2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

4-6 ΓΚΟΛ ΤΗΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΝΤΕΡ ΚΑΙ ΑΣ ΕΚΤΕΘΟΥΜΕ. YESSSSSS.

104.  Ιπσουιτς - Γουοτφορντ.  Χ.  3,20.
108.  Μπρεντφορντ - Χαντερσφιλντ.  Χ.  3,10.
11Ο.  Σεφιλντ Γουεν. - Πιτερμπορο.  Χ.  3,20
===================================
Μαν Γιου με Μαρσειγ και Μπαγερν Ιντερ ;   Στο πρωτο ματς θα δω το Γκολ Γκολ κατα πρωτον καθως θεωρω οτι υπαρχει προβλημα στην αμυντικη λειτουργια.    Οταν δε η μπαλα περασει μπροστα ακομη και νωθρο να ειναι το ματς , ξαφνικα θα δεις ενα συστηματακι απλο και την μπαλα στα δυχτια.
Στο Μπαγερν Ιντερ δυσκολο ματς για οποιαδηποτε προβλεψη.  Η Μπαγερν την καταλληλη στιγμη εδεσε για τα καλα.   Απο εδω η Ιντερ περναει.  Το 0-1 στον πρωτο αγωνα κανει την Μπαγερν να εχει ενα πλεονεκτημα.   Η Ιντερ θα παιξει μπροστα.      Πισω θα υποφερει και αυτη απο την πιεση που θα ασκησει η Μπαγερν.   Το ματς δυστυχως δεν ανοιξε στην Ιταλια ομως στο Αλιας Αρινα  θα ανοιξει.   ΗΔΗ ΣΤΟ 30' ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ Η ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΕ 2-1.  ΤΟ 4-6 ΓΚΟΛ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ!!!   
2-2   ΣΤΟ  62' ΛΕΠΤΟ!!!                       ***********   ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στις 21.05.  //////  Στην ΒΕΤ 365 εχει ενα ειδικο συστημα για πρωτο κορνερ εως το 7' λεπτο στο 1,83;  Παρτρε το!    Θεωρω πως σιγουρα θα γινει αυτο καθως θα αρχισει η πρεσσα νωρις νωρις.     ΣΤΟ 6' ΛΕΠΤΟ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΡΝΕΡ ΚΑΙ;;;ΠΛΕΡΟΥΑ!!!
ΤΟ OVER θα βγει.    Ποιο θα ειναι το σημειο;    Ειλικρινα δεν ξερω.   Προβλεπω ενναλαγες του σκορ.
Αυτα απο τη σελιδα.   Καλη τηλεθεαση το βραδυ.   Πραγματι η πρωτη ενναλαγη εγινε απο 0-1 σε 2-1 ηδη στο 30' του Α' Ημιχρονου!!!   ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΙΝΤΕΡ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΝΝΑΛΑΓΗ ΤΟΥ ΣΚΟΡ. Χανει ευκαιριες κραυγαλεες!   ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!  ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΝΝΑΛΑΓΗ.  ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.........    YES....2-3  KAI  ΠΡΟΚΡΙΣΗ  ΣΤΗΝ  ΙΝΤΕΡ!!!
Θα παιξω την Μπαγερν στο INTERNET 15+  Κορνερς.  Πολλα ειναι ε; 15+ ΚΟΡΝΕΡ.   ==////== ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ :  7 ΚΟΡΝΕΡ.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ..................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: