2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

ΝΕΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΝΕΟΙ ΑΓΩΝΕΣ.......................................

Εχθες η σελιδα δεν ασχοληθηκε με τα παιχνιδια της ημερας και ο λογος ηταν σε μικροπροβλημα συνδεσης που μας αφησε εκτος προτασης.
Σημερα η βλαβη απεκατεσταθη και δηλωνουμε και παλι αγωνιστικο παρον.
109.  Γουολσολ - Ολνταμ.  Σημειο επιλογης το διπλο.  2 με 2,15.
110.  Λειτον Οριεντ - Μ.Κ. Ντονς.  Εδω μιλαει η προιστορια υπερ της Μ.Κ.Ντονς και ο σκορακιας την δινει 1-2!   Η στηλη ομως δινει σημειο καθαρο στην εδρα.   1 και 2,10 σε μια Λειτον Οριεντ που θα πρεπει και μπορει να νικησει ωστε να ανεβει βαθμολογικα.  Τα τελευταια ματς την δινουν το δικαιωμα αυτο.
112.  Σεφιλντ Γουεν. - Γεοβιλ.  Εδω οι αναλυτες μας , βγαζουν διπλο ημιχρονο σε ασσο τελικο.  Φορμα κακιστη για την γηπεδουχο ομως λεμε οτι θα βρει το σθενος να γυρισει το παιχνιδι.  2/1 Ημιχρ. Τελικο.
Ο σκορακιας συνενει στο 2-1 σκορ.  Το OVER επισης επιλογη.  Τυχη εχει(savvasa)και το 3-2!
============================
============================
124.  Ιστμπουρν Μπορο - Ταμγουορθ.  Ενα παιχνιδι που μας δειχνει τσαμπουκα της Ταμγουορθ και την γηπεδουχο που κυνηγαει στο σκορ και στο τελος περνει το Χ.   Στο 2-2 θα το παμε το ματς και θα κανουμε μεροκαμματο!
132.  Φορεστ Γκριν - Κιντερμιστερ.  Ενα ματς που μας οδηγει και αυτο στην ισοπαλια και λογω φιλοξ/νης αλλα και λογω γηπεδουχου.  Το πρασινο δασος πρεπει να ισοφαρισει σε 2-2 (τςς) καθως αισθανομαστε οτι θα ειναι πισω στο σκορ με 1-2.  Τελικο ομως παιζουμε και εδω 2-2 και παμε με το ονειρο.
=====================
Κλεινουμε τον μηνα με μειον καθως κοπαναμε αλλα πουλια δεν βαραμε.
Δυχτια απλωνουμε και ψαρια δεν πιανουμε. 
Με ορεξη διαβασμα και τολμη προχωραμε στα επιλοεγμενα παιχνιδια.
Καλημερα και απο κοντα!!!
ΧΑΙΡΕΤΑΙ..........................

Δεν υπάρχουν σχόλια: