2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ VS ΑΡΣΕΝΑΛ................................................

Καρφωμενοι σημερα στους δεκτες μας απο νωρις για να πιασουμε θεση στο ιδιο μας το σπιτι.
Η οικογενεια μου ειναι πενταμελης και οπως καταλαβαινετε πρεπει να πιασω την πολυθρονα γρηγορα γιατι ολο και καποιος θα προλαβει να κατσει!   Οπως βλεπετε υπαρχει ενδιαφερον και μαλιστα τεραστιο.
Σε μεγαλη απογνωση ο γιος μου που ειναι Αρσεναλ και φυσικα Μπαρτσελονα.   Τι μαχες εδωσα για να τον κανω Βασκο ........ δεν τα καταφερα τελικα.  Η Ατλετικο Μπιλμπαο εξαλλου δεν μεσουρανει!
Αρειανακι ομως ειναι και μαλιστα απο τους λιγους.   Αναμενεται ενα παιχνιδι ποιοτητας.   Κρατατε σαν δεδομενο το Γκολ - Γκολ στο ματς αυτο.  YES.     Ο Παναθηναικος ειχε βαλει γκολ στο Καμπ Νου ( Νουεβο Καμπο ) ποσω μαλλον η Αρσεναλ ε;        Παμε στη συνεχεια λοιπον...........
__
105.  Ιπσουιτς - Ρεντινγκ.  Η φιλοξ/νη δεν χανει στα τελευταια παιχνιδια της με τιποτε.  Στην εδρα της Ιπσουιτς η προιστορια ειναι 5-2-2.  Η Ρεντινγκ μπορει το Χ;   Εμεις παμε σε 4-6 γκολ.     YES.   Σκορ;  2-2.   (Εννοειται  και  Χ στο 3,20). 
__
115.  Χαλ - Μπερνλι.  Μια προδιαγραφομενη ισοπαλια στο ματς αυτο!  Το Χ με αποδοση στο 3,20.  NO. 0-1.
__
123.  Ολνταμ - Σεφιλντ Γουεντ.  Οσο και να θελω να παω στο ΔΙΠΛΟ!  βλεπω και ξαναβλεπω το χαλι των συνεχομενων αγωνιστικων της Ολνταμ και καταληγω στην ισοπαλια.  1-1 Σκορ.  Δειχνει να γερνει στο διπλο.   Απο το Χ η το 2 διαλεγω την ισοπαλια.   2-3.  φτου!!!
__
134.  Ολντρεσοτ - Τορκι.  Χ.  3,20.  Κομμενο ραμμενο στην ισοπαλια.  0-0-2 με δυο καθαρες νικες με 0-3 και 0-2.   1-0.
__
147.  Πατρικ Θιστλ - Κουιν οφ Σαουθ.  Ισοπαλια επιλεγω καθως θεωρω οτι κανεις δεν μπορει να νικησει.  Το Χ στο υψηλο 3,40.  3-1.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.........................

Δεν υπάρχουν σχόλια: