2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΜΑΣ...............................

Κατ' αρχας μια μεγαλη συγνωμη που αργησα να κανω αναρτηση καθως η Ιντερ είναι ηδη στο ημιχρονο με την Λυων χωρις τερματα.

Τουλάχιστον εσεις βλέπετε τρια παιχνίδια και αν σας αρεσει το σκεπτικο με την Σαφχαουζεν στο γκολ γκολ ημιχρονου κανετε το πραξη.

Προχωράμε αμεσως μετα το χθεσινο ταμειο.
Δεν υποσχόμαστε τιποτε όμως μελετάμε και βγαζουμε τα σημεια με μερακι.
Αυτό δεν σημαινει ότι παμε εκ του ασφαλους για ΤΑΜΕΙΟ όμως κανουμε προσπαθεια βασει πιθανοτήτων.
Τα πολλα τα λογια είναι φτωχεια λοιπον.
Μεινετε μαζι μας!

***************************************
***************************************

Στις 19.00 Λετονια μερια η Λιεπαγα με την Ριγα σε έναν ανοιχτο κατ' εμας αγωνα με το γκολ γκολ ημιχρονου να υποστηριζουμε.  Η γηπεδούχος με κοντρα επιθεση και η φιλοξ/νη με κοντρολ ποδοσφαιρο.  Για να λεμε την πληρη αληθεια μας βγαζει γκολ γκολ πιο πολύ στο Β' ημιχρονο όμως αν προηγηθεί η Ριγα τοτε αμεσα λεμε να ισοφαρισει η Λιεπαγα.  Το γκολ γκολ ημιχρονου.
*** Και για την πληρη αληθεια , οντως βγηκε το γκολ γκολ Β' ημιχρονου.  YES.

Παμε Πολωνια και στο ντέρμπι της Ζαγκλεμπιε με την Σλασκ Βροτσλαβ.  Θελουμε το σημειο 2 στην αποδοση του 3,10.
*** Στο 92' ενώ περιμεναμε γκολ φιλοξ/νης ηρθε από την γηπεδουχο (1-0) και μας προσγειωσε ανωμαλα.  ΝΟ. 

Στις 20.00 η Γκαις υποδεχεται την Εστερ για την Β' Σουηδιας.  Η γηπεδούχος δεν μπορει να νικησει στην εδρα της την Εστερ.  Πως λοιπον να το κανει τωρα;   Μενει να δουμε το σημειο μας αν είναι Χ η 2πλο.  Προχωράμε και λεμε γκολ η Εστερ θα πετυχει.  Δεν είναι κακη η Γκαις οποτε παμε στην ισοπαλια.  Ειτε 1-1 ειτε 2-2 σκορ όμως επειδή καίγεστε θα επιλεξω και το 4-6 γκολ.  Γνωρίζω ότι πολλοι φοβαστε να επιλεξετε την ισοπαλια.  Πρεπει όμως να βαλετε αντίβαρα και αν σας βγαζουν το ζυγι ισο τοτε μην φοβαστε στην επιλόγη αυτην.  Το Χ με 3,00 αποδοση.
***  Μα πόσο διαβασμενο πια;  Το 2-2 ηταν οντως το τελικο αποτέλεσμα το 4-6 γκολ βγηκε συνεπως το Χ απεδωσε και αυτό.  Ειχαμε πει!  Η γηπεδούχος ΔΕΝ μπορει να νικησει την Εστερ!  YES.

Στις 19.30 η Αρσενα Τουλα με την Σκα - Καμπαρβσκ.  Η φιλοξ/νη το μονο κακο που εχει είναι ότι κανει 8.350 χλμ και με αυτόν τον τροπο την ριχνουμε την αποδοση και αυτό ως προς το 1 ημιχρονου.  Θελουμε όμως και πιστεύουμε ότι στο Β' ημιχρονο είναι ικανη να κοψει βαθμο τουλάχιστον από την γηπεδουχο.   Με 1/Χ ημιχρονο τελικο για το ονειρο και φυσικα το σημειο Χ στο 2,90.  Το σετακι μαλλον κατι μαρτυραει.  1.65-2,90-5,00.
***  Πόσο μας αδικησε !!!  Με 1-0 από ημιχρονο τελειωσε το ματς.  Εμεις το είχαμε 1-1 δηλ. Χ και 1/Χ ημιχρονο τελικο.  ΝΟ.

Και πολλα ειπαμε σημερα παιδια.
Περιμενοντας να πεσει λιγο ο ηλιος ώστε να παμε για ποιοτικο καφεδακι στα ΕΠΕΑ ΠΤΕΡΟΕΝΤΑ εδώ στο Παρκο της Πασσαλιδη στην Καλαμαρια Θεσσαλονικης.
Ολοι οι δρομοι είναι αδειοι και οσο περναει ο καιρος με αποκορυφωση τον Αυγουστο θα είναι σαν να είναι μια πολη φαντασμα.
Καλα να περνατε και τον νου σας στα ΤΑΜΕΙΑ.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ..........................




Δεν υπάρχουν σχόλια: