2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ.......................................

Με τις ελπιδες για καλο στοιχηματισμο να μειωνονται δραστικα αφου το ενα μετα το αλλο τα παιχνιδια στο μεγαλο νησι παιρνουν αναβολη.
Το κουπονι μαλλον μας μπερδευει παρα μας χαροποιει.  Πρεπει να κανουμε αγωνες και να ξερουμε οτι θα ειναι στα πλανα μας για τσεπουισιον.   Χωρις πιεση θα δουμε τα επιλεγμενα παιχνιδια που θα εχουμε για την σημερινη ημερα.
Παμε λοιπον!
154.   Στις 14,00 η Φουλαμ υποδεχεται την ουραγο , πλην ομως  << μανουλα>> στις εκτος εδρας ισοπαλιες Γουεστ Χαμ.   Η φιλοξ/νη την εχει την εδρα της Φουλαμ και διαφαινεται οτι θα παρει κατι απο εκει.  Αυτο το κατι θα ειναι η ισοπαλια και ο σκορακιας συνενει στο 1-1.  Πηρε παραπανω απο κατι.  1-3 και μεγαλο διπλο !
156.  Επικυνδινη η Σουονσι μεσα στην Κ.Π.Ρ.  Η Σουονσι παιζει την κοντρα εξοχα και μπορει να κανει την ζημια.   Με 2 Ημιχρονου στο 3,60 προτεινουμε το σημειο.   Ποιο βαθεια αναλυση μας παει στο Χ τελικο 1-1 σκορ.  Δεν υπηρχε στο γηπεδο.  Τσεκαρετε την Σουονσι να δειτε πως παιρνει αποτελεσματα εκτος εδρας.  Με την Κ.Π.Ρ κλαιν μεντες.
165.  Εβερτον - Μπερμιγχαμ.   Εφικτη η ισοπαλια και εδω καθως η φιλοξ/νη ειναι σε θεση να παρει αποτελεσμα.  1-1 ΚΑΙ ΕΔΩ ο σκορακιας.  ΑΝΑΒΟΛΗ.
167.  Μπλακμπερν - Στοουκ.  Αλλο ενα αποτελεσμα φιλοξ/νης  που θεωρειται δεδομενο.  Το 1-1 σκορ κ;αι εδω ειναι στα πλανα μας.   Με διπλο ημιχρονο και αποδοση 3,50.  Πηρε παραπανω απο κατι.  0-2 τελικοι.
169.  Μπολτον - Γουεστ Μπρομ.  2-1.  Η ισοπαλια δεν θα βγει.  Η Μπολτον θα παρει το ματς! YES.
Κανουμε το παρολι μας και απλα μετεχουμε στα σχεδια για επιτυχια.
Καλες γιορτες και χρονια πολλα. 
ΧΑΙΡΕΤΑΙ...........................

Δεν υπάρχουν σχόλια: