2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

ΤΡΙΤΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΙΟΥΛΗ.........................................

213.  Εσμπιεργκ - Ραντερς.  Αυτο που οφειλουμε να ξερουμε ειναι οτι η Εσμπιεργκ εντος εδρας κατι παθαινει και δεν αποδιδει.  Ειδικα τωρα που ειναι αρχη.  Με την Ραντερς να αιφνηδιαζει θελω να παω και να παρω το σημειο 2 με αποδοση 3,20.   Αν ηταν εκτος εδρας η Εσμπιεργκ;   Με τα μπουνια!

214.  Νεστ Σοτρα - Χονεφος.  Κατι θα κυνηγησει η Χονεφος.   Ομως πως να εμπιστευτεις μια ομαδα που δεν μπορει να ανεβει εστω και λιγο ;  Οσο καλα κι' αν παιξει θα χασει λεμε εμεις.   2-1 σαν σκορ τελικο.  Το σημειο 1 με 1,85.  Σκεφτομαι παντως να παρω και το Χ πληρωμενο.  ( 1Χ ).

215.  Τζουργκαρντεν - Χακεν.  Θα παρω την Χακεν και το σημειο 2 στο 2,85.

216.  Γκαις - Ανγκελχολμς.  Δεν με πειθει εν αντιθεσει με αλλες φορες η Γκαις.   Ο.key Γκαις okey.
Μεχρι το Χ καθως το Αγγελοχωρι ειναι πια στρωμμενο και αγωνιζεται καλα!  Το Χ στο 3,20.

217.  Σαμροκ Ροβερς - Κορκ Σιτι.  Θα παρω το σημειο Χ.  Η Σαμροκ δεν τους λυγιζει ευκολα .  Η Κορκ δεν ειναι ασχημη , ισα ισα παιζει ομορφα το τοπι.   Προημιτελικα ειναι για το Λινγκ Καπ και θελουμε το σημειο Χ με αποδοση στο 3,15.  Εκει θα πανε να δειτε !

Καινουρια εβδομαδα ξεπροβαλλει.   Να ειστε καλα και να απολαμβανετε τις παραλιες και τα ταξιδακια.   Αν και ειμαστε σε μια περιοδο ασχημη οικονομικα για την χωρα μας οπου δεχομαστε ολοενα πιεσεις απο το ΔΝΤ , στον κοσμο ολο επικρατει μεγαλη αναταραχη και εστιες πολεμου μεγαλωνουν επικινδυνα θετοντας ανησυχια για την παγκοσμια σταθεροτητα.   Μεγαλα παιχνιδια παιζονται.   Εμεις θα μεινουμε στα δικα μας και εκει θα εστιασουμε το ενδιαφερον μας.
Τους χαιρετισμους μας στον SABBATIANOS οπου παραθεριζει στην ομορφη Καλλικρατεια Χαλκιδικης με την υπεροχη οικογενεια του , στον εναν και μοναδικο ΠΡΟΕΔΡΟ οπου βρισκεται στην Λευκαδα και ανακαλυπτει το Ιονιο πελαγος , στον μεγα GIOUL BET που συνεχιζει να ειναι στο Λιτοχωρο Πιεριας σε ολους τους φιλους και στον Γιωργο στην απομακρη Κολομβια που φτιαχνει την καινουρια του ζωη κανοντας αυτο που αγαπουσε παντα.     Χαιρετισματα Γιωργο και που ξερεις ε;   Οπως ειπες ενα VAN και ολοι μαζι με τον Λελο το τρελο Παοκι , ΑΡΕΙΑΝΟΙ Παοκτσηδες και λογοις λογοις φιλοι του ποδοσφαιρου θα'ρθουμε για κανεναν καφε με σουβλακι χαχαχαχαχαχα
Να 'στε ολοι καλα.  Σας περιμενουμε στο TSAT οπου εκει θα μπορειτε να δινετε τα δικα σας πιστευω .
ΧΑΙΡΕΤΑΙ......................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: