2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

ΤΕΤΡΑΔΑ ΠΑΡΟΛΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΗΜΙΧΡΟΝΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ.


Η εργασια εγινε με τον ΑΡΧΗΓΟ δικην καθηγητου στην χημεια - συνταξη.
Πασαλιδη 134 (παρκο) Καλαμαριά.  MAGIC CHICKEN
2552.  Βεροια - Ηρακλης.  Κατ' αρχας ας αφησουμε τις κοροιδιες και τα περι Κατερινης με ΑΦΜ και τα τοιαυτα.  Ο Ηρακλης ειναι και θα ειναι ενας με τον οποιονδηποτε τροπο.  Δηλ. ολοι κανουν τις δουλειες τους βρωμικα και θα χλευασουμε τον Ηρακλη.  Ο Ηρακλης ειναι ενας και ειναι στην Θεσσαλονικη.
 Ο ημιθεος λοιπον λεμε εμεις πηγαινει στην Βεροια και οπως την βλεπει της τον καρφωνει στο Α' ημιχρονο μιας και η Βασιλισσα του Βορρα δεν παταει καλα στην εδρα της (2πλο ημιχρονου).  Στο δευτερο μισο του αγωνα πειτε η κακη διαχειρηση πειτε η αναγκη της Βεροιας τουλαχιστον να μην χασει το ματς δινουμε την ισοπαλια (2/Χ) στο ματς.

2565.  Χαβρη - Μπρεστ.  Ελα ρε Χαβρη κανε μας την χαρη.  Να πετυχουμε (Μπρεστ) πρωτοι γκολ δηλ. 2πλο ημιρονου και αργα αργα να ερθει η ισοφαριση (2/Χ).

2566.  Χεταφε - Βαγιεκανο.  Παμε με γνωμονα την καρδια μας.   Θελει καρδια το Χ/2 ημιχρονο Τελικο στο ματς αυτο.Το 1-2 σαν σκορ και ο Θεος να βοηθαει!!!

2564.  Νυρεμβεργη - Μπραουνσβαιγκ.  Θα παμε με εξυπνο πονταρισμα στο 1/Χ αισθανομενοι οτι θα καταβαλει προσπαθεια νικης η γηπεδουχος (δυσκολο σαν σκεψη) ωστοσο η Μπραουνσβαιγκ ειναι καλη και αναλογα θα φερθει (με γκολ δευτερου 45λεπτου) ισοφαριζοντας τον αγωνα.

Οσο σκληρα κι' αν ακουγεται οσο δυσκολα και αν φαινεται αυτα παιζουμε για χοντρα παπελια.
Τα σημεια επισης (τελικα) σε ενα παρολακι με 2-3 ευρουλακια.
Καλο βραδυ και καθε μα καθε επιτυχια.
\ΧΑΙΡΕΤΑΙ/

Δεν υπάρχουν σχόλια: