2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

ΣΤΡΑΠΑΤΣΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ (-ΕΣ).

189.  Χονκα - Γιαρο.  Προιστορια βαρεως υπερ της Χονκα.   Ελαχιστες πιθανοτητες της ισοπαλιας και παμε να τις εξαντλησουμε.    Η Γιαρο δυσκαταβλητη ομαδα σφιχτη (προσεχε πως μιλας) θα μπει να κρατησει το μηδεν.     Η Χονκα ετσι οπως ειναι δεν στριβει καλα.   Βεβαια παιζει καλα την μπαλα αλλα μπροστα ειναι αστα βραστα.  Αυτο μας δινει το δικαιωμα του Χ με ποσοστο στο 3,30.

198.  Μιντινλαντ - Μπροντμπι.  Θεωρω το OVER αναγκαιο , το 2-1 σαν σκορ και θα εχω να φοβαμαι μην κανει το Χ στο τελος η Μπρονμπι.   Θα παω ομως με την εδρα και το σημειο 1 με αποδοση στο 2,30.

179.  Ζυριχη - Γκρασχοπερς.  Τελευταιες απανωτες γκελες εντος εδρας ( 2-4 και στην παραταση κυπελου 1-2 ) κανουν επιτακτικη αναγκη την νικη εναντια στην Γκρασχοπερς.   Θα παμε με το σημειο 1 και το 2,30 αποδοση.

194.  Ρανχαιμ - Σαντεφιορντ.  Απο ενα γκολ στον αγωνα.   Φορμα η Ρανχαιμ απειλει να νικησει την πρωτοπορο που ολοι μας αγαπαμε.   Σα-Σα- Σαντεφιορντ.   Η ομαδα με την ουρα της Φαλαινας συμβολο και το ασπρο -μπλε στην φανελα της θα σταθει ορθια στις περιστασεις του αγωνα;   Εμεις λεμε ναι και το Χ θα μας αποδωσει 3,45.  Δεν ειναι και λιγο το ποσοστο !!!

183.  Ερεμπρο - Χελσινποργκ.  Δεν ξερω γιατι πονταρω αληθεια στην Ερεμπρο.   Ανασυνταξη τωρα.   Θα μπει οπως μπαινει δυνατα και απλα αν περασει στο σκορ οφειλει να κρατησει το αποτελεσμα.  Το σημειο 1 με αποδοση στο 2,30.

Καλη Κυριακη και να προσεχετε οι λουομενοι στον γυρισμο σας.   Οι δε αδειουχοι απο τον ηλιο.
Μαυρισμα τροπικο και διακοπες σε παραλια πολλων αστερων συντελουν στην αναψυχη και στην πληρη ξεκουραση.     Το ΙΝΤΕΡΝΕΤ στο κινητο να υπαρχει και ολα τα αλλα περρισευουν .

Δειτε σχολαστικα και βαλτε στα Αγαπημενα σας τις σελιδες που παλευουν για ταμεια.
Αυτες ειναι οι θυγατρικες ..
1).  http://seleojunior2.blogspot.gr/
2)  http://man-bet-show.blogspot.gr/

Καλη συνεχεια.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ........................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: