2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

ΣΤΟ LIVE BET ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ...........................

Τι κι' αν το ραντεβου ηταν αυριο;  
Η σελιδα δεχεται E-MAIL πιεσης και αποφασισε οπως ανακαλεσει και  αθετησει τον λογο τηε οσον αφορα το ραντεβου που ηταν αυριο 22/04/2014.
Σε λιγο παιζουμε τα προτεινομενα παιχνιδια...............................

351.  Μπραν - Λιλεστρομ.  Παιχνιδια που τους διακατεχει να σκοραρουν και να πανε σε μεγαλα σκορ μεταξυ τους.  Δυσκολη η Μπραν στο σκοραρισμα.  Μονταρεται , ενω η Λιλεστρομ θα κοιταξει να μην χασει.   Απο το Χ2 επιλεγω το σημειο 2 με αποδοση στο 3,65.  Δεν γνωριζω ποσο θα το βρειτε στις εταιριες στοιχηματισμου.

352.  Οντ - Σταμπαεκ.  Πιο ανετες νικες για την Οντ επι της Σταμπαεκ.  Θελω να πιστευω οτι το Χ στο 4,00 αποδοση ειναι καλο πονταρισμα.  Ισοπαλια κρινουμε.

354.  Μποντο Γκλιμτ - Ροζεμποργκ.  Κατα κρατος επικρατει η Ροζεμποργκ στα μεταξυ τους ματς.  Θελουμε ομως σημερα την Μποντο νικητρια.   Την εδρα επιλεγουμε.  Μποντο Γκλιμτ για νικη.

356.  Ανταλιασπορ - Σιβασπορ.  Παιχνιδι που το βγαζουμε με αρκετα γκολ (πανω απο τεσσερα) και να μας συμπαθατε.   Το Χ2 η επιλογη μας.  Θα παιξω 1 Ευρω σε πιθανο 4-4 σκορ.  Να δω και ποσο το πλερωνει!!!

357.  Καραντεμιρ Καραμποκ - Εσκισεχιρσπορ.  Ισοπαλια κρινουμε με το Χ στο 3,15.

Χρονια πολλα.   Ο Χριστος Ανεστη.
Χρονια πολλα στον Ανεστη στον Λαμπρο την Λαμπρινη την Αναστασια την Φαρμακολυτρια και οσους γιορταζουν -ασαν αυτες τις ημερες.
Και για οσους δεν μπορεσαν λογω εργασιας να φανε με απολαυση το κατσικακι - αρνακι η πρωτομαγια ειναι αρκετα κοντα.   Να παρακαλαμε μονο να κανει καλο καιρο ωστε να του δωσουμε να καταλαβει.   
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ.....................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: