2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

ΤΟ LIVE ΜΑΣ ΞΕΛΑΣΠΩΣΕ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΓΕΡΟ ΤΑΜΕΙΟ............

432.  Οντενσε - Λινγκμπι.  2.  5,25.  Δεν υπαρχει λογικη σε αυτο το πονταρισμα!  Οι φιλοξ/νοι παιζουν ειδικα σε αυτην την εδρα στρωτο και καλο ποδοσφαιρο.  Ειναι καλη αυτη η εδρα γι' αυτους οσο αδυναμοι και αν ειναι!
--------------------------------
432.  Γκροιτερ Φιρτ - Χερτα.    Πως το βλεπω εγω!  Προσεχει τα μετοπισθεν της η γηπεδουχος και οργανωνοντας το παιχνιδι της σιγα σγα σφιγγει τον αντιπαλο και κερδιζει.  Δεν δεχεται ευκολα γκολ.
Απο την αλλη εχουμε την μηχανη των γκολ την Χερτα που διαλυει αμυνες.  Πρωτη και ετοιμη για την Μπουντεσλιγκα αιν (1) αλλα με ισχνη διαφορα.   Θελει να παει να παρει τη νικη.  Δεν συναντηθηκαν .
Η Χερτα χτυπαει με αντεπιθεσεις η με κυριως επιθεσεις.   Δηλ. χτυπαει συνεχως.  Κατα κυμματα.
Γκολ θα μπουνε οσο και αν προσεξει την αμυνα της η Γκροιτερ.  Θα θελησει να βγει μπροστα για να μπει στο κολπο της ανοδου.   Καπου εκει θα χτυπησει η Χερτα.   Ναι στο OVER και στο ΔΙΠΛΟ.
--------------------------------
436.  Τσιταντελα - Παντοβα.  Θελω να βγει Χ καθως θεωρω οτι η Παντοβα θα επιδιωξει και παλι για ισοπαλια.  Καλη εδρα για ισοπαλια. Εχουν 2-4-2 στην προιστορια.    Η γηπεδουχος θελει νικη να ξεκολαει απο τον πατο και η Παντοβα να βγει μια και καλη απο την δυσκολη ζωνη.
--------------------------------
438.  Χεταφε - Αθλετικ Μπιλμπαο.   Ενα κλικ τοσο δα στην Χεταφε , που ομως ειναι αρκετο να μας πεισει στον Ασσο.  Το σημειο 1 στο 2,25 αποδοση.
--------------------------------
441.  Ιντεπεντιεντε - Νιουελς Ολντ Μποις.  Εγω;  Διπλο.  Ενταξει δεν ειναι καλα η Ολντ Μποις , ομως πολυ χειροτερα δειχνει να ειναι η γηπεδουχος.   Εχει και αρκετο καιρο εκει μεσα να τους << τσουτσουνισει >> οποτε παιρνουμε το σημειο 2 με αποδοση στο 2,60.
--------------------------------
Η Δευτερα μας βρισκει ετοιμους για τσεπουισιον.   Θελουμε και μπορουμε.
Ολοι οι συνεργατες επι ποδος για μεγαλα γουστα.
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.....................

Για τους μικρους μας φιλους και ιδιαιτερα για τον Κυριακο τον Παοκτση.
Παικταρα θα το παρετε το κυπελλο;   Να εισαι εδω συντωνισμενος για τα αποτελεσματα του αγωνα ΠΑΟΚ - ΑΕΚ πριν γινει το ματς!!!    Εδω προβλεπουμε τα παντα εν τη γεννεσει τους.
Αβαντι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: