2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΜΑΣ...............................

104.  Μπριστολ Ροβερς - Γουολσολ.  Καμια σχεση με την παλια Ροβερς , παρ' ολα αυτα προσπαθει.  Η αμυνα της ομως ειναι αστα να πανε.   Για τον λογο αυτο πιστευουμε κατα πρωτον στο OVER και κατα δευτερον σε νικη της τελευταιας στην βαθμολογια Γουολσολ που να πουμε οτι περναει αερας απο την Μπριστολ Ροβερς.    Το σημειο 2 με αποδοση 3,20.
106.  Πιτερμπορο - Μπρεντφορντ.  7-0 τους εκανε φυλλο και φτερο η γηπεδουχος περυσι.  Πιστευω ακομη στην Μπρεντφορντ εκτος εδρας που μπορει και παιρνει αποτελεσματα.  Η Πιτερμπορο ομως σκοραρει εντος εδρας.  Το OVER επιβεβλημενο.   Σημειο δεν μπορω να βγαλω καθως θεωρω οτι μπορει να παει ακομη και σε 1/2 Ημιχρονο Τελικο.  Παιζω OVER.
109.  Toρκι - Κρου.  Θα παω με το διπλο.   Το νιωθω οτι δεν συμφωνειτε. Το ιστορικο Τορκι ειναι καλο στην παρουσα φαση.  Η Κρου Αλεξαντρα παιζει πιο ψυχραιμα εκτος και κυνηγα αποτελεσμα.  Ειναι απο τα ματς που παιζονται ευχαριστα OVER.    Το σατανικο μυαλο ολων παει σε κατι 3-4 η 4-4.  Κανονια και οι δυο ε;   Κι' ομως σημερα θα βγει το OVER η θα εχουμε 0-1 και τελος;  Παιζω μονον το σημειο 2 στο 2,70.
============================
============================
112.  Κιντερμιστερ - Κετερινγκ.  Απο τις ομαδες που βγαζουν με ευκολια σκορ σε υψη του 2-2.  Η Κετερινγκ εχει προβαδισμα. Θα (αν) σκοραρει πρωτη θα πετυχει και αλλο γκολ.  Κατοπιν θα ειναι αργα για ισοφαριση ποσο μαλλον για ανατροπη.    Τα χαλαει ο Σκορακιας καθως δινει στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ 2-1 για την γηπεδουχο.
111.  Γιορκ - Γκρισμπι.  Βλεπω καλυτερη την Γκρισμπι , ομως σημειο που επιλεγω ειναι η ισοπαλια για τις δυο ομαδες.   1-1 Σκορ ειναι καλα !    Το Χ με αποδοση 3,20. 
Εχουμε ωρα ακομη.     Ειναι 17.20.   Καλο απογευμα.
Γεια και χαρα σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: