2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ...................................

Τα γνωστα του ο ΠΑΟΚ.   Δεν χανει αυτη η ομαδα.  Εκανε μεταλλο και μαλιστα πολυ ισχυρο.   Δεν πτοηθηκε απο το 1-0 της Κλαμπ Μπριζ ουτε και απο τις ευκαιριες της.   Ισοφαρισε σε 1-1 την στιγμη που ολοι ημασταν σιγουροι οτι θα πετυχει γκολ.     ΠΑΟΚ εισαι λεμε!   Καλα ξεκινησε ο δικεφαλος στο κυνηγι της προκρισης του ομιλου του.
Στο Κλεανθης Βικελιδης ο ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ σε μια υπερπαραγωγη θαρρεις σαν σε πρωτη προβολη παρουσια πανω απο 24.000 θεατων (το γηπεδο χωρα 23.000) νικησε την κατοχο του θεσμου Ατλετικο Μαδριτης.  Της ομαδας των αστερων.  Των αστερων που δεν αναψαν ποτε.
Η στηλη πηγε με το σημειο 1 λοιπον και δεν ειχε αδικο.   Αυτο το γηπεδο δεν σε αφηνει να συγκεντρωθεις και να δειξεις τα τεχνικα σου χαρακτηριστικα.    Η Ατλετικο Μαδριτης πηρε ενα μαθημα απο τα λιγα.     Δεχθηκε τετοια πιεση που υπηρχαν φορες στο παιχνιδι να λες ..... μα καλα αυτη ειναι η Ατλετικο;   Σωρεια ευκαιριων απο εναν ΑΡΗ με 6 απουσιες.    Ξεγραμμενο τον ειχαν τον ΘΕΟ του πολεμου.   Οχι , εδω δεν υπηρχε Ελληνας ρεφερι.   Ωστοσο χαριστηκε στο σκληρο παιχνιδι των Ισπανων.    Ερχεται η ωρα του γκολ.     Ο Χαβιτο πηρε πασα με το κεφαλι απο τον Ρουις και με σουτ δυνατο τιναξε τα διχτυα των Ισπανων.   Στην αριστερη γωνια η μπαλα και ολο το γηπεδο στον αερα.   Στιγμες ROCK στο γηπεδο Χαριλαου ενω το δοκαρι εκανε πλεον απαντες να ειναι πεπεισμενοι οτι μια ομαδα υπηρχε στο γηπεδο.   Το στοπαρισμα του Κοκε και το σουτ του κοβεται απο τον εκτιναχθεντα τερματοφυλακα σε κορνερ.     Στο τελευταιο δεκαλεπτο η Ατλετικο εδειξε οτι υπαρχει και εχασε μια κα-τα-πλη-κτι-κη ευκαιρια να ισοφαρισει οταν ανενοχλητη κεφαλια εξ επαφης εφυγε πανω απο τα δοκαρια.  
Ας αφησουμε ομως τις ευκαιριες.    Ο ΑΡΗΣ επαιξε με την κατοχο του τροπαιου και την πατησε σε ενα γηπεδο που εδωσε τα παντα για την νικη.  Αυτην που πιστευαν αυτοι οι τρελοι και παλαβοι φιλαθλοι του.    Κατι παραπανω ξερουν ομως!   ΚΟΥΠΕΡ κυριοι.    Ο ανθρωπος που μεταμορφωσε τα παντα στην ομαδα.    Ποσο μεγαλο κεφαλαιο για τους Θεσσαλονικεις!
Στα περαντα της γης ειδαν ολοι την νικη αυτη που βαζει βασεις για προκριση στον ομιλο.
Ο Χαβιτο τεινει να γινει Ισπανοφαγος καθως ειχε βαλει γκολ και μεσα στην Σαραγοσα πριν τρια χρονια.        
ΑΠΟ ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ εγραφαν σημερα τα ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ στο πρωτοσελιδο και ειχαν δικαιο.     ΜΠΡΑΒΟ ΑΡΗ.    ΕΥΡΩΠΑΙΕ ΑΡΗ!
Η ΑΕΚ μας πεταξε απο το 2-1 στο 90'.   3-1 νικησε την Χαιντουκ και εκλεισε η σημερινη τριλιζα.
Μονολογουσαν ολοι.    Ας κερδιζε και ο ΠΑΟΚ.    Τζιμπουρ Λυμπεροπουλος και Σκοκο οι σκορερς της ΑΕΚ που ισοφαριστηκε στο 45' με πεναλτι.   Στο Β' Ημιχρονο απλα εδειξε αποτελεσματικοτητα και ανεβασε τον δεικτη του σκορ.
Το Ελληνικο ποδοσφαιρο ανεβασε στροφες στο Γιουροπα Λιγκ και εσβησε το πατατρακ του Παναθηναικου για το Τσαμπιον Λιγκ.
Συγχαρητηρια και παλι στις ομαδες μας.
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Δεν υπάρχουν σχόλια: