2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

ΑΕΚ ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΠΑΟΚ ΡΙΧΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ..............

155.  Μπαγερν Λεβερκουζεν - ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ.  Μεχρι το Χ μπορει να φτασει ο ΑΡΗΣ.  Οτιδηποτε αλλο , δηλ διπλο σημαινει απαρχη μιας μεγαλης ομαδας.   
Με τους τρελους και παλαβους οπαδους στο πλευρο του στο πανεμορφο γηπεδο της Γερμανικης ομαδας , καλειται να ανταπεξελθει την φοβερη και τρομερη πιεση που ασκει αυτη η ομαδα και αν βρει τρυπα να περασει απο 'κει μεσα για να κανει την ζημια.   Θελεις το 200% και τυχη βουνο για να κανεις θετικο αποτελεσμα.  Οπως ειπε και ο ΚΟΥΠΕΡ οτι δηλ. πρεπει να τρεχετε αδιακοπα μεχρι το τελος.     Καλη περιπτωση ειναι το UNDER που δινει 2,00 αποδοση.   YES.     Το Χ θα το ζητησω σε ενα μικρο καλο παρολι.     Καλη επιτυχια στην ομαδα του ΘΕΟΥ μεσα απο την καρδια μας.  
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΚΟΛΩΝΙΑ.  ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΔΡΟΜΟΣ.  ΟΛΗ Η ΓΗ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ.

161.  ΠΑΟΚ - Βιγιαρεαλ.  Μαθημενος στα δυσκολα και αλλαζοντας πολλες φορες προσωπο σε τετοια παιχνιδια , ξερει να μεταμορφωνεται ο ΠΑΟΚ ειδικα στην Τουμπα.   Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν πρεπει να τους φοβηθει.  Ακομη και αν ο Χαβος αφησει την Ισπανικη ομαδα να κανει παιχνιδι στην αρχη για να δει τρωτα σημεια και κατοπιν να χτυπησει σε αυτα , ακομη και ετσι πρεπει να μην αφησει τον χρονο να κυλησει.    Ο ΠΑΟΚ μπορει να παρει την νικη.   Ωραιο να το λες αλλα πως γινεται ε;     Γεματο γηπεδο , στρωνει η ομαδα , καλη επιθετικη γραμμη υπαρχει , κεντρο περαν του δεοντος δυνατο εχει , μονον η αμυντικη λειτουργια τα χαλαει λιγο.    Με γερο κεντρο και κλειστες τις γραμμες του για ομαλη κυκλοφορια της μπαλας και ορθολογικη αναπτυξη μπορει να καταφερει πληγμα στον αντιπαλο , που ναι μεν ειναι πολυ καλος , ομως το πανω χερι το εχει ο ΠΑΟΚ!
Ασσος.  3,10 αποδοση.  YES.

164.  ΑΕΚ - Αντρελεχτ.    Κατι μουλεει οτι στο τελος θα τα χαλασει η ΑΕΚ.   Την εχω να νικησει την Αντρελεχτ ομως εχει πολλες και σημαντικες απουσιες (Σκοκο , Μπερνς , Γιαχιτς , αμφιβολοι οι Ντιοπ Δελλας ενω επανερχεται ο Νασουτι και ο Λυμπεροπουλος.   Οδηγουμαι στην ισοπαλια.  Χ και 3,10.  YES.
ΤΑΜΕΙΟ.  2,00 Χ 3,10 Χ 3,10=  19,22 ΑΠΟΔΟΣΗ.

..........................
-----------------
175.  Χεταφε - Στουτγκαρδη.  Η Χεταφε μπορει την νικη επι της Γερμανικης ομαδας.  (2-1 σκορ).
159.  Μπατε Μπορισοφ - Σεριφ Τιρασπολ.   Διπλο προτεινουμε στο ματς αυτο και μαλιστα;  θα παιχτει στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ  1/2  Ημιχρονο Τελικο.
152.  Γανδη - Σπορτινγκ.  Αν ανοιξει το σκορ (θα ανοιξει) θα δωσει 4-6 γκολ  YES.  3-1=4 GOL. ενω παιζει ακομη και το 2-2.   Χ με 3,25.
Αυτα τα παιχνιδια επιλεξαμε και θα περιμενουμε κατι καλο.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ .

Δεν υπάρχουν σχόλια: