αλλοι.
Με το 100ΕΥΡΩ αυριο ολοι ντου για εγγραφη στη ΛΕΣΧΗ.    Γιατι ο ΑΡΗΣ ειστε εσεις.  
Γιατι ο ΑΡΗΣ ειμαστε εμεις.
Το σημειο που επιλεγω ειναι και εδω η ισοπαλια , ενω ο σκορακιας το δινει 2-1 υπερ της Αουστρια Βιεννης.    Επαγγελματικη ηττα λεει.    
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.....................................................
==============
==============
187.  ΑΠΟΕΛ.  1.  2,60.
189.  Σπορτινγκ Λισσαβωνας.  2.  2,10.
191.  Στεαουα.  2.  3,05.
209.  Μαδεργουελ.  Χ.  3,20.
==============
Ο ΣΚΟΡΑΚΙΑΣ ΕΔΩΣΕ........
185.  Ελσινκι.  2-1  15,00.
186.  Αουστρια Βιεννης.  2-1  8,00.
189.  Μπροντμπι.  1-2.  8,50.
198.  Μακαμπι Τελ Αβιβ.  1-3.  21,00.
206.  Ελφσμποργκ.  2-1  11,00.
==============
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ.
Αργα το βραδυ θα δουμε και θα πουμε μερικα πραματακια , λογω περιστασης μιας και αυτη το επιβαλλει.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ.......................

Δεν υπάρχουν σχόλια: