2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΑΜΕ ΜΕ ΜΠΑΓΙΕΡΝ ΚΑΙ Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ ΤΗΣ ΑΡΣΕΝΑΛ..............

Λογω ανικανοτητας της Ρομα που και το χρυσο αυγο να κανει δεν θα κερδισει ουτε τις εντυπωσεις.   ΑΣΣΟΣ  απο ημιχρονο , η τουλαχιστον Ασσος τελικον.
ΑΡΣΕΝΑΛ - ΜΠΡΑΓΚΑ.  Θα δουμε πολυ καλο ματς καθως η Μπραγκα αρεσκεται να παιζει μπροστα και συνηθως καταφερνει να παιρνει αποτελεσματα.   Εδω ομως παιζει με την Αρσεναλ και περιμενουμε πανδεσια επιθετικου ποδοσφαιρου απο τους κανονιερηδες.  Επιλεγουμε το Χ Ημιχρονου στο 2,60.
140.  Γκοιας - Μποταφογκο.  2.  2,00. 
146.  Προυντεντε - Φλαμενγκο.  1.  2,35.
147.  Φλουμινενσε - Κορινθιανς.  1.  1,85.
Τα τρια (3) αυτα σημεια τα παιζουμε χωριστα.

Ανανεωνουμε το ραντεβου μας για αυριο , η αργα το βραδυ με αγωνες της Πεμπτης.   Μια Πεμπτη με .. ΑΕΚ - Χαιντουκ , ΑΡΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ και Κλαμπ Μπριζ - ΠΑΟΚ.
Εχθες ο Παναθηναικος δεν τα καταφερε και για να μην κρυβομαστε ολοι τον περιμεναν στην γωνια.  Ηθελαν το κακο του με σκορ ντροπης.  Αυτο θα γινονταν μονον αν ο Τζορβας ειχε αλλη αποψη.   Το 5-1 τελικο αποτελεσμα ειναι και η ολη εικονα του ματς.    Να μην ξεχασουμε να πουμε οτι ηταν ενα ματς που δεν εχεις φιλοδοξιες απλα και μονον πας για να μαζεψεις περισσοτερες εμπειριες , η και πολλα πολλα γκολ.   Το παιχνιδι θα πω κι' εγω οτι ολοι οι αλλοι.  Ηταν σαν σε πλευ Στεισον με τον δευτερο μοχλο χαλασμενο.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ..............................

Δεν υπάρχουν σχόλια: