2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΝΓΚ ΤΕΤΑΡΤΗΣ....................

Ναι η Ζενιτ ειναι το φαβορι.  Οι της Μονακο θα προσπαθησουν αλλα δεν εχουν ακομη το μεταλλο για τετοια ματς.

Ξερετε τι με κραταει μακρυα απο μια ενδεχομενη επιτυχια της Αντρελεχτ;  Η διαρκεια της και το γεγονος οτι με μεγαλες ομαδες κανει την παπια.   Ελα τωρα μωρη να παιξεις μπαλα μιας και βλεπεις τα κενα της Ντορτμουντ πισω που ειναι σαν την τρυπα του οζοντος.   Ναι η Ντορτμουντ μπορει να πετυχει γκολ.   Ομως να δω μια φορα την Αντρελεχτ να παιζει για νικη με μεγαλη ομαδα και ας ..... μην πληρωθω.    Για να τα παρω ομως ( !!! ) θα παιξω Χ Ημιχρονου και το τελικο σημειο να ειναι και παλι το Χ.   Εκανα εναν ωραιο γυρο και κατασταλαξα οτι δεν θα μπορεσει να ασκησει πιεση τετοια που να αποφερει νικη εναντιον των Γερμανων.   Η Ντορτμουντ στην ισοπαλια και ας εχω λιγοστες ελπιδες.  Το Χ με αποδοση στο 3,75.

Μαλμε και Ολυμπιακος με τους Σουηδους να εχουν πλεον αγωνιστικη αναταση.  Παιζουν μπαλα ρε αδερφε.   Ειναι ομαδα με το -Ο- κεφαλαιο.   Τον Ολυμπιακο δεν θα τον σεβαστουν και ισως δεχτουν γκολ ομως εχουν να ραψουν για την γουνα του.   Θεωρω οτι θα δουνε κενα στην αμυνα των Πειραιωτων και θα κανουν ζημια.  Παω με την εδρα και το over (2-1).

Ατλετικο Μαδριτης και Γιουβεντους σε ματς ταχυτητας η καλυτερα δυο ταχυτητων.   Βια στην βια θα ελεγε κανεις.   Ποιος απο τους δυο θα επιβληθει πληρως;   Δεν νομιζω οτι ειναι ομαδες να κακαρωσουν στο παιχνιδι αυτο.  Θα διεκδηκισουν μεχρι τελους την νικη η μια η η αλλη ομαδα.   Ποιος θα νικησει;  Κανεις.   Γερνει πρωτα στην Γιουβε το ματς και μετα παει στο Χ.  Αυτο το λεω για να δωσω κατευθυνση στο ματς.   Η στηλη παιζει το Χ με αποδοση στο 3,30.

Βασιλεια με Λιβερπουλ ειναι το αλλο ματς που μας απασχολει σημερα.   Μονο η εδρα εμεινε πλεον για να θυμιζει την ομαδα που αρεσε μεχρι περυσι.   Αυτο θα προσπαθησει να εκμεταλευτει πιεζοντας κατα τα φαινομενα την Λιβερπουλ.   Οσο κενα και να δουνε οι της Λιβερπουλ θεωρω -ουμε οτι δεν θα μπορεσουν να παρουν το ματς.   Το Χ παιζουμε και εδω στο 3,35.    Βασιλεια και Λιβερπου σε ενα ματς περιεργο που ομως δειχνει να παει στην εδρα αλλα η εμπειρια της Λιβερπουλ δεν θα το επιτρεψει.

Λεβερκουζεν με Μπενφικα.   Μπορει να δειξει ανωτερη η Μπενφικα στο παιχνιδι αυτο;  Εκτος παιζει καλυτερα και θα παμε με το σημειο Χ και 1-1 ημιχρονου.   Πρωτη γκολ Μπενφικα και μετα η Λεβερκουζεν (για το live).    Αλλα και στο Β' Ημιχρονο εχουμε τις ομαδες να προσπαθουν και να μεγαλωνουν το σκορ του αγωνα.   Το 4-6 θελω να βγει.

**************************************************
**************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια: