2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

ΑΠΟΕΛ VS ΠΟΡΤΟ & ΒΑΛΕΝΘΙΑ VS ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ.

Ο Σανιελ Γιαχιτς και ο Πουρσαιτιδης ο Σαββας (!) θα αντιμετωπισουν την Πορτο.
Το μαρτυρικο νησι ειναι στο ποδι.  Συνηθες φαινομενο πλεον για μια ομαδα που εχει αξια εχει τολμη και εχει επισης αποτελεσματικοτητα.   Θα  προσπαθησω να ξετυλιξω το κουβαρι.    Το πρωτο ειναι οτι ψαγμενη η Πορτο θα προσπαθησει να πετυχει πρωτη γκολ και  θα το καταφερει!    Οσο ομως και να θελει να κρατησει μακρυα απο την εστια της τους διψασμενους για μια ακομη καλη εμφανιση παικτες του ΑΠΟΕΛ θεωρω οτι δεν θα τα καταφερει.   Οποτε παιρνω και δεδομενο την κακη εικονα μεσα στην Ζενιτ (3-1 απο 0-1) και θεωρω σιγουρο το 1-1 στην εξελιξη του ματς.   Καπου εκει βλεπω να τελειωνει το παιχνιδι.   Παντως ακομη και να φυγει απο το 1-1 θα παει στο 2-2!    Δεν θα αφησει το ΑΠΟΕΛ ουτε εκατοστο απατητο μεσα στο γηπεδο.    Καλο συνολο πειθαρχημενο σοβαρο μας αναγκαζει να παμε με την διαρκεια που εχει οχι μονον στον θεσμο!!!      Αντι να κανουμε σκεψη για διπλο μελεταμε τον 1σο ακομη και με ανατροπη (χαχαχαχαχα).    Μπραβο στο ΑΠΟΕΛ που μας αναγκαζει να σπασουμε το κεφαλι μας.   
Σε ειδικο στοιχημα.  2/Χ Ημιχρονο Τελικο.    Χ η τελικη επιλογη.
------------------------------------------
Βαλενθια - Λεβερκουζεν.   Πηγαινω με την Γερμανικη ομαδα.   Η Βαλενθια;   ΟΧΙ.    Η Λεβερκουζεν;  ΝΑΙ.  Την εχω ικανη να χτυπησει το παιχνιδι σε καιρια σημεια και να παρει το ματς.   (1-1 Ημιχρονο).     Η στηλη παιρνει το σημειο 2 με αποδοση 4,35.
------------------------------------------
Ντορτμουντ - Ολυμπιακος.   Ο Ολυμπιακος ευκαιριες θα κανει και αυτο ειναι σιγουρο.   Αν προχωρησω σε πληρη σκεψη θα πω οτι θα κανει κραυγαλεες ευκαιριες,  Το θεμα ειναι να βαλει το τοπι στο πλεκτο.   Και θα το βαλει!!!   Η Ντορτμουντ;   Ξερει πως να παιξει αφου ετσι κι' αλλιως παιζει μπροστα στο κοινο της.  Αν βαλει γκολ;  Φυσικα και θα βαλει.   Μακαρι να ανοιξει το σκορ και να παμε στο 4-6 γκολ.   Σημειο;   Δεν δινω γιατι θεωρω οτι το ματς θα εχει τρελο ρυθμο.    Παντως αν ο Ολυμπιακος θελει αποτελεσμα πρεπει να προσεξει.   Μην παρει αερα απο τις ευκαιριες γιατι θα φαει πιεση.   Η Ντορτμουντ κανει και τα δυο Ημιχρονα καλα στην εδρα της.   Δεν ξερω αν σας μπερδεψα η αν σας βοηθησα!   4-6 γκολ.
------------------------------------------
110.  Ζενιτ - Σαχταρ Ντονετσκ.  Με 1 Ημιχρονο και Χ Τελικο θα προσεγγισουμε τον αγωνα!   Η Ζενιτ θα κανει την αρχη και η Σαχταρ εμπειρη γαρ θα κοψει την φορα των γηπεδουχων.   Χ το τελικο αποτελεσμα με αποδοση στο 3,25. 
------------------------------------------
------------------------------------------
125.  Νοτιγχαμ - Ρεντινγκ.  Το σημειο ειναι 2πλο ακομη και εως το 90' να περιμενουμε.   2 με αποδοση στο 2,70.
120.  Γουοτφορντ - Μπραιτον.   Εδω θα επιμεινω ΠΟΝΤΙΑΚΑ καθως η Γουοτφορντ δεν μας πειθει.   Πρωτη γκολ η Μπραιτον και στην συνεχεια το σημειο 2 με αποδοση 2,45.
126.  Ντονκαστερ - Μιντλεσμπρο.  Ισοπαλια παρ' ολο που η γηπεδουχος δεν ειναι καλα!  Παντως ουτε η φιλοξ/νη με πειθει , οποτε παω στο Χ με αποδοση του 3,10.

Σχολιαζοντας........................
Αααα ρε Πιτερμπορο τσαμπουκαλου που κολλησες στο Ημιχρονο!  3-2 τελειωσε χωρις αντιδραση για ολικη ανατροπη.   Τωρα με τους Αγιους της Σαουθαμπτον;   Θα δω τον αγωνα και θα κρινω αν θα ασχοληθω ξανα με δαυτους.

Με μια τετραδα και με μια τριαδα θα συμμετεχουμε σημερα για κατι καλο.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ...................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: