2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

ΕΚ ΝΕΟΥ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ........................

Εκτεθαμεν δουλεια που λεμε και εμεις οι Ποντιοι.
Καθαν ημερα κλειστα πα θα ειστε ;
Κι' ομως κλειστα.   Σε αναγκαζουν να πας στο Ιντερνετ.   Και να παιξεις εκει το EL CLASSICO.
Ταυρομαχια με τα ολα της.   Μπαρτσελονα εναντιον Ρεαλ Μαδριτης.  Η Ισπανια στο ποδι.  Η Ευρωπη επισης.  Ολοι περιμενουν με αγωνια το βραδυ να δουνε αυτο το υπερθεαμα.
Η σελιδα χωρις χρονοτριβες παιρνει θεση.    Ακουγονται πολλα για τρελα σκορ και για ασταματητους πα;ικτες θαρρεις και τα δυχτια θα ειναι ανυπερασπιστα και θα λειπουν οι αμυνες.
Να συμφωνησουμε καπου , δηλ. ως προς το γεγονος οτι μπορει να ξεφυγει το παιχνιδι στα νευρα και στην σκληραδα.   Να πεφτουν δηλ. κλωτσιες και χτυπηματα αντικανονικα.   Ο διαιτητης θα εχει δυσκολο εργο και αυτο διαφαινεται.   ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να θελει να υποστηριξει τον εναν η τον αλλον.
Με αυτα και με αυτα θελω να πιστευω οτι θα κλεισει το ημιχρονο 0-0 δηλ. ισοπαλο δηλ. Χ.
Στο ειδικο στοιχημα ΘΑ ΠΑΙΞΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3 ΚΟΡΝΕΡ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ 15' ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.  ΜΕΓΑΛΕ  ΜΑΣ  ΠΛΗΡΩΣΕΣ !!!  Το 4ο ΚΟΡΝΕΡ στο 14'20΄΄.  Ετσι λοιπον πηραμε το 11 ΑΠΟΔΟΣΗ.
Το τελικο αποτελεσμα ;    Εγω ειμαι πολυ μικρος για να εκφερω γνωμη και εδω ξερετε δεν μετρανε τα στατιστικα και το διαβασμα του αγωνα.  Εδω κυλαει στις φλεβες το μισος και η διαμαχη.
Θεωρω ομως οτι τα τελευταια 15' θα κρινουν τον νικητη του μεγαλου αγωνα.
Οτι αλλο επι σκηνης.   PLAY STATION
**********************************
**********************************
__Διαγορας - ΠΑΣ Γιαννενα.   Ο Διαγορας θα παρει το μεγαλο παιχνιδι.   Τα Γιαννενα με καλο σερι θα κανουν παιχνιδι ομως στη Ροδο λεει η παροιμια ε ;  Ιδου η Ροδος............   0-0.
__Μπουρσασπορ - Καισερισπορ.  Δυσκολο ομως βλεπουμε την Καισερι δυνατη και ισχυρη ενω την γηπεδουχο να κλειδωνει κατα πρωτον την ισοπαλια και κατα δευτερον να βγαινει για κατι καλυτερο. Βγηκε για κατι καλυτερο στο τελος με 2 γκολ.  2-0.
Τι καλυτερο απο μια ισοπαλια επι της φορμαρισμενης Καισερισπορ ;
__Γκροιτερ Φιρτ - Μοναχο 1860.  Πρεπει να μπει δυναμικα η Γκροιτερ για να τρυπησει την καλα αμυντικη διαταξη της Μοναχο 1870.   Θα τα καταφερει η Γκροιτερ Φιρτ ομως η Μοναχο 1880 στο Β' Ημιχρονο ενα γκολ θα το κανει.  Γκολ Γκολ 1-1 ΣΚΟΡ και ουτε γατα ουτε ζημια .  Ετσι παιζουμε αυτο το παιχνιδι .
__Λεστερ - Νοτιγχαμ.  Δεν φαινεται το διπλο καθαρα.  Η Νοτιγχαμ θα προηγειται ομως θα τελειωσει το ματς με το διπλο ;    Το 2-2 του σκορακια μας μπερδευει λιγουλακι.
__Αρχεντινος Τζουνιορς - Κολον Σαντα Φε.     Ιδιο παιχνιδι παιζουν και οι δυο ομαδες.   Προσπαθουν να αιφνιδιασουν αλλα παραλληλα κοιταζουν τα μετοπισθεν τρεχοντας ακαταπαυστα.   90' τρεξιμο και τιποτε αλλο.  ΟΧΙ !  Παιζουν μπαλα και καλη μαλιστα.  Θα γινει καλο παιχνιδι.   ΙΣΟΠΑΛΙΑ κρινουμε εμεις.
Περιμενοντας να περασει η ωρα για το παιχνιδι διαφημιση της Ευρωπης ολης !
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ......................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: