2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

CHL ME ΕΝΤΟΝΕΣ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ο καιρος ειναι οχι απλα φθινοπωρινος αλλα ακρως χειμωνιατικος.
Εχουμε εντονες βροχοπτωσεις στην πολη μας , κυριως ομως στην Β. Ελλαδα.
Φαινομενα τα οποια δεν ειχαμε ποτε!  
Εχει στην κυριολεξια πλημμυρισει ο τοπος.   Ο φιλος μου APOFRAXEIS ASSOS ειναι ετοιμος να μπει στην μαχη με τα νερα και να βοηθησει λογω επαγγελματος τους πληγεντες απο αυτην την κακοκαιρια.

100.  Γαλατασαραι - Αντρελεχτ.  Την ειχα ξεγραμμενη την Αντρελεχτ ομως παταει στα ποδια της.  Η Γαλατα εχει λιγο θεμα και ετσι αναμενω ενα παιχνιδι με εντονο ενδιαφερον.  Οι φιλοξ/νοι πλεον επικινδυνοι θα κανουν ζημια λεμε εμεις.  Να δωσουμε λιγο αξια στην Γαλατα να διορθωσει τα κακως κειμενα και να παμε στο σημειο Χ με αποδοση στο 3,45.  Ετσι το βλεπουμε εμεις.  Απο 0-1 σε 1-1.

103.  Μονακο - Λεβερκουζεν.  Να ενα ματς που μαλλον θα κανει τον ποδοσφαιρικο κοσμο να παραμιλαει.  Εχω προαισθηση για πολλα γκολ.  Η Μονακο θα φοβηθει (;) την αντιπαλο της.
Θα μπει (λεμε εμεις) διστακτικα και θα βρεθει με την πλατη στον τοιχο.  Να μην περασει μονο η ωρα.  Γιατι μετα (λεμε εμεις) θα περασει μπροστα και εκει ειναι που θα δει τις χτυπητες αδυναμιες της Λεβερκουζεν αμυντικα.  Με το ματς να γινεται σαν 5Χ5 θα παμε σε ενα μεγαλο σκορ.Το 4-6 θα επιζητησω.  Αν μου ελεγαν ευθεως ποιος ειναι οπ νικητης θα σηκωνα τα χερια ψηλα.

106.  Ολυμπιακος - Ατλετικο Μαδριτης.  Να μην τρομαξει απο το μεγεθος πλεον της Ατλετικο Μαδριτης ο δυνατος Ολυμπιακος μας.   Να μιμηθει το παραδειγμα του ΑΡΗ Θεσσαλονικης με την γκολαρα τοτε του νιανιαρου Χαβιτο που εδωσε την νικη μεσα στο Χαριλαου με 1-0.  
Αν ο Ολυμπιακος κανει σωστη διαχειριση και παιξει εξυπνα θα παρει ακομη και το ματς.  Δεν λεμε σαλτσες εδω.   Ζωντανο παραδειγμα και η δευτερη νικη του τοτε ΑΡΗ με 2-3 μεσα στο σπιτι της Ατλετικο Μαδριτης.  Αξεχαστες Ελληνικες επιτυχιες.
Η Ατλετικο κανει χειρουργικες νικες.  Με αυτο το πορισμα μας θα παμε με το Χ Ημιχρονου.  Αυτο θα ειναι το πονταρισμα μας.   Στο δευτερο Ημιχρονο δεν μπορω να πω με βεβαιοτητα για τον νικητη.   Θαλω ομως να δω εναν Ολυμπιακο ετσι κι' αλλιως εμπειρο στην Ευρωπη να παιζει , να πιεζει , κι' αν ειναι να ερθει η νικη ας ερθει.

104.  Μπενφικα - Ζενιτ.  Εχει τρωτα σημεια η γηπεδουχος εχει δυναμικη η Μπενφικα.  Απο ενα γκολ τους δινουμε , παιρνουμε εμεις το σημειο Χ με 3,25 αποδοση και παμε γι' αλλα.

105.  Ντορτμουντ - Αρσεναλ.  Πω πωω!!!   Δυο ατελειωτες αγαπες μου στον ποδοσφαιρικο χαρτη της Ευρωπης.   Η Αρσεναλ ξερει να παιζει στην Γερμανια , θα ειναι δυσκολα στην εδρα αυτη ομως ουτε ο κοσμος θα την επηρεασει , ουτε καν τα κιτρινα.  Θελει αστειρευτο θρασσος να πας εκει και να ζητησεις την νικη.  Και αυτο το εχει η Αρσεναλ.  Το σημειο 2 με αποδοση το 3,50.

Σε ενα συστημα 3-4-5 χωρις πολ/στη.
Καλημερα και ολα να πανε καλα.  
Διανυουμε εναν πολυ δυσκολο οικονομικα μηνα , θα ελεγα απο την αρχη του μνημονιου και οσοι ταμπουρωνεστε στα εξοδα σας κανετε την καλυτερη κινηση.   Προσεχουμε τον ΕΝΦΙΑ που ξεκινησε και θα εχουμε προστιμα οσοι δεν τον πληρωνουμε.   Αυτο προς πληροφορηση και τιποτε αλλο.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ..................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: