2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Η ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΟΥ GIOUL BET ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΤΕΑΜ ΕΠΙ ΠΟΔΟΣ.

Τι κι' αν αυριο ξημερωνει 28η Οκτωβριου;   Τι κι' αν αυριο ειναι αργια στα πρακτορεια;
Εμεις ηδη ειμαστε ετοιμοι και για αυριο.   Ο GIOUL BET ετοιμος απο το TSAT οπου και μαχεται , μας δινει την δικη του κατευθυνση με τα δικα του πιστευω. 
Τα σημεια του SIMOSSHOW.
=======================
241.  Καρταγενα - Λα Κορουνια.  2.  1,90.   Η Λα Κορουνια πρεπει και μπορει να περασει απο αυτην την εδρα.   Ο Σκορακιας συνενει και αυτος και δινει 1-2 με αποδοση στο 8,00.
243.  Αθλετικ  Μπιλμπαο - Ατλετικο Μαδριτης.   Ο Ημιχρονοπουλος Τελικιδης πρωτος απο ολους μας παιρνει τον λογο.     - Σιμο (με λεει) μπορει να αιφνιδιασει η φιλοξ/νη , αν και δεν εχει πετυχει ακομη γκολ εκτος εδρας (0-6).  Το θεμα ειναι αν κρατησει το 2πλο Ημιχρονου.  Θα ρισκαρουμε και θα παμε στο Β' Ημιχρονο με την απολυτη ανατροπη απο την Μπιλμπαο , που ετσι κι' αλλιως θα κοχλαζει το Σαν Μαμες απο τους 30.000 και πλεον οπαδους της.   2/1 Ημιχρονο Τελικο.    Το σημειο μας εδω ειναι 1 με αποδοση 2,20.
232.  Σιβασπορ - Μερσιν Ιντμαν.  Δεν εχει καλες εμφανισεις στην εδρα της η γηπεδουχος και αυτο παει να το εκμεταλευτει η φιλοξ/νη που παιζει καλυτερα εκτος εδρας με σκοπο να νικαει.   Θα πονταρουμε στους φιλοξ/νους και στο σημειο 2 με 2,55.   Ο Σκορακιας δινει 1-2 με αποδοση 9,50.  [ 1-0 στο 24'].
239.  Ξαμαξ - Γιουνγκ Μποις.  Θα ζητησω το Χ στο 3,10.   Θα μπει δυνατα και η Ξαμαξ (θεωρω δεδομενο οτι θα μπει δυνατα η Γιουνγκ Μποις) οποτε θα εχουμε γκολ εκατερωθεν.   Η ζυγαρια θα κατσει στη μεση.   Σκορ ειπατε;   Κυριε σκορακιααααααα!!!    3-3 λεει και ας ειναι τζαμπα.    -Πληρωνουμε μιστεεερ.   Απο που κι' ως που το εβγαλες αυτο;   Εν πασει περιπτωσει τρελος ειναι οτι θελει λεει.    Οι πιο διστακτικοι 4-6 γκολ.
==================================
Το απογευμα δεν ξερω αν κανουμε συνδεση , ωστοσο τα αυριανα μπορουμε να τα παιξουμε στο Ιντερνετ.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ.............................

Δεν υπάρχουν σχόλια: