2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

ΝΙΚΗΣΕ Η ΑΕΚ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΓΕΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ..........................

370.  Μαδεργουελ - Χαρτς.  1.  2,25.   Στις 16.15 η Χαρτς παιζει για την νικη μεσα στη Μαδεργουελ.  Τρεχει φορμα 5-0-1 και γκολ 10-3 ενω η Μαδεργουελ εχει 3-0-3 και γκολ 10-9.   Νομιζω βασει δικης μας αναλυσης οτι θα << φαει >> στοπ η Χαρτς και ο Ασσος απο μια ομαδα που παιζει εξυπνα , οπως ειναι η Μαδεργουελ θα ειναι εφικτος.   ΑΝΑΒΟΛΗ.
395.  Γαλατασαραι - Μπεσικτας.  Το μεγαλο διπλο της Μπεσικτας ειναι προ των πυλων.  Θα δωσει μαχη οπωσδηποτε η Μπεσικτας και σιγα σιγα θα παρει το ματς.  Το σημειο 2 στο 2,70 αποδοση.  1-2 σε ενα ματς διαβασμενο και βγαλμενο απο εμας για εσας τους παικτες.  ΣΗΜΕΙΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ !!!  
367.  Μπολονια - Κιεβο.  Χ.  3,10.  Εκει θα παει το ματς αφου κανεις δεν εχει την ΔΥΝΑΜΗ να παρει το ματς.   ΑΝΑΒΟΛΗ.
368.  Μπρεσια - Τζενοα.  ΝΑΙ.....Ενα κλικ στην εδρα και νικη στην Μπρεσια με 2,50 αποδοση στον Ασσο.
385.  Σπορτινγκ Χιχον - Σοσιεδαδ.  Εχει τυχη η ισοπαλια και το 3,20 γυαλιζει.   Η Χιχον δειχνει για τον Ασσο αλλα μπορει;   Εμεις λεμε οχι παρ'ολο που η Σοσιεδαδ εκτος εχει 1-1-4 και γκολ 7-12.  Χ-ιι.
******************************
******************************
379.  ΠΑΟΚ - Ατρομητος Αθηνων.  Απο τα παιχνιδια που κινδυνευει ο ΠΑΟΚ να απωλεσει βαθμους στην εδρα του.  Χ και 3,40 αποδοση.  1-1 σκορ.   Πεναλτι χαμενο  για τον Ατρομητο και κατοπιν το 0-1.  Στο 85' κοκκινη καρτα για ΠΑΟΚ και τελος της αναμετρησης με τον ΠΑΟΚ να χανει οντως βαθμους στην εδρα του.  0-1 Τελικο αποτελεσμα μας πεταξε και απο το Χ.  Βλεπουμε λοιπον οτι αυτοι που καταδιωκουν τον πρωτοπορο χανουν οταν χανει και αυτος.  ΤΥΧΑΙΟ;
382.  Βγαινει ο Ασσος της Οσερ με 1,90 αποδοση εδρας.  ΟΧΙ.
381.  Καεν - Σοσο.  Ευκαιρια για την Σοσο να κανει σεφτε εκτος εδρας.  Τι σεφτε δηλαδη που εχει ολο κι' ολο μια μολις ισοπαλια (0-1-5).   Η αναλυση βγαζει προσπαθεια ανατροπης της Καεν(2/1 Ημ. Τελ).  0-1 στο 45' και τελος Α' Ημιχρονου !
354.  Ολυμπιακος Βολου - Καβαλα.    Το 2,15 δειχνει να βγαινει , ομως η κοντρα ειναι μεταξυ προεδρων.   Ποιος εχει μεγαλυτερη δυναμη;   ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ το 2,15 δειχνει να βγαινει.  ΠΟΙΟΣ;    ΙΣΟΔΥΝΑΜΟΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ  Στο 94' εγινε το 1-1.
378.  Η Ανταλιασπορ δεν θα μπορεσει να περασει απο μια εδρα σφιχτη.   Ακομη και να παρει κεφαλι στο σκορ αυτο θα κλεισει στο 1-1.   (Ρε πως τα λεει).  ΟΧΙ Δεχθηκε γκολ στο τελος και εχασε η Ανταλιασπορ με 1-0.
================================
================================
Δεν εβγαζε κοκκινη καρτα (2η κιτρινη) με τιποτε ο ρεφερι του αγωνα ΑΕΚ Ολυμπιακου.    Κι' οταν το γκολ της ΑΕΚ ηρθε στο 90' αυτος κρατησε 7' καθυστερηση ενω εδειξε 4 η 5.   Εκανε οτι μπορουσε το καταλαβαν οι ανωτεροι ομως η ΑΕΚ πηρε το ματς.   Ο σπηκερ Μιλτος στην ΕΡΑ μονο που δεν ελεγε οτι εκτελουσε διαταγες ο συγκεκριμενος διαιτητης.   Κι' αφου κανει μπαμ δηλαδη , γιατι δεν επεμβαινουν ολες οι ομαδες να κανουν εστω κατι ενωμενοι για αυτα που ειδαν;   Ο Ολυμπιακος επρεπε να παιζει με 10 παικτες και τελειωσε τον αγωνα κανονικα.   Οριστε κυριοι και ειδικα εσις που θελετε να παρετε το πρωταθλημα !   Μεσα σεε αυτους βαζω και τον ΠΑΟΚ επειδη η δηλωση του Ζαγορακη εμεινε να μας θυμιζει.   Ασχετα αν πηρε μετα πισω αυτα που ειχε πει.
Εν πασει περιπτωσει ο Ολυμπιακος δεν ξεφυγε.   Εχασε και κολλησε.
Ο ΑΡΗΣ στις Σερρες πηγε με ονειρα και φιλοδοξιες αλλα πουουου !    Αντι να κερδιζει δεχθηκε ενα γκολ μια απο τα ιδια στυλ Καυτατζογλιου και εμεινε στο Ημιχρονο πισω στο σκορ.   Με πολυ κοσμο στο πλευρο του δυστυχως και παλι δεν εκανε αυτο που ζητουσαν επιμονα οι οπαδοι του.  ΤΟ ΓΚΟΛ.
Το ματς διεκοπη λιγο μετα την εναρξη του Β' Ημιχρονου στο 1-0 και μαλλον αυριο Κυριακη θα παιχτει η συνεχεια.   Κριμα τον ΑΡΗ και τους φιλαθλους του.   Τι λειπει δεν ξερω.    Μια ωθηση θελει για να παει στο κλαμπ των μεγαλων.   Δεν ειναι μεγαλος γιατι απλα δεν κερδιζει.   Κι' οταν κερδιζει αγκομαχαει.      Μπραβο την ΑΕΚ που πηρε το ντερμπι εστω και στο 90' λοιπον και αφησε τον Ολυμπιακο με τους υπολογισμους κορυφης.
Μετα τις 16.30 απογευματινη θα γινει προσπαθεια συνδεσης για νεα σημεια.
Μεσανυχτα και κανουμε ξαπλακος.   ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ...................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: