2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

CHL ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΝ.

Το αγωνιστικο προσωπο του Αγιαξ δειχνει οτι θα παλαιψει για την νικη.  Η Παρι δεν βγαζει και τοσο καλο προσωπο εκτος εδρας ωστοσο σε τετοια ματς ανεβαζει κατακορυφα ρυθμους και στροφες.  Θελω να πιστευω οτι το 2πλο θα βγει απο ημιχρονο.  Ο Σκορακιας παιζει το 2-3 σαν σκορ.  Πιστευει σε μεγαλα κεφια.

Μπαγερν και Μαντσεστερ Σιτι συγκρουονται αποψε.  Οι Βαυαροι δεν ειναι οι ιδιοι και αυτο διαφαινεται αλλωστε.   Θα παω με το Χ στο 3,90.  Το αργο τεμπο τους θα επιλεξω ομως γκολ θα ερθουν εκατερωθεν.  Την ισοπαλια.  Ο Σκορακιας πιστευει να ανοιξει το παιχνιδι και να εχουμε το σκορ στο 2-2.  Κι' αυτος παντως το παει στο Χ (χεχε).

Παμε τωρα στην αγαπημενη μου ομαδα την Αθλετικο Μπιλμπαο .  Βασκοι ετοιμοι για ΟΛΑ!!!
Αθλετικο Μπιλμπαο με Σαχταρ Ντονεσκ ειναι το τριτο ματς που θα μας απασχολησει.
Η Σαχταρ ειναι καλη παιζει οργανωμενα και ετσι ερχεται το πολυποθιτο γι' αυτην αποτελεσμα.  Η νικη.   Το φιλαρακι μου , υποστηριζει οτι το 3,65 στο 2πλο δεν βγαινει.  Οση φορμα κι' αν εχει η Σαχταρ οσο καλα κι' αν παιζει αφηνουμε το σημειο 2.   Παμε να δουμε αν η Μπιλμπαο μπορει να κανει νικη.   Κατ' αρχας να δωσουμε γκολ εκατερωθεν.   Οσο το ματς θα ειναι 1-1 (παιζουμε 2-3 γκολ) θα παρουμε το 2-1 οπου στον ταφο των λεοντων λυγιζουν ατσαλια.     Ο Σκορακιας δινει και αυτος το 2-1 σαν σκορ οποτε εμεις θα παρουμε το Χ/1 Ημιχρονο Τελικο η οσοι παιζουν αποτελεσμα θα παρουν το σημειο 1 με 1,85 αποδοση.

Απο την θυγατρικη μας σελιδα  http://man-bet-show.blogspot.gr/ διαβασετε την τετραδα που πιστευουμε και κανετε την πραξη (αφου συμφωνησετε) σε σσυστημα 3 στα 4.
Καλημερα και χρονια πολλα σημερα Σοφια Αγαπη Πιστη Ελπιδα.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ..............................

Δεν υπάρχουν σχόλια: