2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΑΝΤΙΟ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ.

Στανταρ Λιεγης.  Που πας καημενη Ξανθη  (καυμενη για τον Φοιβο) στο στομα του λυκου;   Αναποφευκτο ομως.   Η Στανταρ Λιεγης να νικησει με 4-1 το παιχνιδι.

Ραπιντ Βιεννης με Αστερα Τριπολης.    Η Ραπιντ ειναι απ ολα.  Αν βγει στην μερα της εως 3 γκολ μπορει.   Στον Αστερα ομως;   Θεωρητικα κλεινουμε με Χ Ημιχρονου.   Ελπιδες δινουμε πολλες ομως κακα τα ψεμματα.  Η Ραπιντ μπορει να κανει γκολ.   Παρορμητικοι γαρ δινουμε τον Αστερα να πετυχει ενα γκολ.   Καταλαβαινετε λοιπον οτι με αυτο το γκολ μπαινει στο κολπο.   1-1 το δινουμε χωρις φοβο και παθος!!!

Ζυριχη με Λιμπερετς.   Εχει χαρτινη αμυνα η Ζυριχη αλλα καλη επιθεση με φλογες!   Δεν θα μας χαλουσε ενα ανοικτο ματς και ενα σκορ της ταξης του 3-2.   Ετσι το βλεπουμε.

Τουν και Χακεν.    Εδω παμε με την φιλοξνη καθως εκτος παιζει εκστασιασμενα.   Και η Τουν ειναι δυνατη ενος εδρας ομως μας ωθει το γεγονος οτι πισω δεν προσεχει ΚΑ-ΘΟ-ΛΟΥ.   Για τον λογο αυτον.  2πλο και 4,75.   Αντε Χακεν να μην μας διαψευσεις.  

Υπο την καθοδηγηση του SELEO και υπο την απειλη της αποχωρησης του σας αφηνω και ευχομαι καλο απογευμα.  
Ο ΠΑΟΚ επεσε με ψηλα το κεφαλι (τα κεφαλια).
Ειναι ετοιμος να μπει στο Γιουροπα Λιγκ.   Το σεντονι δεν μπορεσαν να το τεντωσουν.   Το ειχαν ομως στα χερια τους.   Αγαλι αγαλι....................
ΧΑΙΡΕΤΑΙ.................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: