2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

ΜΠΑΡΤΣΑ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ..................................

Τι ηταν και αυτη η αποβολη;   Μηπως δεν μπορουσε η μεγαλη και τρομερη Μπαρτσελονα να βγαλει την Αρσεναλ του Βεγκερ εκτος θεσμου;   Βαρυ ειναι αυτο που λεω και το ομολογω ομως ηταν σωστο αυτο που εκανε ο διαιτητης;   Ενα Κλεανθης Βικελιδης και υπηρχαν μαρτυριες οτι δεν ακουγε ο παικτης τον διπλανο του.  Το στραγαλι ποιος θα το ακουσει;    Ματαια διαμαρτυροταν ο Βαν Περσι.
Ετσι με 10 παικτες αρχισε η καταρευση.. Μα .. με 11 παικτες δεν μπορεις να τους αντιμετωπισεις πως θα κρατουσες με 10;     Ετσι μοιραια ηρθε το 3-1 με αδιακοπο πρεσσαρισμα και μια τρομερη πολιορκια της εστιας των κανονιερηδων.   Στο 89' λιγο ελειψε να γινει το 3-2 ομως ο Μπερτνερ δεν εκανε καλο κοντρολ συν του γεγονοτος οτι καθυστερησε και δεν προλαβε καν να σουταρει.
Γεγονος ειναι οτι η Αρσεναλ δεν εκανε ουτε -ενα- σουτ προς την εστια του Βαλντεζ.    Απο την αλλη υπηρχε ο Αλμουνια σαν αντικαταστατης οταν και μπηκε  αλλαγη και στην κυριολεξια γλυτωσε την Αρσεναλ απο διασυρμο.   Απεσωβησε 5-6 τετ-α-τετ σιγουρα γκολ!    Δεν μπορουμε να ξερουμε αν δεν απεβαλετο ο Βαν Περσι αν θα εχανε ακομη ακομη η Αρσεναλ.   Δικαιολογημενα τα παραπονα του κου Βενγκερ που ελεγε αφοβα οτι θα παει τελικο.
Η Μπαρτσελονα προχωραει ακαθεκτη ενω ολη η Ευρωπη και οχι μονον πανηγυριζει για την σουπερ ομαδα.    Απαντες θελουν να παρει το τροπαιο η μεγαλη Μπαρτσα.   Αυτη που περυσι δεν τα καταφερε απεναντι στην Ιντερ που με αμυντικη τακτικη και αψογη κοντρα τους ειχε πεταξει στο καναβατσο.   Κατι τετοιο πηγε να κανει και ο Βενγκερ και ενω δεν εχει η Αρσεναλ καλη αμυντικη λειτουργεια εν τουτοις τα πηγε περιφημα ..... μεχρι την ΑΔΙΚΗ αποβολη.   Μετα;   Απλουστευτηκαν τα πραματα.  Αλλαξαν τα δεδομενα.   Η Μπαρτσελονα νικησε 3-1 και ολο το Καμπ Νου ηταν στο ποδι , μαζι και η ποδοσφαιρικη Ευρωπη.    Καθολικη υπεροχη συντριπτικη κατοχη μπαλας για την Μπαρτσα , αλλα αδικη αποβολη και στο 89' παραλιγο το εμφραγμα.
Βγηκε το Γκολ Γκολ στο παιχνιδι.  YES.
====================================
====================================
155.  ΠΑΟΚ - Εργοτελης.   Ηρθε η ωρα να βαλει ο ΠΑΟΚ τα πραγματα στη θεση τους και του δινεται η ευκαιρια να το πραξει.   Καλη περιπτωση ειναι το OVER.   Το Γκολ Γκολ ειναι στα πλανα μας ομως ενα τεμπο κατω του αναμενομενου ειναι ο Εργοτελης ο οποιος παιζει μεν καλη μπαλα αλλα ειναι αργος προς την τελικη του προσπαθεια.   Κραταω το OVER.//////////////  Δεν δοθηκε πεναλτι υπερ του Εργοτελη , ενω στο 89' και 90' ο ΠΑΟΚ εχασε δυο σιγουρα γκολ!   ΝΟ.
--------------
156.  Καπφνεμπεργκ - Βακερ Ινσμπουργκ.  Ισοπαλια πονταρουμε στο ματς αυτο.  Το Χ ειναι καλη περιπτωση με αποδοση στο 3,25.//////////////   YES.  0-0.
--------------
157.  Σαλκε - Βαλενθια.  Με 1-1 στον πρωτο αγωνα το εχει το πανω χερι η Σαλκε.  Ομως ετσι οπως ειναι μια πανω μια (δυο-τρεις) κατω που να την εμπιστευτεις!  Εχεις απεναντι την Βαλενθια που το 2007 ειχε επικρατησει με 0-1 οποτε θελει να το επαναλαβει.    Η Σαλκε θα προσπαθησει με νυχια και με δοντια να περασει.   1-1 εχουμε το τελικο αποτελεσμα.   Το Χ με αποδοση στο 3,20.////////////// 3-1.  NO.
--------------
158.  Τοτεναμ - Μιλαν.  Νικη με 0-1 μεσα στην Ιταλια εκανε η Τοτεναμ.  Για τους 16 δυο φορες βγηκε εκτος απο Αγγλικες ομαδες η Μιλαν ( Μαν. Γιουν & Αρσεναλ ).   Η Μιλαν θα χτυπησει το ματς παρολο που ειναι ασχημα!  Νικη βλεπει και ο Σκορακιας με 1-2 οποτε λεει οτι θα περασει η Μιλαν.  Το σημειο 2 με αποδοση στο 3,00.//////////////  Η Μιλαν χανει ευκαιριες συνεχεια.  Τελικο 0-0.    NO.
--------------
159.  Εβερτον - Μπερμπιγχαμ.   Με Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ  YES.  αντιμετωπιζουμε αυτο το ματς για την Πρεμιερ Λιγκ! 1-1 στο 45' και κραταει 4' καθυστερηση.  1-1 Τελικο.  ////////////   Χ/Ημιχρονο Τελικο για ειδικα στοιχηματα την Εβερτον , που με το 157.  1-1 Σκορ και το 158.  1-2 Σκορ για τη Μιλαν κανουμε ενα συστημα 2-3 με πολ/στη 3 και περιμενουμε.
Καλο απογευμα. ΧΑΙΡΕΤΑΙ................

Δεν υπάρχουν σχόλια: