2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΧΘΕΣ.

Δεν πηραμε μικρα πονταρισματα κι' αυτο γιατι η Μπετις δεν νικησε εκτος.  Παντως δεν αξιζε να νικησει.
Σημερα τολμαμε.
255.  Ρειντζερς - Κιλμαρνοκ.  Χ.  5,00 αποδοση.  Οτι ειναι να γινει ας γινει.  Παμε με την ισοπαλια της καλης εκτος εδρας Κιλμαρνοκ!   1-1 ο Σκορακιας μας επηρεασε.  3-0 στο 75'.
258.  Χερκουλες - Ατλ. Μαδριτης.  Εδω ο Σκορακιας μας δεινει 1-2 ομως εμεις θεωρουμε οτι ακομη η Ατλ. Μαδριτης δεν συνηλθε ολοκληρωτικα!   Χ με αποδοση 3,20.  Καλα αστο.  4-0 Ημιχρονο ειναι εξωπραγματικο.  Η Χερκουλες;  Την Ατλ. Μαδριτης των επιστροφων;   Στο Ημιχρονο;
257.  Κροουλι - Ντερμπι.  Συγγνωμη κυρια Κροουλι αλλα δεν σας γνωριζω.  Εγω οσο μεγαλωνα ηξερα την Ντερμπι.  Αργοτερα την εκαναν και σοκολατα.  Γλυκα γλυκα παω στο διπλο. Το σημειο 2 στο 1,95.  Παιζω και 2 Ημιχρονο στο 2,50.  Παντως εξαιρετικη στην Κοφερενς η Κροουλι καθως νικαει και προχωρει ακαθεκτη.  Ηταν γραφτο να χασουμε με απιστευτη ευκολια σημερα.  1-0 Ημιχρονο.
Αυτα παιζει η στηλη και με αυτα θα πορευτουμε.
Πας Γιαννενα και ιστοριες δεν με αποσχολουν καν !  Δεν ξερω το γιατι ομως φοβαμαι να παιξω Ασσο τον Απει Ρωταν Γιαννενα.
ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ και μην ξεχασετε να παρετε τα παιδια σας απο τα σχολεια.   Αρχισαν τα βασανα για τους μικρους μαθητες και κατα συνεπεια για εμας ακομη ακομη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: