2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΣΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΣΕ ΛΕΩ................................

2025.  Μονακο - Μπαγερν Λεβερκουζεν.  Στην ''ταρατσα'' παει η Λεβερκουζεν κι' οτι γινει καθως βλεπει μια Μονακο να ειναι μπερδεμενη.  Παει ακομη και να χτυπησει το ματς ομως θελει ιδιαιτερη προσοχη.  Ναι στο γκολ γκολ και στο 4-6 γκολ.  Το 2-2 σαν σκορ και το σημειο Χ στο 3,10 αποδοση.

2026.  Ντορτμουντ - Ρεαλ Μαδριτης.  Η Ντορτμουντ εχει γινει κουρδισμενη ομαδα με πληρεις σε ισχυ τους αυτοματισμους της.  Αργα γρηγορα το σημειο 1.  Με Χ/1 και το σημειο 1 στο 2,15 αποδοση.  2-2 τελικο.

2027.  ΤΣΣΚΑ Μοσχας - Τοτεναμ.  Ακομη ενα μεγαλο σε σκορ ματς λεμε εμεις.  Θελουμε το 2-2 σκορ και θα δουμε δυο δυνατες ομαδες με ποιοτητα και πουραλισμο στην επιθεση κυριως.  Πρεπει και θελουμε να παει εκει και το σκορ και το σημειο στο Χ με 3,05 αποδοση.

2030.  Λεστερ - Πορτο.  Ουτε που θα φοβηθει την Πορτο η Λεστερ.  Θελουμε και πιστευουμε στο -α γκολ της Λεστερ.  Καταληγοντας λεμε να πετυχει δυο γκολ η πρωταρα του θεσμου που ομως θε να δωσει γηπεδο στην Πορτο να κανει και αυτη γκολ.  Αν πετυχει 2 τοτε παμε σε ισοπαλια.  Λεμε ομως να πετυχει ενα γκολ η Πορτο και η Λεστερ να παρει το ματς.   Το σημειο μας ειναι 1 και 2,10 αποσοση.

===============================================
===============================================

Στις 21.45.
**********
**********
Γουικομ - Κρου.  2.  2,60.  OVER.  Γκολ γκολ.
Εξετερ - Νοτς Καουντι.  Χ.  3,10.  Το 2-3 γκολ.  Γκολ γκολ.
Γουιγκαν - Γουλβς.  Χ.  3,00.  OVER.  Γκολ γκολ.
Μπλακπουλ - Πορτσμουθ.  Χ.  3,05.  OVER.  Γκολ γκολ.

Ειπαμε.   Για να απολαυσουμε ποδοσφαιρικη βραδια γεματη αστερες και να νιωσουμε υψηλου επιπεδου ποδοσφαιρο επιβαλλεται να φυγουμε με τον εναν η με τον αλλον τροπο απο το σπιτι μας.
Πιτσα μπυρα και οθονες.    Πολλες οθονες γεματες παιχνιδια με το live διπλα μας και τα σκορ με το καμπανακι να μας ενημερωνουν τι γινεται σε αυτην την πλουσια ποδοσφαιρικη ημερα.

ΧΑΙΡΕΤΕ....................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: