2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

ΞΑΝΘΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΟΛΩΝΙΑ ΚΑΙ Χ ΤΗΝ ΤΟΛΟΥΚΑ.

Αργησαμε σημερα στον νταλγκα μας και μας ξεφυγε ο κυριος ογκος των παιχνιδιων , χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν εχει αξιολογα ματς απο εδω και περα μεχρι το τελος της Κυριακης.  Καθε αλλο θα ελεγα!!!
Ο ΠΑΟΚ υποδεχεται στις 19,30 τον Ολυμπιακο των τιτλων.   Το παιχνιδι ειναι και απο εδω και απο εκει.
Ο ΠΑΟΚ πρεπει να δειξει οτι υφισταται στην μετα Βιερινια εποχη και ο Ολυμπιακος ερχεται με την ελπιδα να παρει το ματς και να πλησιασει σε αποσταση αναπνοης τον χαμενο της αγωνιστικης Παναθηναικο που επαθε λαστιχο στην Λειβαδια και αντι να παρει το ματς το εχασε με 1-0 και εβαλε φωτια ξανα στην υποθεση τιτλο.   Στο καζανι της Τουμπας καλειται ο ερυθρολευκος συλλογος του Πειραια να περασει αλοβητος.   Ο ΠΑΟΚ ειναι ετοιμος να παιξει και για τον κοσμο του ωστε να παρει αυτος το τριποντο.   Η στηλη δινει το σημειο 2 τονιζοντας οτι ο Ολυμπιακος δεν δειχνει εκτος εδρας ικανος ποσω μαλλον στην ΚΑΥΤΗ Τουμπα.   Ομως;  0-1 στο 5'  0-2 στο 18'.
Στα πηγαδια ο ΑΡΗΣ πηγαινει για να δειξει οτι εχει συνεχομενη αγωνιστικη ανοδο.   Η Ξανθη στην εδρα της παρουσιαζεται επικινδυνη και ετοιμη για καθε αντιπαλο.   Ο σκορακιας στο 2-1 σκορ ενω το σημειο 1 με 2,15 αποδοση.  0-1 στο 58'.  0-2 στο 67'.
Καιζ/τερν - Κολωνια.  Ειναι καλο ταιμινγκ να κανει νικη (επιτελους) η φιλοξ/νη εδω μεσα!!!   Αν οχι τωρα , ποτε;  Ο-ε-οοοοοο;   Το σημειο 2 με αποδοση 4,00.  0-1 στο 72'.  ΤΕΛΙΚΟ.
Τολουκα - Πατσουκα.  Χ.  3,25.  1-0 στο 2'. 2-0 στο 11'.  3-2 στο40'.    3-3 στο 63'.  3-4 στο 93' με πεναλτι.
=================================
=================================
388.  Σοσο - Λιλ.  2.  Σκορ 1-2.  Δυσκολη εδρα για την Λιλικα , ομως εφετος;   Προιστορια.  5-7-1.  ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ
392.  Σεβιλλη - Βιγιαρεαλ.  Και με δεμενα ματια κερδιζει η Σεβιλλη.  Εχει 5 συνεχομενα νικες με Βιγιαρεαλ αντιπαλο , συντριπτικη προιστορια υπερ της ( 11-1-2) ομως μετα απο σερι νικες της γηπεδουχου ερχεται νικη της φιλοξ/νης.  Αυτο ομως δεν δειχνει να συμβαινει σημερα.  1 και OVER.  Και με δεμενα ματια;  χαχαχαχα.  Το OVER βγηκε.
393.  Φενερ - Μπεσικτας.  1-1 σκορ ενω εχει καιρο για 2πλο η φιλοξ/νη να κανει εδω μεσα.  Παντως δεν δειχνει οτι μπορει!     Το 1-1 μας κανει και θα το παιξουμε.  1-0 στο 14'.
==================================
==================================
Αυτα για σημερα.
Εχουμε βγει παντως απο τον στοχο μας.  Τα παιχνιδια δεν καθονται και ειμαστε αρκετα πεσμενοι.
Ο GIOUL BET μαχεται μεσω ΤSAT και προσπαθει να μας παει ταμειο.
Ειναι γενικο αυτο που συμβαινει.   Μεγαλος κουβας και ισως φταιει και η καθημερινοτητα που μας ριχνει το ηθικο καθημερινα με τα τερτιπια των δανειστων μας.  
Συντομα θα ξερουμε αν παμε στην ΔΡΑΧΜΗ η αν θα παραμεινουμε στο ΕΥΡΩ.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: