2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ VS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ.

105.  Η Παρι υποδεχεται για το Τσαμπιονς Λινγκ την Μπαρτσελονα που μαλιστα να πουμε οτι πλεον δεν δεχεται γκολ.  Με μονο αυτο το σεναριο θα βγαλουμε εξω την Παρι απο αυτο το παιχνιδι και θα δωσουμε νικη στην Μπαρτσελονα με το 2πλο στο 1,95 που δεν ειναι διολου ευκαταφρονητο.   Χ/2 Ημιχρονο Τελικο.  ***  3-2.

102.  ΑΠΟΕΛ - Αγιαξ.  Εχει δυναμικη το ματς.   Ενας ΑΠΟΕΛ να χαιρεσαι να τον βλεπεις και δεν το λεμε επειδη εχασε μονον με 1-0 απο την Μπαρτσελονα!   Διαθετει πλεον εμπειρια Ευρωπαικη και απολαμβανει σεβασμο σε ολα τα γηπεδα.    Ομορφο συγκροτημα με αξιο προπονητη θα μπει να παιξει με τον Αιαντα ακομη και για νικη!      Απο την αλλη ο Αγιαξ ειναι καλος αλλα οχι και τοσο παρορμητικος.    Το παιχνιδι θα κυλησει με ανουσιο το ενδιαφερον και απο τις δυο ομαδες και θα εξαντλησουμε ολο το Α' Ημιχρονο.    Στο Β' Ημιχρονο το ματς οπως το βλεπουμε εμεις θα εχει λιγο παραπανω σασπενς.    Ο Αγιαξ παιζει επιθετικα και θεωρουμε πως ενα γκολ θα το εχει.  Μεσα στο κοινο του ο δικος μας ΑΠΟΕΛ θα κανει γκολ και αυτος.  Το 1-1 σαν σκορ και το σημειο της ισοπαλιας κρινουμε βλεποντας οτι το 0-0  δεν θα κρατησει.

104.  Μπατε Μπορισοφ - Αθλετικ Μπιλμπαο.  Να ενα ματς που δειχνει τουλαχιστον ισσοροπημενο.
παρ' ολο το μεγαλο ανοιγμα στοιχηματικα ( 4,25-3,45-1,70 ).  Η Μπιλμπαο δεν ειναι καλα και αν μπει αδυναμα ισως την πληρωσει στο τελος.   Το θεμα ειναι σε ποια στιγμη του αγωνα θα το καταλαβει η Μπατε Μπορισοφ   Σφιχτα αν μπει η Μπατε δεν θα επιτρεψει την Μπιλμπαο να σκοραρει στο Α' Ημιχρονο.  Το Χ Ημιχρονου μετα απο σκεψη.  Σαν τελικο σημειο ;   ΝΟ ΒΕΤ.

107.  Σαχταρ Ντονετσκ - Πορτο.  Δυσκολο να προβλεψεις.   Το θεμα ειναι αυτο που γουσταρουμε εμεις.  Να δουμε δηλ, μια Πορτο να μπαινει μεσα δυνατα και να παιρνει το ματς απο Ημιχρονο.  Η Σαχταρ μ' αρεσει.  Ομως να μιλησει η εμπειρια της Πορτο και η δυναμικη της.  Το σημειο 2 με αποδοση το 2,65.

Χαθηκε ενα δελτιο που δεν σταθηκε στο υψος των περιστασεων του.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: