2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

ΠΕΡΑΣΕ Ο ΠΑΟΚ(;) ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΗΣ ΑΕΚ(pp) ΑΣΦΑΙΡΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΑΡΗΣ(!!!).........

Οτι και να πει κανεις ειναι πραγματικα λιγο για εναν τετοιο ΑΡΗ.    Τι εμφανιση Θεε μου!
Δεν ηθελα να το γραψω γιατι απλα κατι κατι φοβομουν.   Επος Περουτζια με (μου) εβγαινε.  Εκεινο το 0-3 στριφογυριζε στο κεφαλι μου και οι πολυ φιλοι μου το γνωριζαν καθως τα λεγαμε.
Το παιχνιδι στην διαρκεια του κρατησε με αγωνια τους τηλεοπληκτους και ενω απαντες περιμεναν τα γκολ βροχη της Μπαγερν Λεβερκουζεν(χαχα) εβλεπαν αλλα πραγματα.    Εναν ΑΡΗ να κενταει μεσα στο γηπεδο κοσμημα της Λεβερκουζεν.    Η μια κλασικη ευκαιρια να διαδεχεται την αλλη , το ενα τετ-α-τετ να χανεται πισω απο το αλλο και γκολ να μην μπαινει.   Ανικανοτητα;   Δεν ξερω τι να πω.
Δεν υπαρχει στην ομαδα ο φονιας που θα τελειωσει την φαση.   Αν επαιζε ο Τσεζαρεκ;   Με το αν δεν γινεται δουλεια.    Χαθηκε ο αγωνας.  Ενας αγωνας που θα εδινε αισθηση στην ποδοσφαιρικη Ευρωπη , ενω για τον ΑΡΗ;     Πολλα οφελη θα υπηρχαν απο αυτον τον αγωνα και κυριως σχεδον σιγουρα θα εδινε την προκριση.    Αυτην που τωρα σχεδον την εχει καπαρωσει ο ΠΑΟΚ οπου εχθες κατενικησε την μεγαλη Βιγιαρεαλ.     Δυστυχως για τους Ισπανους στην προσεγγιση τους στον Θερμαικο κολπο δεχθηκαν τροπιλλη απο τον ελευθερο σκοπευτη Βιειρινια στο 70' του αγωνα και απο τοτε αγνοειται το κιτρινο υποβρυχιο.   Γινονται ερευνες ανοιχτα του Θερμαικου κολπου για τον εντοπισμο του.   ΟΛΗ η ομαδα της Βιγιαρεαλ διεσωθη και ανεχωρησε Αεροπορικως για την Ιβηρικη.
Πραγματι (το γραψαμε απο πριν και αυτο) η ΑΕΚ δεν κρατησε το αποτελεσμα και δεχθηκε ισοφαριση ενω κινδυνευσε κιολας.   Τωρα πρεπει να τα δωσει ολα μα ολα για να πλασσαριστει ουτως ωστε να παρει και αυτη προκριση.
Η ουσια ειναι οτι οι ομαδες μας παιζουν μπαλα ποιοτικη και το μονο που μενει ειναι ο χρονος που θα τις καταξιωσει στα σαλονια της Ευρωπης.      ΥΠΟΜΟΝΗ.   ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...........................................
ΩΡΑ.  17.25.
201.  Ινγκολνσταντ - Κοτμπους.  2.  2,05.
202.  Μποχουμ - Φ.Σ.Β Φρανκφουρτης.  Χ.  3,30.
205.  Αζαξιο - Ντιζον.  1.  1,95.
208.  Λαβαλ - Σενταν.  2.  2,50.  (Εδω νομιζω κανω λαθος.  Η Λαβαλ αρχιζει καλα και μπορει να σκοραρει.  Αν σκοραρει δεν παει ουτε ισοπαλια).  Θεωρω οτι στο τελος γκολ θα σημειωσει η Σενταν και θα παρει 0-1 το ματς.
209.  Μετς - Λε Μαν.  Χ.  2,80 ΑΠΟΔΟΣΗ με την Μετς να εχει σκοπο μην χασει.
=======================
215.  Σαλκε - Σαν Παουλι.  Δεν παιζει καλα με μεγαλες ομαδες η Σαν Παουλι , ομως ποιος ειπε οτι η Σαλκε ειναι μεγαλη ειδικα τωρα;    Χ με αποδοση 3,60 παρακαλω.   Η Σαλκε συνερχεται.  Η Σαν Παουλι θα διεκδηκησει την ισοπαλια.
216.  Βιλεμ - Φενλο.  2-2 σκορ σε μια Φενλο που την αρεσει αυτο το σκορ.  Εκει θα παει το ματς.
217.  Ελτσε - Λας Παλμας.  Χ.  3,10.   2-1-6 η προιστορια.
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ.  
Σημερα λογω απεργιας δεν παιζουμε στα πρακτορεια.  Θα βρειτε καλυτερες αποδοσεις στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ.
ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ............................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: