2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ.


Γιορταζει η πολη του Θεου!
Γιορταζει ο Δημητρης και η Δημητρα!     Ολοι μας εχουμε γνωστους και φιλους εορταζοντες.
Ας ειστε καλα και να χαιρεστε την ονομαστικη σας εορτη.
Αμεσως εγινε και η αλλαγη καιρου που επιβεβαιωνει οτι απο σημερα ο καιρος σκληραινει και τα κρυα δυναμωνουν.
Λενε οτι οι καρδερινες οι Οκτωβριανες ειναι οι καλυτερες και ειδικα σημερα!   Οι εξαρες γινονται δυνατες με κελαιδημα που σπαει τυμπανα.       Το στησιμο απαγορευεται εδω και παρα πολυ καιρο , ομως ολοι στα κτηματα τους στηνουν με γκαγκανια τα δυχτια και με εξωβεργες η με φυντες προσπαθουν να πιασουν με δυνατους κραχτες οσο το δυνατον περισσοτερες καρδερινες.
Τα δικα μας τα διχτυα ποτε θα τα γεμισουμε;   ο-ε-οοο;
Παμε σημερα με την καθιερωμενη πενταδα.
154.  Ορντουσπορ - Μπουρσασπορ.   Η γηπεδουχος ειναι καλη ομαδα το γνωριζουμε αυτο ομως εμεις παμε με την Μπουρσασπορ και το 2,60.  Ο λογος;   Εχουμε πιο ικανη ομαδα την φιλοξ/νη οποτε θα παμε και με την εμπειρια της.   Απο 0-1 σε 1-1 στο 93'.
171.  Γκρασχοπερς - Σερβετ.  Στα μειον της η γηπεδουχος που δεν κανει καλες εμφανισεις στην εδρα της.    Για εμας μπορει η Σερβετ να κανει ζημια , αν και εχει αρνητικο σερι στο πρωταθλημα.   Το σημειο 2 με αποδοση στο 3,20.   1-4.  Η Σερβετ εκανε παρτι στα προβληματα της γηπεδουχου.
210.  Ουελβα - Μουρθια.  Τελικα απο το σημειο 2 εφυγα και παω το ματς στο Χ.  Η αποδοση στο 3,10.   Θεωρω οτι δεν θα ανοιξει το σκορ.   0-2 στο 90+.
211.  Ουεσκα - Μπαρτσελονα Β'.  Την ισοπαλια κρινω εδω.   Περιεργες ομαδες 4-6 γκολ και 2-2 σκορ.   Το Χ στο 3,10.   0-1.
212.  Χερεθ - Σαμπαντελ.  Το διπλο που αρχικα ειδα δεν παει μεχρι τελους.   Η Χερεθ τελικα θα κανει το 1-1 που ετσι κι' αλλιως το δινει και ο σκορακιας!    Χ με αποδοση στο 3,10.
---------------------------------------------
Μια σκεψη με πεντε σημεια και συστημα 4 στα 5 επι οσο θελουμε πολ/στη.
Καλο απογευμα , χρονια πολλα στους εορταζοντες και παλι και καλο χειμωνα απο 'δω και μπρος.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ...............................

Δεν υπάρχουν σχόλια: