2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΕΓΑΛΗ ΗΜΕΡΑ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ..........

151.  Αλκμααρ - Σεριφ Τιρασπολ.  Δεν ειναι καλα η Αλκμααρ , θα προσπαθησει για την νικη.  Η Σεριφ μπορει να παρει την ισοπαλια την παρουσα χρονικη στιγμη.
154.  Κλαμπ Μπριζ - ΠΑΟΚ.  Μπορει να κερδισει ο ΠΑΟΚ πρωτα τον κακο εαυτο του με τις << μικρες >> ομαδες και μετα να παρει αποτελεσμα.  Και επειδη ειναι ομιλος , δεν παει για το Χ αλλα για την νικη.   Εμεις του δινουμε το δικαιωμα νικης.   Διπλο για τον ΠΑΟΚ και καλη αρχη!
174.  Στουτγκαρδη - Γιουγκ Μποις.    Για να δουμε την Στουτγκαρδη που λεγααααμε.    Ειπαμε οπου παιζει να χανει!    Εδω βεβαια παιζει με τα Νεαρα παιδια , ομως νομιζω οτι ειναι απλα μια κακη ομαδα.    Το διπλο στο 4,75.
163.  ΑΕΚ - Χαιντουκ.  Με φοβιζει η μικρη αποδοση στον ασσο ( 1,55 ) ωστοσο θεωρω οτι εστω και δυσκολα θα νικησει ο δικεφαλος του Νοτου με το σκορ 2-1.    Η στηλη θα παιξει το σκορ και οχι το φτωχο 1,55.   ΑΕΚΑΡΑ εμπρος!!!
162.  Σπαρτα Πραγας - Παλερμο.  Ειναι παιχνιδι ισοπαλιας.  Οι φιλοξ/νοι παιζουν για να μην χασουν και οι γηπεδουχοι  δεν ανοιγουν.  Παιζουν προσεκτικα πηγαινοντας για νικη τυπου μισο μηδεν. 
Θεωρω το 1-1 σαν επικρατεστερο σκορ.   Χ λοιπον.
152.  ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ.      Τι εχει να αντιπαραταξει ο ΑΡΗΣ εναντια στην Ατλετικο μονον ο Εκτωρ Ραουλ Κουπερ γνωριζει.    Χωρις εξι ( 6 ) παικτες θα μπει στον αγωνιστικο χωρο υποστηριζομενος απο 23.000 φιλαθλους του.    Με τον ενθουσιασμο λοιπον και το επι 43 χρονια ΑΗΤΤΗΤΟ της εδρας θα ξεκινησει και ο ΘΕΟΣ βοηθος.   Εχω να θυμαμαι το 0-2 με την Θελτα πριν απο χρονια.  Στο Β' Ημιχρονο εγινε 2-2 και το γηπεδο σειστηκε τοτε.
Τα χαφ του ΑΡΗ θα ριξουν πολυ ιδρωτα αυτο διαφαινεται.  Αμυντικα κυριως θα δωσει μαχες και θα προσπαθησει να χτυπησει στην κοντρα.   Εδω σε θελαμε κυριε Καλβο.   Κομμενο ραμμενο για τα μετρα σου αυτο το ματς.    Τωρα θελουμε την ταχυτητα του Χαβιτο στις οποιες τελικες προσπαθειες.
-Να τα δωσουμε ολα στο κεντρο.   Εκει θα κοψουμε το παιχνιδι τους.  Στην αναπτυξη τους.    Αν τα χαφ κανουν καλα την δουλεια τους ο ΑΡΗΣ θα χαμογελασει τελευταιος.   Δεν περιμενουμε να τα χασουν απο τον κοσμο , ομως περιμενουμε να τους δουμε νευρικους και με λαθη.    Πανω σε αυτα ας χτισει το εννενηνταλεπτο ο ΘΕΟΣ του ΠΟΛΕΜΟΥ.     Σημειο που προτεινει η στηλη στο Κλ. Βικελιδης;    Γκολ γκολ.   OVER,    O Σκορακιας δινει 1-2.   Η Σελιδα δινει το σημειο 1 και ας λενε ολοι Ατλετικο Μαδριτης.    ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ για νικη.  3,50 το σημειο.   Δεν σας επεισα το ξερω.   Απουσιες προβληματα απο την μια και απο την αλλη ομαδαρα φορμα συνολο.    Ε και;   Ακομη και να χανει ο ΑΡΗΣ μπορει να κανει μεχρι ανατροπη.   Εχει τον κοσμο του.   Αντλει δυναμεις.   Ειναι το γηπεδο τετοιο που σε κανει να τα δινεις ολα.   Το ΘΡΥΛΙΚΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ.  
Το ΛΑ ΜΠΟΜΠΟΝΕΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
Εμπρος λοιπον για μαχες Ελληνικου ενδιαφεροντος.    Και στοιχηματικου φυσικα.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ..............................  

Δεν υπάρχουν σχόλια: