2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ!!!

Εχθες δεν ημασταν καλοι και απλα πηγαμε στον κουβα , κατα την προσφιλη εκφραση των στοιχηματζιδων.
Το μεγαλο ΑΠΟΕΛ εκανε ξανα την ποδοσφαιρικη Ευρωπη να ασχοληθει μαζι του.
Η Κυπρος μεχρι προχθες (λιγο καιρο) ηταν το νησι των συνταξιουχων ποδοσφαιριστων οπου απο την Ελλαδα πηγαιναν για παπελια και ριλαξ.    Συντομα ομως καταλαβαμε το ποσο καλη δουλεια γινοταν.
Ετσι φτασαμε να λενε ολοι για μια ομαδα μοντελο με αγωνιστικη αξια και με πολλα ελο!!!
Αρχιζουν να αναρωτιουνται ολοι ως που θα φτασει ο μεγαλος πλεον αυτος συλλογος της μαρτυρικης χερσονησου.    Οσο φουσκα και αν ηταν θα επρεπε να εχει ηδη σπασει.     Σιγα σιγα περνανε ολες οι ομαδες μικρες μεγαλες και υποκιπτουν στην ανωτεροτητα των Κυπριων.
Η μεγαλη μαχη λοιπον πλησιαζει.
<<  Ο  Δαυιδ  με  τον  Γολιαθ  >>.   Ε!!! μην με (μου) πειτε ποιος ειναι ο ενας και ποιος ο αλλος;
Μωρε γελατε οσο θελετε!   Οταν θα ερθει η ωρα θα κλαιμε παρεα ολοι μας.    Εγω ειμαι με τα μπουνια δηλωμενος πλεον ΑΠΟΕΛ.    Πανε και οι δρακοι πανε και αρκουδες , σκορπισαν με μιας!
Τα κιτρινοπρασινα κασκολ της ΑΕΚ Λαρνακας περασμενα στο λαιμο των οπαδων της , εφευγαν μεσω Θεσσαλονικης με πτηση AEGEAN στο Μοναχο οπου απο εκει θα πανε στην Σαλκε στον δευτερο αγωνα του 0-5 με την Γερμανικη ομαδα.    Οι ανθρωποι ζουνε στιγμες παθους αγαπης και λατρειας για τις ομαδες τους και γενικα υπαρχει αυτη η μεγαλη ανθιση στο Κυπριακο πρωταθλημα με δεμενες και γερες ομαδες.  
Ο Ολυμπιακος εχθες θα μπορουσε να παρει θετικο αποτελεσμα ομως ηταν ατυχος και αστοχος.
Διαμαρτυρεται για χερι πεναλτυ αλλα δεν επρεπε να μεινει μεχρι εκει.    Το 1-0 μπορει και να τον κολακευει μπορει και να τον αδικει.    Ομως σε περιπτωση ισοβαθμιας στο τελος με την Ντορτμουντ θα εχει αυτος το πανω χερι λογω διαφορας τερματων στα μεταξυ τους παιχνιδια.
===================================================
===================================================
132.   Βιγιαρεαλ - Μαντσεστερ Σιτι.    Φωτιες βγαζει η Σιτι δειχνοντας οτι πλεον ειναι ατι μεγαλο.   Τεσσαρες πενταρες παρτε ολοι και δεν σταματαει.    Η Βιγιαρεαλ ειναι πειθαρχημενη εντος εδρας με καλο κεντρο και μπορει να σταθει με αξιωσεις στον αγωνα.   Με γυμνο ματι;   Παρε να 'χεις.
Θεωρω οτι (και δεν αλλαζω γνωμη ευκολα) η Βιγιαρεαλ θα παιξει με κεντρικη γραμμη ενισχυμενη για να κρατησει εκει τους Αγγλους.  Συγνωμη αλλα τολμαω σε ειδικο στοιχημα στο 2-2 σκορ.   Χ με 3,55.
138.  Τραμπζονσπορ - ΤΣΣΚΑ Μοσχας.  2  Ημιχρονου.  Η Τραμπζονσπορ κυνηγαει στο σκορ.  Πεφτει θυμα εξ αρχης και μετα τρεχει.   Ας τρεξει οσο θελει αν παρουμε εμεις το 2 Ημιχρονου.  -Οχι.  0-0.
133.  Ιντερ - Λιλ.  Το μονο που εχει να αντιπαραταξει ειναι η εμπειρια αυτων των παιχνιδιων η Ιταλικη ομαδα.   Τιποτε αλλο!   Οσο και αν εχασε με 0-1 η Λιλικα θεωρω οτι μπορει να παρει το αιμα της πισω.    Πρωτα το OVER (χαχααχαχα δεν δινουμε τετοια εμεις εδω φουστικα).   Το σημειο που θα κυνηγησουμε ειναι το 2 με αποδοση στο 3,40 και ας εκτεθουμε.   2 πλο.  - Mε 1-11 κορνερς και ειναι 2-0 ;   Εμπειρια και μονον ειναι σε θεση να παρει το ματς.
Ρωτανε αρκετοι να δω ποιο θα σπασει απο τα μικρα.............   Δεν εχω χρονο να δω κατι και δεν επιθυμω να δω.  Λυπαμαι.   Ομως;      Η Λυων στο Χ με την Ρεαλ ειναι καλη περιπτωση.   Στο κατω κατω ειναι ματσαρα.   Χ και 3,65.
-------------------------------------------------
Καλο απογευμα.
Αυριο παλι μαζι μετα τις 15.00 το μεσημερι.
Ως τοτε;     Υγεια τυχη και τσεπουισιον για να παρουμε τα πανω μας.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ.......................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: