2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

ΣΦΙΧΤΕ ΤΑ ΕΥΡΩ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΑ ΠΟΝΤΑΡΕΤΕ ΒΑΡΒΑΤΑ........................

Να επαναλαβουμε ακομη μια φορα.   Εμεις εδω παιζουμε και μετεχουμε στα χτυπηματα , ομως με τετοιο τροπο ωστε να μην πονεσουμε και να μην ποναμε σε πιθανη αποτυχια.
Τα Χτυπηματα μας πρεπει να ειναι με το ελαχιστο πονταρισμα και τα ποσοστα που ειναι ηδη μεγαλα να μας δινουν κερδη ικανοποιητικα.
Προσοχη μεγαλη , ερχονται ακομη πιο δυσκολες μερες για ολο το Ελληνικο Εθνος.
Ακομη δεν ειδαμε τιποτε.  
Στο παιχνιδι μας τωρα.    Σημερα εχουμε αναβολες αγωνων και τα παιχνιδια ειναι ηδη λιγα.
Δεν στρωσαμε ακομη τα εργαλεια κατω να αρχισουμε την εργασια.
Εως τις 20.00 πρεπει να εχουμε δει καποια σημεια.
Στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ και σημερα ακομη και με ειδικα συστηματα.
********************
********************
100.  Μπρεστ - Λανς.   Εχει ισοπαλια το ματς αυτο με την Λανς να καταφερνει στα τελευταια ματς να παιρνει αβερτα Χ.  2-3-1 γκολ 6-5.     1-1 σκορ και δεν βρισκω τον λογο να << φαει >> κι' αλλο γκολ η Λανς.  Το Χ με αποδοση στο 3,00.
116.  Καρλαιλ - Σεφιλντ Γουενσντει.   Ολοι γνωριζουν οτι ειμαι με το Καρλαιλ.    Δυνατη ομαδα που παιζει ομορφα στο γηπεδο της.   Η φιλοξ/νη ειναι στα πανω της και θα παει να χτυπησει το ματς.  Λιγκ Τροφι ειναι αυτο θελουμε διακριση.   Δυνατη και η Σεφιλντ και αντε να δουμε που θα βγει.   Πιστευουμε στην εδρα με ενα γκολ διαφορα.   Το σημειο 1 στο 2,35.
118.  Κιεβο - Νοβαρα.   Το 1,70 της εδρας δεν δειχνει να βγαινει και ως εκ τουτου η Νοβαρα θα παιξει για να μην χασει.     Η Κιεβο ενα γκολ το εχει- ΜΟΝΟ- ενω η Νοβαρα ουε και αλλιμονο αν κανει τρελο παιχνιδι.   Ας κατσει στο 1-1 και να ειμαστε καλα ολοι μας.
Πολλα ηθελα να γραψω και ακομη πιο πολλα να πω.    Η απεργια ομως ας οψεται που μας αναγκαζει να μην φλυαρουμε καν.     Ανοιγουμε τωρα τον ΜΠΟΥΜΠΗ μας και μπαινουμε σε μια εταιρια για να πονταρουμε με το ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ για + Ευρουλακια και οσα να'ναι.
Αυριο στις 17.00 θα συνδεθουμε με σημεια προτεινομενα.
Εχουμε ΑΡΗ εχουμε ΑΕΚ ενω την αλλη ημερα εχουμε ΠΑΟΚ και EUL με πολλα μονα αποδεκτα.
Μεχρι τοτε ;   Γεια σας.    ΧΑΙΡΕΤΑΙ.................................

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όσο θα ζω , τον τούρκο θα τον τρέχω θα τον κυνηγώ , σούτια θα τον ρίχνω στα στενά , θα του κλέβω όλα τα πανιά , της πόλης ο ρουφιάνος είναι και ο λαγός , των μπάτσων είναι ο φίλος και ο κολλητός , και το ξέρουνε σ' όλη τη γη , πως οι τούρκοι είναι πουτάνας γιοι

Ανώνυμος είπε...

poutsa sto basket poutsa kai stin mpala kai esy lae tou mpaok ston poutso mas kavala.

Sierra Golf. είπε...

Μην δινετε εκταση σε κοντρες.
Δωστε ενεργεια για να τιναξουμε τον ΟΠΑΠ και να τον παρουμε τα σωβρακα με σωστες προβλεψεις. Ποιος ΠΑΟΚ και ποιος ΑΡΗΣ και ποιος ΗΡΑΚΛΗΣ τωρα μωρεεε ;
Εδω ειναι στοιχημα και συμμετεχουμε απαντες. SIMOSSHOW by SIERRAGOLF.