2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ...................................

Μας την εκανε η Σαλκε με το 0-1 και την βγαζουμε απο την καραντινα.  Οτι πηραμε πηραμε απο την Σαλκε τοσο (πολυ) καιρο που την κοντραραμε.
=================================
255.  Ουντινεζε - Ιντερ.   Επιλεγω το OVER οχι μονον γιατι σκοραρει η Ουντινεζε ακαταπαυστα , αλλα γιατι και η Ιντερ δινει σκορ και θεαμα.   1,60 το OVER.
257.  Κασιμπασα - Γκαζιαντεπσπορ.  Νικη για να αρχισει σιγα σιγα να ξεκολλαει απο τον πατο της βαθμολογιας θελει η γηπεδουχος.   Το κεντρο της ομως;  Εχει ελλειψεις.  Η φιλοξ/νη τι να την κανει την νικη;   Το ματς θα ειναι σκληρο και αμα <<φανε>> τσαμπουκα οι φιλοξ/νοι θα το παρατησουν το παιχνιδι.
1Χ παιζουμε ομως πρεπει να παρουμε ενα σημειο!  Εδρα αν και ειναι δυσκολοτατο.  Εδρα και 2,50.
267.  Γκρονινγκεν - Τβεντε.  Μπλεξαμε τωρα με αυτο το ματς.   Εγω το παω στο Χ και ο σκορακιας στο 2-2.  Μη φοβασαι μου λεει.  Χ και 3,20.
283.  Σπορτινγκ Χιχον - Ατλετικο Μαδριτης.  Οτι και να γινει , ο κοσμος να χαλασει η Ατλετικο Μαδριτης πρεπει και θα περασει νικηφορα απο την Χιχον.   Εεεε μα πια !  Τι γινεται εκει στην Ατλετικο;   Δεν τα βαζετε κατω;  Η Μπιλμπαο η Χεταφε η Μαγιορκα απειλουν να περασουν στις προνομιουχες θεσεις.   Αντι να κυνηγησει Εσπανιολ Βαλενθια και Βιγιαρεαλ τα κανει θαλασσα.  Η αληθεια ειναι οτι ειναι ομαδα που θα παρει το διπλο.΄ Το σημειο 2 με αποδοση στο 2,20.
282.  Σαραγοσα - Λα Κορουνια.  Ισοπαλια παιζουμε εδω εχοντας μερικα ανικανους τους γηπεδουχους (ως προς την νικη) και τους φιλοξ/νους να μην μπορουν για το τριποντο.  Το 1-1 ειναι το σκορ του σκορακια για το ματς αυτο.   Χ με 3,25 αποδοση.
==================================
Ο Πανσερραικος παιζει με τον Ατρομητο.  Εχει κατηφορο μεγαλο (προτελευταιος)με 3-3-3 εντος εδρας και γκολ 8-10.   Μπορει να νικησει και να παρει τρεις ποντους.
Εργοτελης κοντρα με τον ΑΡΗ.   Ξεπερασε ο ΑΡΗΣ τις εξελιξεις;   Μα ποτε προλαβε κιολας;  Σιγα τις εξελιξεις ομως!   Ενταξει εφυγε ο ΚΟΥΠΕΡ το μεγαλυτερο κεφαλαιο της συγχρονης ιστοριας του συλλογου.   Ηρθαν παικτες θωρηκτα οπως ο Μπομπαντιγια και ο εκρηκτικος Καστιγιο.   Παιζει εντονα οσο και να σας φαινεται περιεργο το ονομα του ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ.   Τι να τον κανει;   Να φερει εσοδα απο σπονσορες στον συλλογο μονο αυτο φτανει.   Να θελουν να ερθουν κατα δεκαδες παικτες παγκοσμιου κλασεως στον συλλογφο φτανει.   Ολα αυτα φτανει για να παρει ο ΑΡΗΣ το τριποντο στον Εργοτελη;    Νομιζω οτι ειναι η στιγμη για επιτυχια που θα δωσει ωθηση για την συνεχεια.   Και ειναι δυσκολη πολυ καθως μπαινει στα βαθια αφου ετοιμαζεται για το παιχνιδι της Θεσσαλονικης με τον ΠΑΟΚ.   Εναν ΠΑΟΚ που παιζει για την νικη σε καθε παιχνιδι και την κατακτα.
Η Καβαλα με τον Ηρακλη στην θεωρια μπορει να παρει την νικη.  Στην πραξη ομως;  Μπορει;
Θεωρω οτι και οι δυο παιζουν με αντεπιθεσεις ειδικα σε αυτο το ματς. Θελω να πιστευω σε γρηγορο παιχνιδι και ξερω οτι τετοια ματς ο Ηρακλης τα χτυπαει.   Εγω προτιμαω το διπλο σημερα στο 3,55.
Δεν αδικω την Καβαλα , ομως βλεπω Ηρακλη!
ΧΑΙΡΕΤΑΙ..........................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: