2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.

407.  Εσκισεχιρ - Μπουγιουκσεχιρ.   2.  2,75.  Βρηκε ρυθμο η φιλοξενουμενη και δεν θα τον χαλασει.   3-0-1 η προιστορια.
352.  Καρντεμιρ Καραμποκ - Σαμσουνσπορ.  Το 2-1 σκορ που αγαπαει και συνηθηζει η γηπεδουχος.  Οι φιλοξ/νοι εχουν Φανη Γκεκα!!!  Μηπως και κανουν κανενα κουλο;  Μηπως;  Μπαααα.
409.  Μοναχο 1870 - Κοτμπους.  1.  Η Κοτμπους εδω εχει 3 νικες και εχει χασει 4 ματς.  Ισοπαλο αποτελεσμα δεν εχουν σε 7 ματς!   Η Μοναχο 1880 (χαχαχα) ξερει να παιζει καλα και να διαχειριζεται τον αγωνα.  Επικινδυνη η Κοτμπους.  Παμε με το OVER και με την εδρα στο σημειο 1 και 1,75.
411.  Λιβερπουλ - Τοτεναμ.  Πιο συγκροτημενη η γηπεδουχος παιζει με καλο κεντρο (κυκλοφορια) και μπορει να χτυπησει την επικινδυνη φιλοξ/νη.    2-1 σκορ ο σκορακιας.  Ματσαρα αναμενεται και θα το δουμε ετσι;   Δεν χανουμε τετοιο θεαμα!!!   Το σημειο 1 με αποδοση 2,00.
****************************
****************************
*** Βουλιαξε ο ΠΑΟΚ στην καυτη Τουμπα.  Νωρις νωρις και πριν καταλαβουν απαντες , βρεθηκε να χανει με 0-2 απο εναν Ολυμπιακο που μπηκε εκστασιασμενος ουτως ωστε να παρει το ματς ευθυς εξ αρχης πραγμα το οποιο καταφερε εν τη γεννεσει του αγωνα.   Ετσι πλησιασε σε αποσταση αναπνοης τον μισητο του αντιπαλο Παναθηναικο.   Σε αποσταση αναπνοης ομως πλησιασαν προς τα αποδυτηρια και οι εξαγριωμενοι φιλαθλοι του δικεφαλου μετα τον αγωνα θεωρωντας οτι τους κοροιδεψαν.    Οπως και να ΄χει ο Ολυμπιακος περασε ανετα με το καθαρο 0-2.
-------------------------------------
-------------------------------------
Ο ΑΡΗΣ ηταν ο μεγαλος νικητης πλησιαζοντας τους πρωοπορους στην βαθμολογια.   Κανει καλο come back και αυτο του το αναγνωριζουμε πλεον ολοι.   Μας εστειλε στον κουβα η νικη του μεσα στην Ξανθη.   Ειδικη μνεια στους παικτες του , αλλα και στους φιλαθλους του.  Ειναι γνωστοι πλεον ανα τον κοσμο για την τρελα που κουβαλανε για την ομαδα τους.  Κατακλυσμος στην κυριολεξια , χαλαζοπτωση κεραυνοι .... και αυτοι εκειειειει!!! Ημιγυμνοι 1.000 ατομα να χορευουν και να τραγουδουν αδιακοπα δειχνοντας εμπρακτα ετσι την αγαπη τους για τον ΘΕΟ του πολεμου.  Ευγε τους!!!
=========================
=========================
Καλη συνεχεια να εχουμε ολοι μας.
Αυριο εχει ο ΘΕΟΣ.
Χαιρετισμους σε ολους οσους ειναι μαζι μας και αισθανομαστε την αναγκη για μεγαλο ταμειο!!!
SIMOSSHOW.GR και εισαι μεσα.     Αυτην την περιοδο ειμαστε πραγματικα μεσα. χαχαχαχαχαχα
Ομως δεν πειραζει.   Θα βαλουμε σως για να γλυστραει.   - Ομορφαντρα μουουου που λεει και η διαφημιση.  
Με γελιο και με υπομονη.
Τιποτε αλλο παρα να ειστε καλα!
ΧΑΙΡΕΤΑΙ...................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: