2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

ΠΕΝΤΑΣΦΑΙΡΗ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΣΤΗΝ ΜΙΣΗΤΗ ΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ.................

5-0.  Μεγαλη Μπαρτσελονα.   Καυμενη Ρεαλ Μαδριτης.  Καυμενε Κασιγιας.   Τετοιο χουνερι τετοιο καζο τετοια ντροπη!   Χαθηκε η μπαλα και στο τελος ολο το ιδιο και το ιδιο.  Η μπαλια ακριβειας πισω απο την πλατη της αμυνας των της Ρεαλ.   Ο Κασιγιας δεν μπορεσε να αντιδρασει σε κανενα γκολ γιατι απλα ηταν τετ α τετ.   
Μαααα .... αυτοι δεν ειναι ανθρωποι.  Αυτο ειναι μονταζ.   Ειναι τρικ ειναι απατη.  Καποιος κατευθυνει και παιζει μαζι μας προσπαθωντας να μας πεισει οτι αυτα τα κανει ανθρωπος και μαλιστα παικτης πραγματικος.   Και γιατι παρακαλω δεν τα κανει κανενας αλλος απο καποια αλλη ομαδα ;   Η συνολο παικτων απο αλλο σωματειο ;   Μηπως δεν εχει τεραστιους συλλογους εκτος την Μπαρτσα ;
Τι γινεται εδω δεν καταλαβαινει κανεις.   Το ωραιο ειναι οτι δεν δεχεται πλεον ουτε γκολ στα μετοπισθεν.
Εσκασαν απαντες στην Ρεαλ καθως δεν ηξεραν τι να κανουν.  Μπορουσαν να δεχθουν γκολ ανα πασα στιγμη και ωρα.    Οπως οποια ομαδα προσπαθησει να αντιμετωπισει αυτην την ΕΝΤΕΚΑΔΑ.
5-0 ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.   5-0 ριχνοντας το επιπεδο των Μαδριλενων.
Ολο το γηπεδο εδειχνε την μια παλαμη επιδεικτικα στους παικτες της Ρεαλ και στον Μουρινιο.
Υπομονη.   Η λεξη των θυματων.   Δεν θα γερασει να τα παρατησει ο Μεσι ;    Τοτε θα τα ξαναπουμε λενε ολα τα θυματα.   Μεσα σε ολα αυτα ηθελε και ο Παναθηναικος να κανει ακομη και νικη σε αυτους τους εξωγηινους.      Καλα κρασα.
5-0 με την Μπαρτσελονα να δινει χαρα στους φιλαθλους και φιλους της μεσα και εξω απο την Ισπανια.       5-0 και το Μουρινιο να ητταται κατα κρατος αυτη τη φορα.   
5-0 που ειχαμε να δουμε απο την ΧΑΒΑΙ του Μαγκαρετ.  
ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ.   Χαλαλι το μερικο ξενυχτι.     ΧΑΙΡΕΤΑΙ.....................

Δεν υπάρχουν σχόλια: