2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΦΟΝΤΟ ΤΑ << ΜΥΡΙΑ >>............

Οπως σωστα προβλεψαμε.  Δηλαδη οχι απλα προβλεψαμε στις προκρισεις μας , αλλα ημασταν απολυτως σιγουροι.   100% σιγουροι.    Κανοντας την αναλυση οσο πειστικα μπορουσαμε και για να σας διωξουμε το αγχος και για να χτυπησετε τις προκρισεις των τριων ομαδων μας.

Τον χορο των προκρισεων αρχισε ο ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ με εξυπνη τακτικη και κλεινοντας διπλο ημιχρονο.  Ηταν το 41' οταν ο Καλβο πριν απο το κεντρο εκανε ανενοχλητη κουρσα αποφευγοντας αρχικα τον αντιπαλο του και την πιο καταλληλη στιγμη εβγαλε μπαλια σε θεση τετ -α - τετ στον Ρουις που αμεσως τσιμπισε την μπαλα κανοντας με πλασεδακι (σουτ) το 0-1.
Το πεταλο των κιτρινων ηταν για φωτο εκεινη την χρονικη στιγμη.    Ο ΘΕΟΣ του πολεμου γιορταζε την εισοδο του προωρα την εισοδο του στο Γιουροπα Λινγκ.   ΤΟ Β' Ημιχρονο επρεπε απλα να κυλησει χωρις παρατραγουδα.    Το 1-1 στο 56' δεν φοβισε τους παικτες του Εκτορ Ραουλ Κουπερ.
Ετσι εκλεισε το παιχνιδι και η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ εγινε ομορφη κατα το ημισυ.  (Νυφη του Θερμαικου).
Αμεσως με την ληξη αρχιζε ο αγωνας σταθμος για τον ΠΑΟΚ στην Κωνσταντινουπολη με την Φενερ Μπαχτσε.    Τι μπαχτσες και λουλουδια!    Ο ΠΑΟΚ να προκριθει ηθελε και για την προκριση επαιξε.
Μπορει να δεχθηκε γκολ με σουτ δυνατο , ομως εκλεισε το 90'λεπτο χανοντας γκολ απο αυτα που δεν χανονται.     Ο Σαλπι σαν πιτσιρικας χωρις μυαλο σπαταλισε ευκαιρια τετοια που θα πρεπει να την δειχνουν και να γελανε αυτοι που την βλεπουν!   
Επεισοδια υπηρξαν και επαληθευτηκαν οι φοβοι.    Περασαν και παρκαραν τα πουλμαν των φιλαθλων του ΠΑΟΚ μεσα στην φωλια των εκστασιασμενων οπαδων της Φενερ!   Τυχαιο;  Δεν νομιζω.
Παραπανω δεν γνωριζω για συλληψεις(σιγουρα εγιναν) και για τραυματισμους.
Στο γηπεδο τωρα και στην παραταση , που να πουμε οτι οσο περνουσε η ωρα ολο και πιο κουρασμενη  ηταν η Τουρκικη ομαδα.    Το 1-1 ηρθε απολυτως φυσιολογικα.     Δεν ηταν φυσιολογικο αυτο που ακολουθησε.   Εγινε ενας χαμος.    Καηκε το πελεκουδι.   Λαμπαδιασε ο τοπος.   Ο ΠΑΟΚ περνουσε και αυτος στους ομιλους.   Ο σκορερ Μπουσλιμοβιτς εβγαλε την φανελα του και με το κονταρι την σηκωσε σαν λαβαρο ψηλα με τα χερια του , μπηγοντας το θαρρεις στην καρδια των Τουρκων και τελειωνοντας τους.    
Προηγουμενως η ΑΕΚ πηγε να κανει τα ευκολα δυσκολα.   Οι αντιπαλοι της ισοφαρισαν και ειχαν ευκαιρια να κλεψουν την προκριση.    Το 1-1 σαν τελικο αποτελεσμα ομως εδωσε τριπλη χαρα στην ΕΛΛΑΔΑ.    
ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ - ΑΕΚ λοιπον σημερα στις 14.00 περιμενουν την κληρωση για να δουνε τους ομιλους τους απο ποιες ομαδες απαρτιζονται.
Ενα μεγαλο μπραβο στα ιστορικα σωματεια μας.
Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ γιορταζει λοιπον και ηρθε η προκριση του ΠΑΟΚ να την δωσει την αλλη μιση οψη και να την κανει ακομη πιο φωτεινη , ακομη πιο ομορφη.
Ας εκλειψουν οι διαμαχες οι τραμπουκισμοι και οι τασεις χουλιγκανισμου μεταξυ των ομαδων.  
Χωρις την βια παμε καλυτερα.    Προστατεψτε τα σωματεια τωρα που μας εχουν αναγκη.
Ενωμενοι μονον για το καλο των ομαδων μας αλλα και του τοπου.
Επανερχομαστε αργοτερα.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ.........................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: