2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΗΣΙ ΕΚΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ............................

Περιμενοντας την ελευση του καινουριου χρονου και γνωριζοντας τι μας περιμενει εμας τους Ελληνες κανουμε προσπαθεια η αποπειρα για πενταδα νικης.
Με την ελπιδα οτι δεν θα πεσουμε σε αναβολες (μεχρι στιγμης ολα καλα) καναμε μια αποπειρα για επιτυχια!
Με τον κωδ. η Κοβεντρι υποδεχεται την Κ.Π.Ρ.   Θεωρω οτι η φιλοξ/νη απλα θα παρει το ματς.   Το εχει το παιχνιδι.  Το σημειο 2 με 2,20 αποδοση.
101.  Γουεστ Μπρομ. - Μπλακμπερν.  Χ. 3,20.
104.  Στοουκ - Φουλαμ.  Χ.  3,25.  ΝΑΙ η Στοουκ ειναι καλυτερη ομως στην εδρα της βγαζει μια ασταθεια.  Εκει πονταρει η φιλοξ/νη που παιρνει αποτελεσματα εκτος (5 ισοπαλιες).
132.  Γουεστ Χαμ - Εβερτον.  Ισοπαλια πονταρω και καλοβλεπω το διπλο ακομη ακομη!  Το Χ που πονταρω στο 3,25.
107.  Λιντς - Πορτσμουθ.  2.  3,50.    Η ζημιαρα Πορτσμουθ μπορει;  Μπορει να σπασει την καλη πορεια της Λιντς.
Τα σημεια της στηλης ειναι ετοιμα.   Εσεις να ειστε ON LINE με τον πρακτορα και να τα παιξετε οσο αργα γινεται.   Τοτε θα φανει αν οι αναβολες επηρεασουν το κουπονι μας.
Τα ψωνια συνεχιζονται για το τραπεζι το ΑΗ Βασιλιατικο.   Ας παρει ο χρονος που περνα ολα τα κακα και να τα χαντακωσει και ας φερει ο καινουριος καθε καλο για τον καθενα μας.   Μαααα πανω απ' ολα υγεια παιδια!   Το πιο σημαντικο πραμα στη ζωη.   Αγαπη κατοπιν ειρηνη χαρα αγαλιαση.   Τι αλλο εμεινε λοιποοοοον ;    Το χρημα , που χωρις αυτο δεν κινειται τιποτε.    Το χρημα που ειναι διαβολικο.  Που σε κανει να μαλωνεις , να σκοτωνεις να γινεσαι κακος.   
Με την ελπιδα ζωγραφισμενη στο προσωπο μου σας αφηνω προς το παρον και δινω υποσχεση για γερα χτυπηματα.   Εμπρος ολοταχως!!!
ΧΑΙΡΕΤΑΙ............................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: