2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

ΡΙΧΝΟΝΑΙ ΣΤΗΝ ''ΜΑΧΗ'' ΤΟΥ CHL ΑΕΚ ΚΑΙ ΟΣΦΠ...........

2455.  Μπιλεφελντ - Αστον Βιλα.  Για τους ειδικους του στοιχηματος λεμε 2/1 ημιχρονο τελικο.
Οι ''χωριατες'' πειθουν δεν πειθουν.  Παιζω το 2 ημιχρονου.

2659.  Τσελσι - Μπαγερν Μοναχου.  Την ισοπαλια (Χ) στο 3,40 της αποδοσης.  Με 2/Χ λεμε.

2491.  Αμβουργο - Σπαρτα Ροττερνταμ.  Επιλογη μου το σημειο 2 ημιχρονου.  Να αιφνιδιασει η Ολλανδικη ομαδα.  Μεχρι να βρει τα πατηματα το Αμβουργο να κλεισει και το ημιχρονο.  Για το ειδικο ας παιξουμε το 2/Χ σαν επιλογη μας.
*********************
Αναβολή είχαμε στο Μπιλεφελντ με την Αστον Βιλα.  Η Τσελσι δεν μπορεσε να ισοφαρισει και το 1-3 ημιχρονου εγινε απλα 2-3 τελειώνοντας ετσι το ματς (2/2).  Το Αμβουργο με την Σπαρτα Ροττερνταμ τελειωσε όπως ακριβως το ζητήσαμε.  Δηλ. 2/Χ ημιχρονο τελικο.  Με 1-1 σκορ.
*********************https://man-bet-show.blogspot.gr/
Απο την MAN-BET-PAGE φιλικα προσκειμενη σελιδα των Blogs πηραμε την προταση αυτη και ευχαριστουμε ιδιαιτερα τους συνεργατες μας.
Η ''φιλοξενια'' ειναι ευπροσδεκτη στον χωρο αυτον οπως και του θρυλικου SE LEO.

Τα ματια στραμμενα στην Παρτιζαν Βελιγραδιου που εχει ξεχασει απο πότε εχει να χασει εντος εδρας.  Πανε 20-23 αγωνες να συμβει αυτο!
Ο Ολυμπιακος το γνωριζει , οπως επισης και το εχθρικο κλιμα που θα δημιουργηθει εχοντας εναν ακομη λογο , λογω αδελφοποιησης με τον ΠΑΟΚ.
Σιγουρα θα ανεβουν οι τοννοι και καλειται ο συλογος της Ελλαδας μας να το αντιμετωπισει με λεπτη ιδιαιτεροτητα.
 Ναι , εχουμε ικανη την Παρτιζαν να σκοραρει ομως λεμε να σκοραρει και ο Ολυμπιακος.  Με 2-3 γκολ το αντιμετωπιζουμε το παιχνιδι φοβουμενοι το 2-1 της Παρτιζαν.  Λεμε ομως και θελουμε να παει το παιχνιδι στην ισοπαλια και το 1-1 να λαμψει στο τελος του αγωνα.

***  Ο Ολυμπιακος στο Α' ημιχρονο είναι ηδη 1-2 και ο αγωνας προχωραει (58') με την Παρτιζαν να θελει να πετυχει γκολ ισοφάρισης.  Ειδομεν.   Με την ισοπαλια τους η στηλη βγαζει ΤΡΙΑΔΑ ΤΑΜΕΙΟΥ.  Σε 1/2 της ωρας θα ξερουμε εάν τσαλακώσουμε την ΤΡΙΑΔΑ μας.
Τελος του αγωνα με τον Ολυμπιακο να σκορπαει την Παρτιζαν με 1-3 και να προκαλει αμηχανια στους θερμόαιμους οπαδους της.  Πολύ γλωσσα εβγαλαν οι Παρτιζανοι οριτζιναλ και οι τζαμπα μαγκες εδώ γυρω.  Το ΘΑ το εσπειραν όμως και ΔΕΝ φυτρωσε.  Χαθηκε συν τοις αλλοις και η ΤΡΙΑΔΑ μας καθως ενφοβουμασταν το σημειο 2 που ολο τριγυριζε στο μυαλο μας.   Παντως μπραβο στον Ολυμπιακο Πειραιως , στον Ολυμπιακο της Ελλαδας μας.

Στην Αθηνα η ΑΕΚ αντιμετωπιζει την ΤΣΣΚΑ Μοσχας και το πιθανοτερο ειναι να κυνηγαμε στο σκορ τους Μοσχοβιτες.  Μ' αυτα και μ' αυτα παμε με το σημειο 2 καθως λεμε οτι θα μπλοκαριστει η ΑΕΚ απο μια πιο ετοιμη ομαδα.

***  Το σημειο 2 βγηκε με την ΤΣΣΚΑ εμφανως καλυτερη ανετη και ωραια!

Καραμπακ και Σεριφ Τιρασπολ για το CHL στις 20.00 με την Σεριφ να μην ειναι κακη και να μας γυαλιζει το σημειο 2 στο 6,25 παρακαλω.  Επιλογη μας ειναι το Χ2 Διπλης ευκαιριας και γιατι οχι μιας πληρωμενης διπλης εχοντας εμφαση ακομη και στο σημειο Χ.  Σκετο το Χ ενω με δυο σημεια οπως προανεφερα ειτε Χ2 Διπλης η πληρωμενης διπλης. 

***  Με Χ/Χ ημιχρονο τελικο και 0-0 σκορ εληξε ο αγωνας.  Ενας αγωνας οπου είχαμε επισημανει την δυσκολια της Καραμπακ στο να κερδισει τον αγωνα.  Το Χ τελικο ηταν το σημειο μας που βγηκε πανηγυρικα ενώ σε εσας φανταζε δυσκολο.

Η πρωτη αδεια τελειωσε ενω θα ακολουθησει και μετα τον 15αυγουστο και η δευτερη αδεια κατα συνεπειαν και το εκ νεου κλεισιμο ολιγων ημερων της σελιδας μας.\
Μεχρι τοτε θα ειμαστε μαζι με αξιολογα παιχνιδια και δυνατα χτυπηματα.

Γεια και χαρα σας λοιπον.....................

Δεν υπάρχουν σχόλια: